Reklama

Reklama

Hvězda a mediální miláček Joe Kingman je hráčem amerického fotbalu. Je králem každého večírku v Bostonu a všichni touží ho mít v reklamě. Rodinný život je pro něj překážkou a něčím, co by mu jen kazilo image. Proto jím pohrdá a užívá si v náručí krásných žen, ale vždy jen na jednu noc. Jednoho dne se za dveřmi jeho luxusního bytu objeví malá holčička Peyton a řekne mu, že je jeho dcera. O její existenci dosud božský Joe neměl ani potuchy. Peyton mu řekne, že se o ni musí jeden měsíc postarat, protože maminka odjela na humanitární misi do Afriky. Jeho nenadálé otcovství má pozitivní vliv na jeho popularitu. Ženy obdivují jeho smysl pro rodinu a mezi týmovými hráči získá ještě větší respekt, než kdy měl. Život se sedmiletou dcerkou ale teprve začíná. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (219)

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Nebylo to tak hrozné jak se na první pohled zdá. Překousne-li člověk fakt, že typickým Disney rodinný schématům se nevyhne lze se i bavit. Scénář se opravdu utápí v bídném rodinném kýči plného milých příhod a starostí. Ale naštěstí Fickman tahá zářivé eso: Rocka. Ten suveréně zvládá ustát většinu dementností se ctí, ukazuje komediální talent a vlastně jenom díky němu jsem celý (dost natažený) film dokoukal. A jenom díky němu dávám tři hvězdy. 50 % ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Tohle není film, tohle je zbraň hromadného ničení!!! Rád bych napsal, že Rock je takový sympaťák, že utáhne i sebehorší film, ale bohužel platí pouze část z toho. Rock je skutečně talentovaný ultrasympaťák (a herecky čím dál lepší), ale tuhle scenáristickou demenci nemohl zachránit ani on. Do obrázků rozpohybovaná učebnice toho nejtrapnějšího klišé, kde když si vzpomenete na cokoliv, co jste už stokrát viděli a nemáte tak rádi (a s gustem to paroduje Červený trpaslík), tak to tam bude. Tady nefunguje vůbec nic, ani logika, ani situační humor, ani milé Rockovy grimasy. Stávka scenáristů na vlastní oči :o) Přesně takovéhle „family movies“ dnes vydělávají ve Spoj.státech velký prachy. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Super Bowl, poslední čtvrtina, rozhodující akce. Když se začínající táta a hvězdný quarterback Dwayne s několika zlomenými žebry svíjí v šatně na lékařském lůžku, copak asi budou jeho Lurdy..? Od Disneyho produkce série krátkých klišé přihrávek až do očekávaného touchdownu. Zajímavé maximálně tím, jak The Rock tady projde přerodem z narcistního egoisty na starostlivého jedince s péčí o blaho bližních. Normálně je hned to druhé.. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Som prekvapený že aj v rodinnej komédii sa D.Johnson nestratil.Je málo akčných hrdinov,ktorý sa možu pochváliť tak skvelou komédiou.V takýchto komédiách sa logika hľadať nemože,tu ide číro o srandu a ta filmu veľmi vychádza.Aj mladučká M.Pettis veľmi dobre sekundovala starším kolegom.Keď raz D.Johnson zavesí filmovú kariéru na klinec,može sa živiť ako strom,išlo mu to. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Narcis fotbalista, bělozubej baletista, malá roztomilá holčiska, taky trocha buldočího psiska. S dcerou přijde změna, chová se jak žena. Divákovi hraje na strunu, že aji namakanej quarterback má city. Spoluhráči taky dobráci, skoro jak dobří rodáci, někdy ale tupí čuráci. Pro malou holku dost dobrej výkon, ale pro The Rocka vedle krok... ()

Galerie (40)

Zajímavosti (20)

  • Film bol dodaný do kín pod falošným názvom „Ribbon“. (Zeker)
  • V úvodu filmu jezdí Joe Kingman (Dwayne Johnson) stříbrným sportovním vozem Mercedes-Benz SLR. Když se objeví jeho dcera, manažerka Kingmanovi pořídí "rodinný" vůz Mercedes-Benz třídy R. (lskala)
  • Mělo by se jednat o poslední film, ve kterém bude Dwayne Johnson v titulcích uveden jako 'The Rock'. (Bauer)

Reklama

Reklama