Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V louisianských močálech je objeveno zmasakrované tělo, a protože není první, je zmatené policii vyslán na pomoc soudní lékař Sam Rivers a bioložka Mary Callahanová. Rybář Elmer je zavede do osady tvořené obytnými čluny a domy na kůlech, obývané pestrou směsicí lidí. Sam tam vyrůstal, a tak se tu na rozdíl od Mary cítí jako doma. Od Glorie, manželky jedné z obětí, se dozví, že vše začalo před několika měsíci, kdy v jednom z mělkých úseků ztroskotala loď. Elmer jim místo nehody ukáže. Zatímco Sam s Mary prozkoumávají trosky, je napaden něčím děsivým, co se ukrývalo pod hladinou. Při pokusu o útěk nevědomky zapnou naváděcí signál, který je zachycen asijským majitelem lodi, jenž okamžitě na místo vyšle profesionálního lovce s dobře vyzbrojeným týmem. Téhož večera tajemný rybí netvor znovu zaútočí... (TV Nova)

(více)

Recenze (134)

obitus 

všechny recenze uživatele

Behem kratke doby uz druhy film o hadohlavcich, divnejch to rybach. Tentokrat jich je min, ale o to jsou vetsi. Po lehce nezazivne prvni tretine se z Frankenfish stava takova vodni variace na Tremors a zacina to byt opravdu zajimave. Nechutnosti se autori nastesti vubec nestitili a tak jsou ruzne ukousnute koncetiny a rozkladajici se tela nasnimany s citem pro detail. Herci jsou typove presni a postavy, ktere predstavuji spravne vysinute, nejvetsi sympatie si s prehledem ziskal valecny veteran pojidajici pecene srdce. Nejsilenejsi jsou ale jednoznacne scenariste, kteri, krom nezbytnych klise beckoveho zvireciho horroru, nacpali do filmu i nekolik opravdu necekanych a uchvatne pritroublych okamziku. Rozhodne tenhle kousek stoji minimalne za pujceni. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Asi jako pro ostatní velmi příjemné překvapení.Že jde o televizní produkci je sice znát dost vyditelně a i děj je dost chaboučký a kostrbatý,ale Frankenfish od prvních minut nabere neskutečné grády,v téměř strhujícím ději prakticky není chvilka na oddech,pořád se něco děje,postavy umírají jedna za druhou jak na běžícím pásu,jejich usmrcení je rozmanité a navíc umírají i postavy,u kterých to divák moc nečeká.Příjemně překvapily i efekty,které jsou dobře zpracované a není jich hlavně málo.Predátor z hlubin obsahuje sice spousta klišé,jak v ději tak v postavách,ale když jde o takovéto skvělé a zábavné zpracování,odpouští se a hodnotí se i výš,než na co samotný film skutečně má :). ()

Reklama

Kadas97 

všechny recenze uživatele

Príjemné prekvapenie, podla hodnotenia 37% som čakal nejakú tupinu, ale toto bolo fajn ak nie lepšie ako fajn. Herci odohrali to čo sa od takýchto filmov žiada, nič viac nič menej. Nečakal som, že zomrú niektoré postavy. Parádne potvory a dobré efekt. Jednoduchý film, ktorý ak pôjde niekedy zase v telke kludne si ho znovu pozriem. Pomalý rozjazd, ale finále ako sa patrí, preto 6 z 10. ()

anderson odpad!

všechny recenze uživatele

FRANKENFISH a ČSFD: Áno práve kvôli obitusovmu komentáru som sa na to pozrel a neveril som vlastným očiam. Prečítal som si aj ostatné pozitívne komentáre a začal som o sebe pochybovať. Je FRANKENFISH naozaj tým "filmom" - ktorý tu dostáva 3 a viac hviezdičiek - čo som práve videl ? BOHUŽIAĽ je to on. Kravina, ktorá nemá právo byť spájaná s pojmom kinematografia. Idiotský príbeh, "postavy" bez charakterov, scenár bez akejkoľvek invencie či nedajbože príbehu, tupý režisér, ktorý už SPAWNom preukázal všetky svoje "kvality". A naozaj neodporúčam porovnávať so skvostom LAKE PLACID, ktorý považujem za špičkovú ukážku subžánru. Mám dojem vážení 3 a viac "hviezdičkoví" hodnotitelia, že ste pri zhliadnutí asi užili dajaké podporné prostriedky na zmenu vedomia :-) BEZ URÁŽKY. Toto je totiž hovadina par excellence ktorá nudou dokáže aj zabiť. (4.5.2006) ()

Pepinec odpad!

všechny recenze uživatele

Upřímně; jsem dosti překvapen tak vysokým hodnocením. Ano, myslím to vážně - 39% mi přijde jako opravdu velmi vysoké hodnocení pro tuto podívanou. Banda lidí se samými blbými nápady (jenž káže blbý scénář) skáče do chřtánu blbě nakresleným zmutovaným Neonkám. Jistě, je to béčkový film, ale přeci i takové by měly mít určitou úroveň. Thriller? Neřekl bych. Horor? Ne ne. Akce? Budiž, střelné zbraně ve vodě - bingo! Komedie? Nepoznal jsem, jestli úmyslná či nikoli. Zabaleno do osmdesáti minut činí z tohoto projektu krapet přetaženou reklamu na malinovou šťávu... ()

Galerie (11)

Související novinky

Souboj akčních velikánů

Souboj akčních velikánů

11.01.2008

Tak tohle je stoprocentní kachna, a i kdyby náhodou ne, sotva se někdy podobný projekt dočká realizace. Zní to však natolik zábavně, že se s vámi o tu představu musíme podělit. Co napsat na úvod?… (více)

Reklama

Reklama