Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tomto animovaném komediálním dobrodružství studia Disney se legrační partička chlupatých přátel se vydá z bezpečného prostředí městské zoo do ulic velkoměsta. Sampson je králem fiktivní džungle daleko od afrických plání – je to lev žijící v zoologické zahradě v newyorském Central Parku, kde vládne ostatním zvířatům včetně jízlivého medvídka koaly Nigela, přihlouplé, ale dobromyslného anakondy Larryho, bystré, ale cynické žirafy Bridget a mazané veverky Bennyho. Pýchou a radostí Sampsonova života je jeho syn Ryan a je proto naprosto zdrcen, když je Ryan jednoho dne naložen do bedny a odvezen na lodi zpátky do Afriky. Sampson v zoufalé snaze svého chlapce najít uteče s pomocí svých kamarádů ze zoo a vydá se na odvážnou záchrannou výpravu. Teprve ve chvíli, kdy zvířátka opustí brány svého domova, poznají, jak velkou a bláznivou džunglí se může stát i obyčejné město. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (214)

KASUGI 

všechny recenze uživatele

Koukám na to a říkám si: to je nějaké divné, nevtipné, neamerické... No po 20ti minutách vypínám a koukám do programu a už vím odkud vítr vane - Kanada. Tedy né, že bych z amerických animáků uchcával smíchy, ale tohle bylo vážně zoufale nevtipné a na hony vzdálené nějakým vtipným hláškám a situační komice. ()

finy_cz 

všechny recenze uživatele

Zvířata ze zoo se jdou prát s divočinou, to už jsem někde slyšel :-) Určitě je to lepší než Hurá do Afriky, není to zaměřené do ekologické sféry, ale animace je stále o dost pozadu oproti Madagaskaru, který byl dokonce vydán o rok dříve. Občas jsem se zasmál (řev malého lvíčka), ale povětšinou jsem jen přemýšlel nad myšlenkovým pochodem scénáristů. Pro děti to ale může být asi koukatelnější, určitě bych to neviděl jako rodinný. ()

Reklama

Merv 

všechny recenze uživatele

Vizuálne Divočina nepriniesla nič nové, dejovo prázdnota je všadeprítomná a čo sa týka humornej stránky - absolútne bez nápadu. Niet pochýb že túto "klasickú novodobú Disneyovku" (Walt sa v hrobe obracia) celkom zatieňuje o triedu "vyspelejší" Madagascar. Nuda od začiatku až do záverečních titulkov a nuda ešte raz. 2* za 2 vtipy na ktorých som sa aspoň pousmial. ()

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Když pominu fakt, že se tenhle snímek jenom snažil obohatit na slávě Madagaskaru, tak musím říct, že se jinak dost vyvedl. Animace moc pěkná, vtipné postavičky, několik opravdu dobrých scén. Ta koala byla super :) Jenom škoda, že asi někde v půlce, jak začala ta zápletka s těmi pakoni (nebo co to bylo), tak se mi zdálo, že to trošičku ztrácí dech. Škoda, jinak to mohly být 4 hvězdičky, takhle tak 3,5. ()

curunir 

všechny recenze uživatele

Keď som videl na tento film plagát, myslel som si, že je to alternatívny názov Madagaskaru. A ono to aj tento film dosť vykráda, nehovoriac o tom, že Madagaskar nie je jediný film s ktorého si Divočina požičala, čo sa jej páčilo. Nie, že by bol Madagaskar niečo extra, ale oproti tomuto je to veľkofilm! Divočina je nudná, bez vtipu, tisíc-krát obmletá s predvídateľným dejom. Jediné čo ma ako-tak pobavilo bola koala, ktorá má v slovenskom dabingu unudený a zhulený hlas. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (19)

  • Loď, na které se plaví zvířata, se jmenuje "Hannah W" po dceři režiséra Stevea Williamse - Hannah. (HappySmile)
  • Srst lva Samsona se skládá z více než 6 milionů chlupů, které byly ve všech záběrech každý zvlášť vyrenderovány počítačem. Ovšem “nejchlupatějším” zvířetem ve filmu je pudl, který má na sobě více než 14 milionů chlupů! (contrastic)
  • Když jedou zvířata ve voze s odpadky, můžete si tam všimnout předměty s reklamou na Radio Disney a na Kodak. Když potom hlavní hrdiny honí zdivočelí psi, můžete vidět reklamu na Lvího krále. (HappySmile)

Související novinky

Co jde do kin tento týden?

Co jde do kin tento týden?

11.05.2006

Narozdíl od minulého týdne se tento čtvrtek do kin nevrhne tolik dobrých snímků. Jedná se o veskrze průměrné záležitosti a pár horších kousků, proto jsme se rozhodli srovnat dnes snímky podle… (více)

Reklama

Reklama