Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve filmu Hostel II sledujeme tři mladé Američanky, které pod vedením exotické a okouzlující známé z Evropy vydávají z Říma na společný víkendový výlet do lázní s příslibem odpočinku, zotavení a posílení svých přátelských pout. Najdou dívky to, co hledají? Nebo se staly obětí klamu, následkem kterého se z nich stanou pouhé loutky v rukou úchylných a privilegovaných lidí z celého světa, kteří na stejné místo cestují potají za účelem ukojení svých příšerných potřeb a tužeb? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (466)

Falko 

všechny recenze uživatele

Sklamanie v porovnani s prvym dielom. Pouzity slovensky folklor pocas scen v temnych izbach sadistickych maniakov mi liezol na nervy, namiesto toho, aby posobil hrozivo. Krvi alebo brutalnych scen je tu omnoho menej, ako v prvej casti, za to som sa aspon dozvedel omnoho viac o fungovani mafianskych praktikach, napr. vo forme drazby - kto viac zaplati, obet ma zaistenu. No a samozrejme Knazko sa do tej ulohy hodil. Ale ta hroziva alebo odporna atmosfera z prvej casti mi proste chybala......27.04.2008 ()

paascha 

všechny recenze uživatele

Hmm, o kolik slabší bude trojka? jedinou hvězdu dávám za mou oblíbenou, a ve filmech málo slýchanou, moravskou lidovku. Jinak je to ubohost. Snad jen scéna s nůžkama trochu zabrnká na strunku hrůzy, ale jinak nic. Milý Eli by se mě raději věnovat něčemu lepšímu, třeba mýt auto svému guru QT. Ale on mu asi dělá něco jiného, jinak si tu podporu nedokážu vysvětlit ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Stejně tupé, hloupé, povrchní a nudné jako minulý díl, ale s jedním rozdílem, že tu je aspoň na pár minut cítit snaha o horor( scéna s kamarádkou Bladea mluví za vše). Je tu strašně věcí špatně a doufám, že někdo Eli Rotha zavře do nějaké malé místnosti tak na 10 let. Třeba dá dokupy něco opravdu zajímavého (aspoň tři hvězdičky, zkus to Eli!). Určitě není dobrý nápad jezdit do ČR nebo SK a točit zde s ne-herci horory, které jsou totálně špatné. raději si tyhle trapnosti točte v Americe, protože jinak si o nás inteligentní američané budou myslet jaká jsme divná země plná "srandy", krve a vraždění( a to nám maličko pošramotí pověst). ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Neuveriteľne rozplzlá sračka, s prepálene dlhou a nudnou expozíciou plnou nezaujímavých a hlavne zbytočných osudov. To čo v jednotke ešte ako tak fungovalo (vďaka neznalosťi pozadia Hostelovského "biznisu"), je dvojke úmorným čakaním na avizovaný masaker. Dva krát indentická stavba jendoducho nemôže fungovať a to nemusím byť režisér, aby som to pochopil. Žial samotné slabučké finále len podtrhuje bezradnosť tohoto nakoniec prekvapivo sterilného pokračovania. To je podpásovka, ktorú som nečakal (a to som toho veľa nečakal) a Tarantino by si mal včas rozmyslieť, pod čo sa podpíše. 10% ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

(Původní hodnocení ze 13.9. 2008 - 5*) Asi už to nebylo tak perfektní, jako jednička, ale stále se jedná o dobrý, brutální, dvoudílný Horor z Americké produkce, který byl natočený v čechách, kde si zahrali i čeští herci a nechybí ani lidové písně a skladba od Dixxx - Commando X. Jako fanouška, krvavých a nechutných Hororů, si mě Eli Roth tenkrát rychle získal a i přesto, že jsem od něj očekával do budoucna více takových filmů, do dneška, je to můj nejoblíbenější rejža a scénarista. Jak už jsem psal včera u Cabin Fever, škoda, že se jeho Hororová tvorba zasekla v roce 2013, při jeho poslední divočině The Green Inferno. Od té doby stále čekám a je to můj největší Hororový sen, aby opět natočil něco prasácky brutálního. Každopádně, Hostel II - tři solidní scény - krvavá lázeň, ta je nezapomenutelná, italská legenda Ruggero Deodato a jeho kanibalská večeře a dost nechutná scéna s ustříhnutím péra. Zhlédnuto, po více jak 10 letech a i dnes, jsem si to parádně užil. Oba díly, strašně podhodnocené, díky lidem (fanoušci teploušských dramat apod.) kteří chtěli zafrajeřit a i přesto, že se jim nelíbila jednička, tak se podívali i na dvojku, kdy samozřejmě věděli dopředu, že tomu dají odpad. Chrrr pfuj. (Btw, Quentin Tarantino, jako executive producer) ()

Galerie (103)

Zajímavosti (12)

  • Režisér měl k dispozici kolem dvou set komparzistů včetně asi čtyřiceti děvčat ve věku čtyři až devět let, oblečených jako mažoretky. (Bauer)

Související novinky

Mission: Impossible trochu jinak

Mission: Impossible trochu jinak

01.09.2010

Film se především nebude jmenovat Mission: Impossible 4 ani M:I:IV. A Ethan Hunt nebude suverénním hlavním hrdinou. O velení se totiž podělí s dalším agentem v podání Jeremyho Rennera. Studio… (více)

Cesta časem, rozvod, zombies a Hobit

Cesta časem, rozvod, zombies a Hobit

29.11.2006

Tak jako minulý týden, i tato středa je mimořádně plodná. Filmových novinek se urodilo tolik, že je prakticky nemožné vybrat mezi nimi tu nejlepší a nejzajímavější - a mě tedy nezbývá nic jiného, než… (více)

Reklama

Reklama