Reklama

Reklama

Traveler

(seriál)
  • Slovensko Traveler
USA, 2007, 6 h (Minutáž: 45 min)

Tvůrci:

David DiGilio

Hrají:

Matt Bomer, Logan Marshall-Green, Aaron Stanford, Anthony Ruivivar, Pascale Hutton, Viola Davis, Steven Culp, William Sadler, Sonja Bennett, Billy Mayo (více)
(další profese)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Tři vycházející studenti, bydlící po celou dobu studia ve společné domácnosti. Jay Burchell, Tyler Fog a Will Traveler si naplánovali společný výlet napříč Spojenými státy a jako zajímavé oživení startu navštíví muzeum, které projedou na kolečkových bruslích. Will má za úkol celou jízdu natočit na videokameru. Poté co zbylí dva muzeum na bruslích opustí, budova exploduje. Jay a Tyler se stávají hlavními podezřelými díky videozáznamům, na kterých oba spěchají ven, pronásledováni ostrahou. (Hal_Moore)

(více)

Recenze (26)

jojoping 

všechny recenze uživatele

Škoda toho, že tento seriál nebol dotiahnutý do konca. Je vidieť, že bol autormi skrátený a ukončený ešte skôr ako som si stihol obľúbiť hlavných hrdinov, nepravodlivo obvinených z teroristického činu. Podobnosť s Prison break 2 je evidentná. Keby bola dodržaná riadna dľžka mohlo byť hodnotenie vyššie. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Traveler je vlastně taková druhá sezóna Prison Breaku, vmačkaná do osmi epizod. Žádné zdržování, žádné natahování děje, jde se rovnou na věc. Hlavní představitelé jsou neokoukané tváře a tím pádem působí v rolích nevinných studentů naprosto přesvědčivě, i když s hereckou stránkou je to už trochu horší. Osobně mě velmi potěšila účast Neal McDonougha, který dodává každému záběru ten správný spiklenecký nádech. Hudba je přesná asi stejně jako v drtivé většině současné seriálové produkce. Škoda, že seriál byl po osmi epizodách ukončen pro nedostatek diváckého publika, které bylo namlsáno druhou sezónou Prison Breaku a tak o dalším očišťování osoby a prokazování vlastní neviny nejevilo zájem. Takhle je celý děj neukončen a to je asi největší zápor Traveleru. ()

Reklama

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Nebýt toho potměšile otevřeného konce dávám pět hvězd, protože Traveler je jízda - první díl připoutá, sedm dalších uběhne jako voda. Je mi líto že tento seriál zrušili, má slušnou výpravu, šílený střih, kvalitní herce (ústřední trio, agent Marlowe), hezky přímočaře si to sviští do cíle, ale když si myslíte, že je po všem, přijde cliffhanger. - No, ten seriál samozřejmě není bez chyby, ale díky nízkému počtu epizod nestihne nudit. Alespoň já jsem si velký útěk před FBI užila. Náramně. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Obyčejný seriál byl sestříhán na poloviční délku. Příběh je zhuštěn a každý díl obsahuje velmi mnoho nového skoro až chvílemi připomíná úžasný Prison Break. Škoda, že se pravděpodobně nebude točit zbytek seriálu, protože každého kdo ho shlédne až do konce by zajímalo, co autoři chtěli vyprávět dál. Jeden z mála zrušených seriálů, který by si zasloužil, když ne další sezonu tak minimálně závěrečný dvojdíl. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: MARKÍZA = 3.2.2010 (3.2.2010) --- Konšpirátori konšpirujú až do roztrhania tela a ako už povedali aj v Simpsonovcoch "Svobodní zednáři vládnou !". :-) A PRISON BREAK to naozaj kopíruje statočne. Najmä čo sa debilných a nepravdepodobných zvratov a náhod týka. (18.2.2010) ()

Galerie (87)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno