Reklama

Reklama

Hvězda a mediální miláček Joe Kingman je hráčem amerického fotbalu. Je králem každého večírku v Bostonu a všichni touží ho mít v reklamě. Rodinný život je pro něj překážkou a něčím, co by mu jen kazilo image. Proto jím pohrdá a užívá si v náručí krásných žen, ale vždy jen na jednu noc. Jednoho dne se za dveřmi jeho luxusního bytu objeví malá holčička Peyton a řekne mu, že je jeho dcera. O její existenci dosud božský Joe neměl ani potuchy. Peyton mu řekne, že se o ni musí jeden měsíc postarat, protože maminka odjela na humanitární misi do Afriky. Jeho nenadálé otcovství má pozitivní vliv na jeho popularitu. Ženy obdivují jeho smysl pro rodinu a mezi týmovými hráči získá ještě větší respekt, než kdy měl. Život se sedmiletou dcerkou ale teprve začíná. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (219)

Bauer 

všechny recenze uživatele

Další komedie o tom, jak se někomu po dlouhé době zjeví dítě, o kterém ten někdo ani neveděl. Prostě se objeví. Tato komedie se mi velmi líbila a v mnoha směrech mně potěšila. Samozřejmně, ten příběh filmu jsme měli možnost vidět již několikrát, ale v tomto případě je to něco zcela jiného. Je to rodinná komedie, takže nečekejte žádné tupé rádoby vtipné hlášky. Určitě ale čekejte vtipné scény. Například to, co si dělali ti týpci v tom jejich fotbalovém týmu bylo vážně vtipné (sprej do pusy, plechovka s coca-colou, která byla napumpovaná, aby pořádně vystříkla atd.) Těmto scénám se možná nebude smát tak, aby jste se z nich váleli na zemi, i když někteří třeba ano. Určitě se ale pousmějete. Velkým překvapením je Dwayne „ The Rock“ Johnson. Tímto filmem dokazuje, že to není jen tupá hrouda svalů a že není jen hloupý wrestler. A hlavně není to jen akční hvězda. Dokazuje, že umí hrát. Umí zpívat. A hlavně si ze sebe dokáže udělat srandu, což je velmi důležité. Tato role namachrovaného sportovce mu velmi sedla. Rád se na filmy s tímto sympaťákem koukám. Konec filmy je sice tak trochu přeslazený, ale na druhou stranu je to krásný happy-end u kterého mi možná i ta slza ukápla. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Narcis fotbalista, bělozubej baletista, malá roztomilá holčiska, taky trocha buldočího psiska. S dcerou přijde změna, chová se jak žena. Divákovi hraje na strunu, že aji namakanej quarterback má city. Spoluhráči taky dobráci, skoro jak dobří rodáci, někdy ale tupí čuráci. Pro malou holku dost dobrej výkon, ale pro The Rocka vedle krok... ()

Reklama

dopita 

všechny recenze uživatele

Hromada zoufalých a veletrapných klišé, kterými je scénář doslova prošpikován, táhne film kamsi do kanálu. Je opravdu smutný, že takovýhle sračky a zhovadilosti jsou ziskový a vydělávaj velice slušný prachy. Moje relativně kladný hodnocení vychází především z toho, že mám Dwayna Johnsona hodně rád a ty jeho ksichty mě zatím celkem neomrzely. A taky to, že pokud s velkým sebezapřením a hlasitým skřípěním zubů divák přijme pravidla hry, dá se na to docela koukat, i ňákej ten humor se tam objeví, včetně Kyry Sedgwickové, která předvedla zábavnou karikaturu své role. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

'The Rock“ si sice získal mé sympatie hlavně během své éry zápasníka, potažmo v akčních filmech, ale tentokrát mi nějak nevadila ani jeho účast v této rodinné komedii. Je sice pravda, že film je plný již stokrát viděného klišé, ale kupodivu mi to nějak závratně nevadilo. Nenudil jsem se u toho a to bylo hlavní. Je však jasné, že tohle bylo určené především pro mladší publikum… ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Rodinná komedie vypráví o zapřísáhlém starém mládenci, jímž je bohatý a slavný Joe Kingman, a jehož tým amerického fotbalu se žene za vítězstvím na mistrovství. Jenže najednou je ten snový život vzůru nohama - Joe se totiž dozví, že má osmiletou dceru, o jejíž existenci nevěděl - je totiž plodem posledního pokusu o smíření, než odešel od své mladé ženy. A právě v nejdůležitějších okamžicích sportovní kariéry musí Joe najít způsob, jak ošidit večírky, cvičení a milostné schůzky ve prospěch hodin baletu, pohádek na dobrou noc a hraní s panenkami, které do jeho života vnesla jeho dcerka. Zprvu se mu to nelíbí, ale pak změní názor a zjistí, že daleko důležitější než zástupy fanynek a sportovní úspěchy, je láska k jeho dceři. Z téhle komedie přímo trčí morální poselství, ale jinak se to ve společnosti Dwaynea Johnsona a malé Madison Pettis dalo přežít bez úhony. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (20)

  • Ve filmu je mnoho odkazů na Elvise Presleyho (včetně písní a plakátů), a to kvůli The Rockovi a režiséru Andy Fickmanovi, kteří jsou Elvisovými fanoušky. (Bauer)
  • Seriál, ktorý si Payton (Madison Pettis) zapne, je Hannah Montana. Madison Pettis si v ňom aj zahrala, a to dcéru amerického prezidenta. (matthew.17)

Reklama

Reklama