Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První český slasher. Vypadá to, že ve městě začal řádit seriový vrah. Pod maskou může být kdokoliv - kdo bude další na řadě? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (156)

Sandiego odpad!

všechny recenze uživatele

Hrůza, tenhle film nemá logiku a závěrečná pointa je úplně přitažená za vlasy. První půlka - jen snůška naprosto neinovativních a hloupých smrtí s velmi nudným záporákem, druhá - jen neustálé zkoušení dveří, přivolávání výtahů, zázračných zmrtvýchvstání. Vyděšené dívky na útěku se nepokouší ani běhat, ani se tvářit vyděšeně (dobře, jedna nějakou snahu vykazuje, a taky že vydrží dlouho netknutá). No a nakonec naprosto směšně působící čurdy známých tváří - jako by chtěl Brabec ukázat, že jezdí metrem a i mladí si pamatují jeho tvář a Morávková vystavila na odiv svůj nový luxusní model brejlí a nablýskané fáro. Alespoň Mejzlík měl v příběhu nějaké místo, když ho úplně bezdůvodně tajemná postava s maskou probodla. Nemožné se nakonec stalo skutkem - Zahradník byl pokořen ještě blbějhším a zbytečnějším pokusem o slasher, jenž nutí ke smíchu od prvních vteřin. ()

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Kdyby radši v rámci Festivalu otrlého diváka místo těch nudných sraček, které jsou ZÁMĚRNĚ špatně natočené (Boardinghouse), pouštěli tahle zábavná amatérská videa. Je mi jedno, jestli to celé byl nebo nebyl režisérův záměr, ale s bráchou jsme se tlemili celý film. Jednoznačně nejlepší postava Martin (přesná kopie Marka Slováka alias Bluntmana) a jeho neúspěšné námluvy (o jeho postavu jsem se bál), kadence hlášek (Jsme tady s nějakým kreténem! Někdo mě chtěl zabít!), vrah v přiblblé masce, který krade Playboye; kriminalista, který nemá žádný otisky a nemá se prakticky čeho chytnout (a v kanceláři má na kreslící tabuli jenom velkými písmeny napsáno POMSTA), camea za bonboniéru; při každé vraždě znějící hrozivé tóny vykradené z TCM, příšerné postsynchrony (údery nožem zní jako kuchání rukojmích z Counter Striku). Zkrátka trash, který si pouštět jedině s partou kámošů a nějakým tím pivkem k tomu. 2,5* (hodnotím ne jako film, ale jako domácí video; s filmem to nemá nic společného) ()

Reklama

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Tento blivajz se ani z daleka nemůže řadit mezi filmy. A z důvodu "perfektnosti" by ho i měli zakázat distribuovat. Co kdyby se náhodou někdo sériového vraha chytnul a pokračoval v jeho díle ?...Ostudy už bylo víc, než dost a dostat další náhul dementičnosti bychom už asi neustáli a kolena by se nám podlomily. Hvězdu dávám pouze za "finále", na které už dlouho čekám. Zlo porazilo dobro a to já prostě nemůžu nechat bez povšimnutí. ()

Spinosaurus 

všechny recenze uživatele

Hoši z gymnázia si natočí svůj slasher a...............ejhle, ono to vyjde na DVD. No to fakt čumim. K filmu řeknu jen to, že optikou amatérského filmu (kterým film bezpochyby je) je to průměrný, v některých momentech podprůměrný snímek. Z profesionálního hlediska odpad jako Brno. Docela mě taky udivilo množství slavných herců. Hlavně Morávková a Brabec byli cool, ale nejlepší byl Štěpán Turek. Do příštího filmu bych prosil Ernesta Lieskovce. ()

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

Keď sa mi niekedy podarí odložiť svoju mesačnú výplatu na pokrytie rozpočtu filmu, tak si tiež zoberiem do ruky svoju domácu kameru, oslovím pár "talentovaných" hercov z bezdomoveckého kempu v susednej ulici, scenár zadám ako domácu úlohu nejakému nadanému žiakovi osobitnej školy a budem filmár. Potom nech mi už niekto môj slaboduchý zblitok len pretlačí do distribúcie a budem spokojne strašiť nič netušiacich divákov. Pre túto sračku je odpad! pochvalou. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Kromě Dany Morávkové, Miloslava Mejzlíka a Vladimíra Brabce byli všichni herci při postsynchronech předabováni profesionálními dabéry. (funhouse)
  • Celkový počet mrtvých je šestnáct lidí + dva rodiče ze zmiňované autonehody. (Zeke001)
  • Během party ve vysoké budově se dozvíme, že mobily nefungují, protože budova má svojí síť. Jak je tedy možné, že vrah na konci se dovolá na policii? (Gastovski)

Reklama

Reklama