Reklama

Reklama

Když se dva krasobruslařští rivalové Chazz Michael Michaels (Will Ferrell) a Jimmy MacElroy (Jon Heder) na mistrovství světa znemožní v trapné rvačce, přijdou o zlaté medaile a navíc dostanou doživotní zákaz krasobruslení v mužské kategorii. Nyní, po třech a půl letech, našli skulinu v pravidlech, která jim umožní znovu soutěžit. Pokud totiž dokáží odložit vzájemnou nevraživost stranou, mohou se o medaili utkat společně – v soutěži párů. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (513)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Když jsem tenhle film viděl poprvé, ani ne v polovině jsem ho vypnul. Říkal jsem si, že na ty dva buzeranty se dívat nebudu a navíc mě neskutečně sraly reklamy v televizi, které byly snad každou čtvrthodinu. Po nějaké době jsem tomu dal šanci ještě jednou – no ne že by to bylo o moc lepší, ale o trochu ano. Našel jsem tu docela dost vtipných momentů / parodování „krasobruslařských filmů“ bylo patrné, stejně jako fakt, že tvůrci i samotní herci to měli všechno u prdele…50% ()

JAn 

všechny recenze uživatele

I developed a move. A move the likes of which the world had never seen before. A move so revolutionary, so dangerous that it would have catapulted the team that stuck it straight to the top. And like many revolutionary ideas, it just scared the shit out of the establishment. So I quit. And I took it to the one place on earth batshit crazy enought to give it a try. North Korea. Behind the Bamboo Curtain, they call it "The Iron Lotus". Will Ferrell opět nezklamal. Jeho a Hederovi společné bruslařské kousky ´sou nezapomenutelně sexy, a hlášky, které oba drmolí celý film, vás prostě převálcujou. Takhle dobře ´sem se naposledy bavil u Anchormana. ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Trochu Zoolander na ledě, trochu Vybíjená, Poloprofesionál, Ricky Bobby... Ale pořád zábavné. Willa Ferrella mám takhle rád a líbí se mi, jak si Ledově ostří zároveň dělají legraci ze sportovních filmů, ale přitom ten příběh o přátelství myslí docela upřímně. Řada scén je vážně k zbláznění vtipných, ale najdou se i o trošku (ne o moc) slabší chvilky. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k faktu, že tohle vyloženě není "my kind of humor" považujte dvě hvězdičky za velmi kladné hodnocení. Nemám prostě ráda trapné situace, nesnáším je v osobním životě, nerada se na ně byť i jen dívám - a peripetie dvou bukvicovitých krasobruslařů zkrátka jsou postaveny na trapnosti a poněkud laciných vtipech. Čas od času mi to škublo koutkem, ale nakonec jsem dala přednost četbě knihy před touhle ujetou ptákovinou. Snesitelná komedie - to je ode mě skutečná poklona:-). 45% ()

anais 

všechny recenze uživatele

Po výborném Zprávařovi další praštěná komedie s Willem Ferrellem. V tomto případě mu v tom sekunduje Jon Heder (známý z Napoleon Dynamite) Není to nijak náročná zábava, ale tenhle člověk umí dělat humor bez zbytečných vulgarit a nechutností, což je dnes poměrně nedostatkové zboží. Nejlépe by se to dalo asi přirovnat ke starým komediím National Lampoon s Chevy Chasem a Danem Aykroydem, jen snad ještě víc ulítlejší a bláznivější. Děj je až primitivní, gag však střídá gag a nenechá vás vydechnout. ()

Galerie (246)

Zajímavosti (23)

  • Před finále montrealské krasobruslařské soutěže je na "obrazovce" průběžná tabulka. Za páry Stranz-Fairchild a Michaels-MacElroy na prvních dvou místech následuje ruský pár Sokolova-Plushenko (Jelena Sokolovová - stříbro žen na MS 2003, Jevgenij Pluščenko), čínský pár Zhang-Li (Tan Čang a Chao Čang - stříbro sport. dvojic na ZOH 2006), švýcarský pár Lambiel-Stoeckli (Stéphane Lambiel - zlato mužů na MS 2005, 2006) a další jména skutečných krasobruslařů. (melica)
  • Ve filmu se mluví stále jen o "zimních hrách" a ani náznakem se neobjevuje slovo olympijský, jehož užití je Mezinárodním olympijským výborem z marketingových důvodů přísně licencováno. (melica)
  • Když si Katie (Jenna Fischer) pozve Chazze (Will Ferrell) k sobě, můžeme si všimnout, že v jednom záběru jsou dveře zavřené, poté otevřené a poté opět otevřené a tak stále dokola. (TheStitch630)

Související novinky

Kolty a magie

Kolty a magie

02.04.2009

Kulku ze šestiraňáku by si zasloužil člověk, který vypustil na internet sice nedokončené, ale obrazově velmi kvalitní X-Men Origins: Wolverine, a magii zase studio Fox, aby se mu povedlo odčarovat z… (více)

Reklama

Reklama