Reklama

Reklama

Harry Potter a Princ dvojí krve

  • Velká Británie Harry Potter and the Half-Blood Prince (více)
Trailer 1

Nový školní rok kazí boj mezi Voldemortovými přívrženci a stoupenci dobra, které nepříjemně zasahují do života všech budoucích čarodějů. Bradavice přestávají být spolehlivým přístavem bezpečí a Harry má podezření, že hrozba je ukryta přímo ve zdech školy. Brumbál ho chce připravit na blížící se závěrečnou bitvu. Společně hledají způsob, jakým Voldemorta zasáhnout na nejcitlivějším místě. Obrátí se na svého kolegu a dlouholetého přítele, bonvivánského profesora Horácia Křiklana, který má podle jeho mínění pro Harryho zcela zásadní informace. I ve chvíli rozhodujícího střetnutí Harry, Ron a Hermiona prožívají své romantické příběhy. Harry cítí stále silnější náklonnost k Ginny, své city k ní ovšem dává najevo i Dean Thomas. Levandule Brownová se rozhodne, že tím pravým pro ni je Ron. A Hermiona, která ve skrytu duše žárlí, je odhodlána své pocity skrýt. Když Harry objeví starou a počmáranou učebnici lektvarů, patřící tajemnému Princi Dvojí Krve, spoléhá se stále víc i přes Hermionino varování na její kouzla. Blíží se však obrovská tragédie, po níž Bradavice už nikdy nebudou stejné, jako dřív. (TV Nova)

(více)

Diskuze

Iviiiček

Iviiiček (hodnocení, recenze)

mijenek: to by se snad dalo ještě přejít, ale já prostě nemůžu překousnout to s těma viteálama. A ty vzpomínky mě taky zkalamaly

Iviiiček

Iviiiček (hodnocení, recenze)

Tenhle film úplně postrádal informace. A co to bylo s tou knihou Prince??? Jsem velmi zvědavá, jak bude v dalším díle hledat Harry viteály, když ani neví, které to jsou. A MUCKÁNÍ??? Co to je za slovo? Zabít!!

Drnqonovic

Drnqonovic (hodnocení, recenze)

Foxhound#1: Určitě znáš bejvalky. Nesnesla sedět u stolu vedle svojí sokyně a expřítele a sedla si jinam, nejlépe tam, kde by na něho mohla vyčítavě čumět :-) Vím, o čem mluvím!

Foxhound#1

Foxhound#1 (hodnocení, recenze)

Tak jasně, stoly jsou rozdělený podle kolejí, ale to snad není důvod proč by se nemohla jednou sednou k jinýmu (třeba na chvíli ke kamarádům). Ona tam teda seděla a vrhala vražedný pohledy, ovšem to už je věc druhá.

Paulie88

Paulie88 (hodnocení, recenze)

Ta chyba s Levandulí není velká? neřekl bych... a ta s tím obilí, pokud vím pšenice nemá ani po pás vejšku a tam to bylo o dost vyšší než oni samotní :)

Foxhound#1

Foxhound#1 (hodnocení, recenze)

Některý chyby mě taky trkly do očí, nejvíc ta s tim mostem. Chyba s Levandulí u jinýho stolu není zas tak hrozná a chyba s tím "obilím" je kravina - to je asi nenapadlo, že to je rákosí ... Ale je fakt, že jsem tam nikde nezaznamenal sníh a jen tak v zimě vyběhnout ven v županu není nic moc, no asi měli v Doupěti teplou zimu :D

Tony.cs

Tony.cs (hodnocení, recenze)

ee. A stejně bych tam asi moc nevyčet. Podle odkazu je to anglicky psaná stránka a než bych přeluštil větu, tak bych měl vousatý děti.

Tony.cs

Tony.cs (hodnocení, recenze)

jak někdo na tyhle servery může koukat? Nechápu, kterej jantar může mít zábavu v hledání chyb na něčí práci. Nic není dokonalé a pochybuju, že najdete dokonalý film.

Baxt

Baxt (hodnocení, recenze)

Musím poznamenat, že vyjadřování některých nespokojených uživatelů je hodno zlaté medaile za nejhorší kurvení češtiny.

Sten2

Sten2 (hodnocení, recenze)

Tak jsem na popud zdejších uživatelů přečet konec a musim s vámi souhlasit, že ten filmovej je neskutečně (a co je horší!) nepochopitelně odfláknutej a nesmyslnej oproti knize to je opravdu velká škoda!

Braveheart

Braveheart (hodnocení, recenze)

Famfrpál v šestce byl jedna z mála světlých chvilek filmu, nicméně i tak byla ta scéna moc krátká. Škoda přeškoda, místo všech těch vztahů alá Beverly Hills se tomu mohli věnovat o něco víc. Kromě famrfpálu tam byly dobré jen dvě scény: honička ve vysoké trávě a zničení Doupěte (což snad ani nebylo popsáno v knize jestli si dobře pamatuju) a Brumbál který plameny kydlí zástupy oživlých mrtvol, což bych označil za nejlepší a nejpovznášející scénu filmu. Jinak nuda a bída, zvlášť konec byl strašně laxní a bez jakéhokoliv vyvrcholení na které jsem čekal celý film.

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Ale za to v šestce byl skvělej famfrpál . Za to v pětce vůbec nebyl.

Drag66

Drag66 (hodnocení, recenze)

Tak jsem HP6 shlédnul podruhý a musím říct, že pětka byla o mrtě lepší.

Foxhound#1

Foxhound#1 (hodnocení, recenze)

Jistě, páč děcka vždycky překecaj rodiče aby je na to vzali. Pochybuju, že se rodiče zabývaj něčím takovým jako je rating. Je to prostě HP, tečka.

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Když byla premiéra ohnivého poháru mělo to přístupnost od 12-cti let,ale když jsem šel na to do kina,tak klidně tam byly pětiletý děcka.

machrus

machrus (hodnocení, recenze)

nee...všechny knihy jsou určeny pro čtenáře od 9 - 99 a více...ale jak je to s filmy to nemám tušení.

Deschain

Deschain (hodnocení, recenze)

iste potenciál tam je, v knihe sa vraždí jedna radosť, ale keď to má prístupnosť od 0 do 99, potom to také ultradark nemôže byť...aj keď ja si teda myslím, že niektoré scény sú tam celkom drsné, rozhodne nie pre tie úplne malé deti

Braveheart

Braveheart (hodnocení, recenze)

No vzhledem k tomu, že jsem si přečetl pár komentářů tady jsem byl docela připraven, takže moje zklamání nebylo tak veliké. Navíc, svět HP už dávno nežeru. Ale kdyby ten film nebyl aspoň taková nudaaaaaaa. Včera jsem se díval na Fénixův řád a ten byl tedy podstatně lepší. Ty filmy jsou na můj vkus málo temné a až moc odlehčené, mnohem více než knihy o HP. Každopádně, i ty jsou docela dost pohádkové. No jo, už sem se smířil s tím, že HP není zrovna žánr dark fantasy. Škoda, potenciál by na to měl.

DaliX

DaliX (hodnocení, recenze)

Súhlasím s Kiddom, nemohol nič urobiť, keď mu dal ten sľub a aj tak, v knihe ho Dumbledore mal znehybniť takže aj tak nemal zasiahnuť.

Foxhound#1

Foxhound#1 (hodnocení, recenze)

Takže jsem se na to teď podíval podruhé a i když jsem si myslel, že je pro mě nejslabší HP4, tak to není pravda. Tenhle díl je opravdu mnohem osekanější ve smyslu důležitých faktů, že ač nerad, tak musim svoje hodnocení snížit na 3h.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Alcan

Alcan (hodnocení, recenze)

Nejen finále bylo nudné,vskutku celý film byl nudný,samá romantika a komedie,žádná akce porovnejte tento díl s ostatními.Až na první díl no ten mi připadal až moc pohádkový.

Drnqonovic

Drnqonovic (hodnocení, recenze)

NikiNiki: Myslím, že za většinu asi mluvit nemůžeš. Já si to myslím taky!

brčálník

brčálník (hodnocení, recenze)

film skončil a mě připadalo, že se vlastně nic nestalo. Jediné podstatné, co se událo, byla Brumbálova smrt a získání viteálu. Přesto se mi film líbil, ale práci si odbylo hlavně množství efektů. Jinak by to nebylo nic...

Tony.cs

Tony.cs (hodnocení, recenze)

to si myslíš ty, nikoli já. A naopak si myslím, že Yates je skvělý režisér. A že jediný co na tomhle filmu podělal, je finále, které je v podstatě nudné. Málo akce. Málo se mávalo hůlkama a moc málo kouzel.

Související novinky

Zemřel herec Paul Ritter

Zemřel herec Paul Ritter

06.04.2021

Ve věku 55 let včera v noci opustil filmový svět britský filmový, televizní a divadelní herec Paul Ritter, jehož si většina diváků čerstvě vybaví z veleúspěšné minisérie stanice HBO Černobyl, kde… (více)

Držitel Oscara Gabriel Yared zahraje v Praze

Držitel Oscara Gabriel Yared zahraje v Praze

23.07.2012

Světoznámý tvůrce filmové hudby – skladatel Gabriel Yared (Oscar za Anglického pacienta) – čas od času vymění pero a notový papír za klavír a veřejně vystoupí. Letos na podzim budou mít šanci slyšet… (více)

OSCAR 2010 - výsledky

OSCAR 2010 - výsledky

08.03.2010

Většina filmových fanoušků bude nejspíš z “prohry” Avatara zklamaná. Není ovšem na škodu, že dala Akademie přednost filmu, který nejenže nebyl ani v nejmenším zamýšlený jako \"oscarový\", ale jeho… (více)

V Hobitíně už je rušno

V Hobitíně už je rušno

21.07.2009

Tak už to vlastně začalo. Přestože studia Warner Bros. a New Line pořád čelí žalobě Tolkienova syna, požadujícího mastná procenta ze zisků filmového Pána prstenů, práce na dvoudílném Hobitovi už jsou… (více)

Reklama

Reklama