Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tomto animovaném komediálním dobrodružství studia Disney se legrační partička chlupatých přátel se vydá z bezpečného prostředí městské zoo do ulic velkoměsta. Sampson je králem fiktivní džungle daleko od afrických plání – je to lev žijící v zoologické zahradě v newyorském Central Parku, kde vládne ostatním zvířatům včetně jízlivého medvídka koaly Nigela, přihlouplé, ale dobromyslného anakondy Larryho, bystré, ale cynické žirafy Bridget a mazané veverky Bennyho. Pýchou a radostí Sampsonova života je jeho syn Ryan a je proto naprosto zdrcen, když je Ryan jednoho dne naložen do bedny a odvezen na lodi zpátky do Afriky. Sampson v zoufalé snaze svého chlapce najít uteče s pomocí svých kamarádů ze zoo a vydá se na odvážnou záchrannou výpravu. Teprve ve chvíli, kdy zvířátka opustí brány svého domova, poznají, jak velkou a bláznivou džunglí se může stát i obyčejné město. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (214)

HDeer 

všechny recenze uživatele

I keď zárobkovo tento film vyšiel úspešne, nepredstavil nič nové skôr urobil akýsi mix rozprávok od Mauglího až po Madagascar. Mimoriadne úbohý dej stavia na príbehu otca ktorý sa hľadajúc svojho strateného syna zapletie so stádom šialených pakoní ktoré si za Boha zvolili koalu. V animácii taktiež žiadny pokrok. ()

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Hodně špatnej animák, kterej asi chce vydělat na popularitě digitálně vyráběnejch filmů. Ale tenhle neoplývá ani špetkou humoru, ani ničím jiným. Je trapně rodinnej (tím myslím i hudbu a hlasy a všechno) a postavičky nejsou vůbec žádný postavičky, protože vypadají hodně jak ve skutečnosti a není na nich nic zajímavýho. Jediný, co mě trošičku pobavilo, byli ti pakoně, ale tím myslím jenom jejich vzhled. ()

Reklama

Merv 

všechny recenze uživatele

Vizuálne Divočina nepriniesla nič nové, dejovo prázdnota je všadeprítomná a čo sa týka humornej stránky - absolútne bez nápadu. Niet pochýb že túto "klasickú novodobú Disneyovku" (Walt sa v hrobe obracia) celkom zatieňuje o triedu "vyspelejší" Madagascar. Nuda od začiatku až do záverečních titulkov a nuda ešte raz. 2* za 2 vtipy na ktorých som sa aspoň pousmial. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

To je tak, když se spojí něco z Lvího krále, Madagaskaru a Doby ledové - vznikne překombinovaná slátanina, která nejen, že neumí prezentovat charaktery tak, aby bylo možné si je vůbec zapamatovat, ale ani je alespoň omezit na takové množství, aby nějaké vůbec vynikly. Nevím, co to Disney napadlo, parazitovat na něčem, co již existuje a pokusit se vytvořit něco dle sebe, co postrádá jak dobrý námět, tak i humor jako takový. Naštěstí, aspoň zpracování nešlo ruku v ruce se zbytkem, i přes místy nepropracovaná prostředí (grafik pozná rozmázlou texturu). 45% ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Ďalší generický animák s hovoriacimi zvieratkami určený pre najmladších divákov. Neprináša nič originálne, len recykluje postupy ostatných (Madagascar je priam znásilnený). Navyše diváci mimo nenáročnej cieľovej skupiny sa nemajú na čom pobaviť (jedinou výnimkou sú výstupy očividne sfetovanej koaly). Animácia je tiež hlboko pod súčasnými možnosťami. 4/10 ()

Galerie (33)

Zajímavosti (19)

  • Když jedou zvířata ve voze s odpadky, můžete si tam všimnout předměty s reklamou na Radio Disney a na Kodak. Když potom hlavní hrdiny honí zdivočelí psi, můžete vidět reklamu na Lvího krále. (HappySmile)
  • Divočina je největší film, který kdy byl produkován v Kanadě. Pracovalo na něm 418 animátorů, kteří strávili u počítačů celkem 1,5 milionu hodin. (imro)
  • Hlavní myšlenky scénáře byly sepsané už v roce 1991. (HappySmile)

Související novinky

Co jde do kin tento týden?

Co jde do kin tento týden?

11.05.2006

Narozdíl od minulého týdne se tento čtvrtek do kin nevrhne tolik dobrých snímků. Jedná se o veskrze průměrné záležitosti a pár horších kousků, proto jsme se rozhodli srovnat dnes snímky podle… (více)

Reklama

Reklama