Reklama

Reklama

Obsahy(1)

...aneb návod, jak si konečně dosyta užít prázdniny.  Panic je nanic je mottem hlavních hrdinů, tří šestnáctiletých kamarádů z Prahy. Ničím se neliší od svých vrstevníků, problémy jim dělají jak předpotopní rodiče a většina dospělých, tak hlavně věk. Nejsou totiž ještě opravdovými muži, ale samozřejmě dětství už mají dávno za sebou. Chtějí strávit prázdniny společně, jenže Vašek dostane k narozeninám od babičky poukaz na zájezd k Balatonu. Honza s Jirkou se proto vypraví na vandr bez něj. Vašek si ale nenechá prázdniny zkazit, uteče z autobusu plného důchodců a vydá se za kamarády. Setká se s nimi v hospůdce v zapadlé vesnici, kde se zrodí úžasný plán. Seznámí se s místní kráskou, která by moc ráda strávila alespoň část prázdnin v Praze. Jirkovi rodiče jsou služebně v Paříži, a tak s ní kluci na pár týdnů vymění jejich luxusní vilu za zchátralý statek. Prožijí báječné dny, zažijí spoustu neuvěřitelných a ztřeštěných příhod se starousedlíky, navážou nová přátelství a s pomocí místních dívek se z nich možná konečně stanou chlapi... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (618)

LV.Helter

všechny recenze uživatele

Film presračkovaný reklamami. Inač by by asi ani tento bullshit nezvnikol. Je to možno tupé, jeblé a miestami ohrané, ale ani takáto sračka si týchto 10% nezaslúži. A preto aj aj za protest táto druhá bonusová hviezda. Akokoľvek radšej preferujem klasické Madlovky než tieto prazdné a už retardované komédie.30% ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Česká vrze prciček dopadla tak jak se dalo čekat - na piču. Tři hovada ehm hrdinové tohoto sqostu, hodlají udělat co jen půjde, aby své ocásky dostali do zatuchlých jeskyněk děvek z jednoho Vidlákova. Nejvíce v oblibě bude česká šukenstar Čárka Vaňková, která hraje sama sebe (kurvu) a některým, ne-li všem třem hovádkům poskytne změření svého hrudníku a pak jim dovolí, aby jí vykropili hrobku. Nejvíc napínavé tedy je , jestli zvládne všechny tři, nebo jí přetře rošt jen některý z naší trojice. Kdo má rád 50 kg teplé hošany s propadlejma hrudníkama a humor o hovně, ten bude nadšen. Jedna hvězda za zjištění, že Vaňková má taky kouzelná prsa jako já. ()

Reklama

Derek odpad!

všechny recenze uživatele

totalna sracka, dnes som tiez pozeral pidihajzlika (aka little man) a musim povedat ze pri tom filme som sa obcas zasmial ale bol to smiech nenuteny a po pravde prekvapujuci (cakal som blbost najhrubsieho zrna) to ale nemozem povedat o tomto filmovom skvoste. taku hovadinu ktora je nevtipna, trapna, nudna a hlavne plna nesympatickych postav ktore by si zasluzili vykastrovat a vystrelit do vesmiru (az tak otrasny su) som dost dlho nevidel a nemyslel som si ze to niekedy poviem ale v porovnani s tvorcami tohto paskvilu su aj bratia wayansovci v podstate umelci:-) ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Než jsem film viděl, tak jsem si nejdřív přečet všechny komentáře a čekal jsem to nejhorší. Dokonce jsem se těšil, jak si tento film vychutnám a napíšu, jaká to byla hrozná sračka. Takže k filmu jsem se vybavil flaškou vodky a zhlédnul ho. Možná to bylo tou vodkou, ale já nemůžu ani omylem říct, že by si zasloužil hodit do odpadu. Pro mě to byl takovej lehce podprůměrnej film. Hlavně ho srážely ty animovaný sekvence (nejspíš okopírovaný z básníků) a pak výkon Libora "dementa" Boučka v jeho miniroli (ten svuj nejlepší výkon předvedl zde, když se rozjel s traktorem tak razantně, až jeho slovenský kolega z traktoru slítnul a namlátil si kokos). Tahle scéna tam byla úplně navíc a byl to snad jedinej okamžik, kdy jsem měl chuť vypnout televizi. Na druhou stranu, když třeba ten jeden týpek jel v autobuse plnym důchodců na prázdniny, tak mi ho bylo opravdu líto, atd... atd... update 22.3.2008: No prostě pod vlivem jsem tomu dal 3 hvězdičky, ale musel jsem tenkrát bejt fakt hodně vožralej. V mojí alkoholem lehce poznamenaný paměti mi film utkvěl jako docela zábavnej. Dneska, téměř za střízliva (měl jsem jenom 2 Budvárky), mi to připadalo spíš na hovno a uprostřed jsem to přepnul na Něco na té Mary je. Přesto jsem se i tak něčemu zasmál. Takže po flašce vodky ***, za střízliva * - svoje hodnocení měnim na 2 hvězdičky a dodávám, že pokud do sebe nalejete flašku vodky, tak se možná budete bavit. ()

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

OMG, tohle bylo něco nehorázně špatného. Při prvním záběru jsem myslel, že se jedná jen o ubouhou reklamu na McDonald a doufal, že film se předvede v trochu lepším hávu, bohužel. Tak hrozné herecké výkony jsem snad ještě v žádném filmu nevyděl, tady se k chlapcům nehodí ani slovo toporní, jsou prostě k smíchu. Podobný pocit jsem měl i u scénáře, neuvěřitelně ubohého scénáře. Začínám mít pocit, že chlapci se asi opravdu scházejí ve skupinkách, chtějí hromadně přijít o panictví a zároven neustále dávají najevo, že mají nějaký trapný pokřik. Prostě scénář opisuje z úspěšných teen komedii a s něčím novým přichází jen minimálně. Trochu lepší je režie, ale ne o moc, Ivo Macharáček touží potom stát se novým Janákem a to přímo ční z každičkého záběru, přičemž tenhle princip se ukazuje jako naprosto nefunkční. Co je na tomhle filmu ale nejhorší není absence zápletky nebo šílené dialogy, ale zejména to, že více kůže (a velmi často) ukazují spíše chlapci, než dívčiny, což je možná originální, ale nepříliš funkční. [TOP 19/6 7%] ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • Kapela, která hraje v hospodě na vesnické zábavě, je UDG. (Indy21)
  • Do českých kin na film přišlo 82,7 tisíc diváků, kteří v pokladnách nechali 7,1 milionu Kč. (NIRO)

Související novinky

Michal Hruška vítězem filmových cen Artur

Michal Hruška vítězem filmových cen Artur

17.06.2015

Ceny v prvním ročníku soutěže krátkých filmů Artur, kterou pořádá televize Óčko, byly předány. Reportážní video můžete zhlédnout zde. Filmoví nadšenci poslali přes 50 filmů, porota vybírala mezi 29,… (více)

Reklama

Reklama