Reklama

Reklama

Policejní akademie 6: Město v obležení

  • Česko Policejní akademie 6: Město v obklíčení (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Vlna zločinnosti opět zachvátila město a policie nedokáže řádění zločinců zastavit, obzvláště když jsou v akci takoví "experti" jako kapitán Harris s Proctorem. A tak se na guvernérův příkaz ujme vyšetřování speciální tým vedený náčelníkem Lassardem. S ním přichází i další známí: mohutný černoch Moses Hightower, háklivý na poznámky o barvě kůže, lehce trhlý imitátor zvuků Larvell Jones, drobná a nesmělá černoška Laverne Hooksová a nechybí samozřejmě ani fanatický pistolník Tackleberry, energická Debbie Callahanová, Lassardův pohledný synovec Nick a také chodící katastrofa Fackler. Zatímco se policisté radí o postupu, vyloupí trojice lupičů banku. Rozbíhá se pátrání, které dlouho nemá jiných výsledků než řadu trapasů a nedorozumění. Když však starosta s policejním komisařem oznámí, že část nedávno uloupených šperků se našla u Lassarda, a policisté jsou suspendováni, je jasné, že jde do tuhého. Hrdinové se pochopitelně nevzdají a pokračují v pátrání na vlastní pěst. Zjistí, že lupiči řádí přesně na plánované trase budoucího metra, takže ceny pozemků klesají a stávají se ideálním cílem pro spekulace. Když tajemný šéf banditů zahájí poslední část operace Zmatek a nechá vyhodit do povětří elektrárnu, rozpoutá se v ulicích chaos. Ten policie jen s obtížemi zvládá. Jones, Nick, Tackleberry a Hightower se však dostanou lupičům na stopu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (198)

JohnnyD odpad!

všechny recenze uživatele

Úbohosť najväčšieho kalibru. Jedna z najzábavnejších scén filmu je, keď jeden policajt riadi premávku pomocou svetelných tyčí, lenže prídu tam svetlušky a tie ho otravujú, tak sa s tyčami začne brániť - spôsobí haváriu. V scéne je nádherne vidieť šnúrky na ktorých visia tie rádoby-svetlušky a nikomu z réžie to nevadilo! Rovnako "zábavná" je aj pochybná dejová línia - hlavne rôzne nezmyselné pasáže ako "rappujúci Hightower" - scéna nemá žiaden súvis s filmom, nie je vôbec vtipná a je neskutočne úbohá a trápna. Herci sú biedni rovnako ako v ostatných dieloch a neprinášajú nič nové do série, scenár to skoro nemá a réžia je nudná ako inokedy. No takáto debilita tvorcov sa každý deň nevidí. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Okrskem se valí vlna zločinu, a hlavně gang z Wilson Highs policii pěkně zatápí. Kapitán Harris je v koncích, a tak mu starosta posílá nečekanou posilu - velitele Lassarda se svými kadety. Chtě nechtě (a jako že hodně nechtě) musí všichni spojit své síly, a zjistit proč gang útočí jen podél trasy podzemky, a kdo se skrývá v pozadí... Šestá policejní akademie mne bavila o maličký kousek více než ta předchozí, ale to bude nejspíš tím, že přece jen obsahuje náznak nějakého příběhu (a ne úplně špatného). Samotné zpracování a pokus o vtipné scény působí jako mnoho dní nošené fusekle, většina herců se tváří, jako by zde byla jen z donucení, a tak snad nejzábavněji působí sám kapitán Harris (G. W. Bailey) se svým pucflekem Proctorem... ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

A já mám šestku docela rád. možná proto, že to byla právě ona, díky níž jsem se před mnoha lety, v předaleké galaxii, s celou policejně akademickou sérií setkal. Tehdy mi připadala strašně humorná a zábavná. připadá mi tak i dneska, kdy jsem zjistil, že s příběhem si nikdo moc hlavu nedělal. Ale směju se u toho pořád. ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Skoro je mi až líto Petera Bonerze. V pořadí šestý díl totiž natočil s důstojností, ale se scénářem tak neoriginálním, až to trhá panty. Pokud objevíte v téhle zoufalosti, byť jen jeden, dobrý (tj. ještě aspoň dvakrát nevyřknutý) vtip, tak gratulace letí k Vám. Ke mně letěl maximálně šálek kafe, jinak bych usnul. Film je tak předvídatelný, že bych mohl odříkávat repliky. Ano, vidíte to samé už po šesté, přesto je to trochu lepší než "pětka". ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Policejní akademie 6: Město v obklíčení. Je to rozhodně horší než 5 díl a jde vidět, že tato série už mele z posledního, i když musím přiznat, že tam ještě pořád najdeme pár fakt dobrých, vtipných momentů. Ovšem herecké výkony hlavních představitelů, už nejsou zdaleka tak dobré jako tomu bylo v prvních dílech a ty novější postavy stojí za houby a nový hlavní záporák je vyloženě směšný. 6 díl Policejní akademie si opravdu víc, jak 2 hvězdy nezaslouží, ale přesto mám sérii Policejní Akademie rád. Příjemná oddechovka, když už nic. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (18)

  • V scéne, keď ukradnú diamant, a kapitán Harris (G. W. Bailey) sa prepadne v obrnenej dodávke, tak nohy mu idú pod autom iným smerom ako ma natočené telo v dodávke. (Budisovie)
  • Vo filme sa objavil známy monster truck “Bigfoot“. (Drtic)

Reklama

Reklama