Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První český slasher. Vypadá to, že ve městě začal řádit seriový vrah. Pod maskou může být kdokoliv - kdo bude další na řadě? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (156)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jééééhehe...co k tomu dodat.Je to blbé,neskutečně blbé.O hereckých výkonech se snad ani mluvit nedá,chování všech postav postrádá jakoukoliv logiku,postsynchrony sou úplně strašidelné a to zvýrazněné "bodání" nožem mě vážně iritovalo.Ale na druhou stranu sem se zasmál jako už dlouho u českého filmu ne a myslím,že třebas hláška : "To víš,je konec školního roku, a k tomu ty vraždy,..." asi zkultovatí.Ne snad,že bych chtěl Čepel jakkoliv chválit,ale pro mě je to mnohem menší průser než třebas Operace Dunaj.Tady si to aspoň na nic nehraje...20% :-D ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Tento blivajz se ani z daleka nemůže řadit mezi filmy. A z důvodu "perfektnosti" by ho i měli zakázat distribuovat. Co kdyby se náhodou někdo sériového vraha chytnul a pokračoval v jeho díle ?...Ostudy už bylo víc, než dost a dostat další náhul dementičnosti bychom už asi neustáli a kolena by se nám podlomily. Hvězdu dávám pouze za "finále", na které už dlouho čekám. Zlo porazilo dobro a to já prostě nemůžu nechat bez povšimnutí. ()

Reklama

pornogrind odpad!

všechny recenze uživatele

O tomhle českým "skvostu" jsem samozřejmě věděl. Zdejší hodnocení ale jasně naznačovalo, že to bude ztráta času. Takže jsem filmu úspěšně odolával. Včera jsem ale brouzdal po televizních kanálech a hledal u čeho usnu a ejhle zrovna začínal tenhle českej průjem a tak jsem mu dal šanci.  Kupodivu jsem u toho ani neusnul ikdyž jde o opravdovou žumpu český kinematografie a amatérismus ve své ryzí podobě. ()

beran-ek odpad!

všechny recenze uživatele

Obvykle dokoukávám filmy do konce, aby hodnocení bylo za "celek". Ale tenhle "film" jsem vypnul po cca 8-10 minutách. Češi tohle prostě neuměj! Chápu, že je to totálně nízko rozpočtovej snímek.. ale v jiné zemi by to snad i za půlku natočily líp! Slasher? :D ..když tam týpek bodal nožem, tak to znělo jak samurajskej film z 50.let ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Sú nejakí podozriví?“ – „Zatiaľ len ty.“ Režijne celovečerne debutujúci Tomáš Kučera nakrútil nízkorozpočtový slasher, určený fanúšikom slasheru a chalanom, ktorých frajerky sa radi boja pri krvákoch. Čo sa gore týka, i vzhľadom na malý rozpočet je to slušné (v posledných troch úmrtiach to slušne strieka) a často to cituje môj obľúbený Vreskot. K tomu logické nedostatky (ako je možné, že na konci zavolali políciu, keď v budove nebol signál?), pekné dievčatá a znepokojujúca, tiesnivú atmosféru. Viac v mojej recenzii na Recenzie.org: http://recenzie.org/cesko-slovenske/210-cepel-smrti-40- ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Během party ve vysoké budově se dozvíme, že mobily nefungují, protože budova má svojí síť. Jak je tedy možné, že vrah na konci se dovolá na policii? (Gastovski)
  • Kromě Dany Morávkové, Miloslava Mejzlíka a Vladimíra Brabce byli všichni herci při postsynchronech předabováni profesionálními dabéry. (funhouse)
  • Celkový počet mrtvých je šestnáct lidí + dva rodiče ze zmiňované autonehody. (Zeke001)

Reklama

Reklama