Reklama

Reklama

Osudový dotek 2

  • USA The Butterfly Effect 2 (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Každý z nás zažil okamžik, kdy si přál změnit kousek minulosti. Napravit křivdu. Opravit omyl. Získat lásku... nebo moc. Co kdyby to opravdu šlo... Mladík Nick Larson (Eric Lively) objeví způsob, jak cestovat časem, a vrací se do minulosti, aby napravil chyby své i svých přátel. Nebezpečný experiment se mu však vymkne z rukou, což vede k fatálním důsledkům... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (238)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Film "Osudový dotyk", ktorý bol natočený v roku 2004 považujem za super vymakaný sci-fi snímok. Zároveň je to i najlepší titul v hereckej kariére Ashtona Kutchera. Dal som tomu päť hviezdičiek. O dva roky neskôr bolo vyprodukované pokračovanie. "Osudový dotyk 2" ani ďaleka nedosahuje vysokú filmársku kvalitu a precíznu scénaristickú kreativitu svojho predchodcu, ale za pozretie to stojí. Teória efektu motýlich krídel je pre mňa veľmi zaujímavý námet, interesantná téma. *** ()

Tomasso001 

všechny recenze uživatele

Po prvním dílu jsem zvědavě čekal na výsledek pokračování, zpočátku strach že půjde o teenagerský horor, potom příjemné překvapení a zadoufání, že to bude zajímavý film, ale nakonec jen znuděné sledování něčeho, co se dalo ve všem předvídat dopředu a ničím mě neoslovilo. Nepřesvědčivé herecké výkony,efekty,děj a pro změnu otevřený konec. Kdo si nechce zkazit vzpomínku na zdařilý první díl, ať raději tenhle film obejde obloukem.. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Průměrné volné pokračování, které sice kvalit svého předchůdce v žádném případě nedosahuje, ale odpad to taky není. Děj je místy hodně nepřehledný, ale Eric Lively se s rolí popral a patřil k oporám snímku. V tomhle scifi je však hlavní ozdobou pohledná Erica Durance, která své ladné křivky předvedla v jediné lechtivější scénce. 45% ()

mustafa 

všechny recenze uživatele

Naprosto obludný projekt, který pouze bezhlavě parazituje na prvním díle. Přitom oba díly spojuje snad jen postava hlavního hrdiny, který dokáže pozměnit minulosta postava jakési femme fatale, která je důvodem hrdinova konání. Žene ho touha po dokonalosti. Jenže první díl je jízda vyčnívající svou originálností a struhujícím způsobem vyprávění. Naproti tomu dvojku zdobí katastrofální příběh, velmi špatní herci, laciné triky a ke všemu naprosto laciný konec. Postavy jsou jednotvárné, neprochází jakýmkoliv vývojem. Ovšem nejhorším shlédávám přílišné a především hloupé moralizování a neustálé podstrkování nejobyčejnějších ideologických tezí, které z diváka dělají naprostou loutku a hlupáka. Naprosto zbytečný film, který neměl vzniknout. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

The Butterfly effect 2 bohužel nenavázal na skvělou jedničku a zabrouzdal do vod horších než béčkových. :( Nemám, co bych vyzvedl. Necharismatičtí herci, ubohý scénář, nezajímavá kamera..snad jen ta krátká stopáž je kladem. "You keep your shit together. Okay? I can't have you pop another brain fart and fuck this thing up." ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Keď Julie fotografuje, tak je jasne viditeľné, že šošovka je zavretá, teda nemohla fotiť. (Greenpeacak)
  • Celosvětová premiéra proběhla 10. srpna 2006 v Izraeli. (Varan)
  • Závěrečná scéna začíná totožně jako u prvního dílu Osudový dotek (2004), leteckým záběrem na Empire State Building. (Shakaar)

Související novinky

Další dotek osudu

Další dotek osudu

17.01.2006

Efekt motýlích křídel časové smyčky v nízkorozpočtovém (13 mil. dolarů) snímku Osudový dotek vzbudil před dvěma lety velmi kladné reakce publika a celosvětové tržby 96 mil. byly pro producenty více… (více)

Reklama

Reklama