Reklama

Reklama

Hvězda a mediální miláček Joe Kingman je hráčem amerického fotbalu. Je králem každého večírku v Bostonu a všichni touží ho mít v reklamě. Rodinný život je pro něj překážkou a něčím, co by mu jen kazilo image. Proto jím pohrdá a užívá si v náručí krásných žen, ale vždy jen na jednu noc. Jednoho dne se za dveřmi jeho luxusního bytu objeví malá holčička Peyton a řekne mu, že je jeho dcera. O její existenci dosud božský Joe neměl ani potuchy. Peyton mu řekne, že se o ni musí jeden měsíc postarat, protože maminka odjela na humanitární misi do Afriky. Jeho nenadálé otcovství má pozitivní vliv na jeho popularitu. Ženy obdivují jeho smysl pro rodinu a mezi týmovými hráči získá ještě větší respekt, než kdy měl. Život se sedmiletou dcerkou ale teprve začíná. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (219)

B!shop 

všechny recenze uživatele

No dobre, jako jo, je to sranda, ale stejne by mel Rock natacet spis akcni masakry. U techhle komedii nejvic zalezi kolik tu je klise a jaky jsou herci. No klise tu je narvany skoro v kazdy minute filmu a vyvoj odhadnete od zacatku do konce, navic stopaz je lehce prestrelena. No a herci, Rock je fakt sympatak, obcas se sice xichti naprosto neskutecne, ale jinak vicemene pohoda a ta mala holka byla taky fajn, i kdyz tradicne tu muselo bejt dite za chytry. No a co se tyce vtipu, nejvtipnejsi je to samozrejme ze zacatku, kdy se Rock stara jen o to, jak vypada a je hotovej z toho, ze ma dceru, pak to ustoupi do pozadi a mame tu klasicky udobrovani, dojak a podobne. Ale celkove to zas tak blby neni, zabery z fotbalu jsou fajn a zabavit se u toho da. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Veľmi slušná komédia s Rockom, perfektné protiklady Obor vs malá princezná. Toto sa podarilo. Po niekoľkoročnom opätovnom zhliadnutí spolu so šesťročnou dcérkou musím dodať, že to, čo bolo vtedy pre mňa len príjemnou komédiou, má teraz pre mňa aj veľké srdce a je mi jedno nakoľko prvoplánové a umelé. Má to myšlienku a prezentuje to všetko, čo by si rodič, nech je akýkoľvek, mal uvedomiť pri svojom dieťati. Takéto filmy môžem. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Disney servíruje ďalšiu zo svojich povestných rodinných komédií. Podarilo sa im zlanáriť na svoju rodinú stranu, wrestlera, alias kráľa škorpióna alias neoficiálneho krála akčných filmov Dwayna The Rock Johnsona. Komediálny telent je u Johnsona nesporný a tiež sa dá rozprávať aj o určitom hereckom talente a aj keď je tento film klišovitý a priveľmi cukrový a celkovo rodinný ak nie detský práve Johnsonova charizma spôsobuje že je tento film dopozeraťeľný aj pre dospelejších, pretože je ksichty a pohyby sú znamenité. Disney sa dal na propagáciu a vo svojom diele je to preplnené odkazmy na disneyho seriály, Hannah montana ktorej piesne zaznú v pozadí a tak isto sa na chvíľu objaví znelka seriálu v tv. Madison Pettis ako Johnsonova dcéra je roztomilá a hádže tie svoje kukuče. Ostatné postavy sucks!! Fickman natočil skrátka rodinú zábavku. Celkovo vzaté začiatok bol príšerný a priznám sa že prvú pol hodinu kde dej nesmeroval nikam a bolo to len hlúpe otukávanie medzi otcom a dcérou mal som chuť to vypnúť ale druhá polovica je svieža a klišovitá takže sa to dopozerať dalo. Maličká jednohubka ktorá neuškodí ale ani neprinesie veľký zážitok. Osobne sa teším kedy The Rock opäť nakope niekomu riť, než aby tancoval balet. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Půvabná prstýnková princeznička přitančí před pana panovačného podnájem požadujíc. Překvapený podrážděně prská, pak pracně počítá, paměť pečlivě prozkoumává. Povolává poradkyni, pomoc prosí. Pak pln pochyb pomalu přijímá post papá. Potíže přijdou posléze, porušením povinností pošramotí pověst. Potrestání potvrzeno: plnit přání princezny. Proplouvajíc parketem panovačný pochopí. Připravené plány projdou pozitivní proměnou. Poetická podívaná příjemně pobaví. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Mám slabost pro individua, která každým gestem dávají najevo, že jsou hezčí, bohatší a důležitější než já. Proto jsem se spokojeně nechal ozářit nevkusně bílým chrupem fotbalového krále, potěšit upřímnou bezcitností jeho manažérky a nakonec jsem přežil i roztomilost jeho dcery. Plán hry je sice jen megamixem všech známých klišé sportovních a rodinných snímků, ale The Rock se do svých břišních svalů zahleděl tak láskyplně, že mne to snad i bavilo. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (20)

  • Futbaloví rozhodcovia boli z Asociácie futbalových funkcionárov Nového Anglicka. (Zeker)
  • Film bol dodaný do kín pod falošným názvom „Ribbon“. (Zeker)
  • V roli psa hlavního hrdiny se střídali buldoci Tubbs a Tank. (Bauer)

Reklama

Reklama