Reklama

Reklama

Kancl - Série 7

(série)
USA, (2010–2011), 9 h 58 min (Minutáž: 22–50 min)

Kamera:

Matt Sohn

Hrají:

Steve Carell, Rainn Wilson, John Krasinski, Jenna Fischer, B. J. Novak, Ed Helms, Leslie David Baker, Brian Baumgartner, Creed Bratton, Kate Flannery (více)
(další profese)

Epizody(24)

Obsahy(1)

V sedmé řadě úspěšného komediálního seriálu z pracovního prostředí se Michael chystá dát firmě Dunder Mifflin sbohem a novomanželé Jim a Pam si zvykají na role rodičů. (Netflix)

Recenze (8)

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pozitivně hodnotím závěr série, která je udělaná krásně. Rozloučení s Michaelem je povedené. Cameo Willa Ferrela bylo za mě zbytečné, moc ho jako herce nemusím a jsem ráda, že jak rychle začal, tak rychle i skončil, protože bych ten seriál pak vůbec nedávala. ()

Reklama

Nin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je fakt škoda, že i když jsem si seriál fakt oblíbil - skvěle se u něho relaxuje, má výborné postavy a stále originální pojetí (to nejobyčejnější prostředí, které má co říct lidem se zkušenostmi v korporátu) - tak natahují série na tolik dílů. Často se i na zbytečně mnoho dílů roztahuje nějaká zajímavá dějová linka. V každém případě je často příběh v 7. sérii poutavý. Překvapí účast Willa Ferrella, který hraje zajímavou a pro něho netypickou postavu. Je to jakýmsi způsobem suchar, který má docela slušně osvojené různé manažérské techniky komunikace s lidmi a dokáže být velice charismatický, ale je tak normální, až je v rámci kanclu divný. I on samozřejmě musí později mít své bláznivé epizodky, ale přesto je to často až jakýsi anti-Ferrell. Poslední díly sedmé řady jsou skvělé a některé i slušně dojemné. (8/10) ()

javlapippi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá polovica dobrá, potom som mal dojem, že už seriálu dochádza dych a zbytočne sa to naťahuje za každú cenu. Obzvlášť šéf Michael ako keby definitívne prekročil tenkú hranicu smerom k trápnosti aj s rádoby dojemnou rozlúčkou. Zato záver s Dwightom ako dočasným šéfom a výberové konanie boli výborné. ()

Reklama

Reklama