Reklama

Reklama

Pekelná kuchyně

(pořad)
  • USA Hell's Kitchen (více)
TV spot

Obsahy(1)

Gordon Ramsay si vybírá pro svoji restauraci nejlepšího z dvanácti nastávajících šéfkuchařů. Kdo zvítězí? (oficiální text distributora)

Videa (1)

TV spot

Recenze (129)

phoebess 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem namátkou vždycky jen pár dílů série. Nikdy mě to nijak zvlášť neohromilo, ale co se stalo díky té (ještě stále probíhající) 9. sérii, to ani nedokážu popsat. Takovou pekelnou horečku jsem nikdy nezažila. Na každý další díl se těším, ať už na Ramseyho a jeho poznámky na adresu jídla a účastníků, tak i na trochu té rivality a soupeření o úžasnou výhru. Jen už začínám být alergická na srovnávání tohoto pořadu s českým Ano, šéfe!. Když už ho chcete s něčím srovnávat, srovnávejte ho s pořadem Na nože!, který skloubil Hell's Kitchen s MasterChefem, sakra! ()

Košoun 

všechny recenze uživatele

Celkem zábavná reality show, která nabízí jedinečný pohled do kuchyně. Gordon Ramsay je skvělý šéfkuchař i "vedoucí" pořadu. Špatný je samotný koncept soutěže, který by bez Ramsaye naprosto nefungoval. Stojí to jen na něm, jakožto charismatické vůdčí osobnosti, která dokáže chudáky potící se u plotny seřvat a hodit po nich talíře. Každý díl je jinak stejný, ocenil bych i kdyby byl delší. Je vám úplně jedno, že někdo vypadne, protože ta hlavní postava stále zůstává... ()

Reklama

Dinsberg 

všechny recenze uživatele

Klobouk dolů před nápadem, že Gordon Ramsay vydělává nejen v restauracích, ale i na přijímacích pohovorech do nich. HK není nic jiného než hledání nových kuchařů do jeho nových restaurací. Jako personalista, ale stojí za hovno, protože si neuvědomuje, že jedná s člověkem. Nutí lidi dělat, co nechtějí, způsobem jakým nechtějí. Jsou mu ukradení. A ještě to rád dává na odiv. Kdyby byl opravdu tak zapálený do kuchyně, nechoval by se jako neandrtálec. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Úrovňou pre mňa veľmi podobné Polreichovej relácii, ale najlepšie z toho pre mňa vyšiel Žídek. Toto je ozaj prehnaná komerčná šou. Presne je to veľmi prehnané. Veľa zo zmien sa neukážu podrobne, nie je to úplne podrobné, ide hlavne o zábavu, čím viac šokujúce, tým lepšie pre program. Nemusím tento americký štýl. ()

spikey1 

všechny recenze uživatele

Kdo je Ramsay? Neúspěšný fotbalista, úspěšný hrubián a kuchař, v podstatě spíš asi hrubián, než kuchař. Neberu mu to, že vaří skvěle, ale to kde je, má zásluhu hlavně v jeho chování jako z fotbalového stadionu, je schopný hostovy ve své restauraci říct ať jde do hajzlu, když příjde se stížností, že na jídlo čeká již 45 minut a ještě urážet jeho fyzickou schránku(ženě nadává, že by měla spíš jít na liposukci než chtít jíst v jeho restauraci). Lidé se tímto způsobem zábavy baví, já čekám kdy někomu třeba natáhne pěstí, to je taky přece zábavné. oproti Kitchen Nightmares, jde v tomto pořadu už jen o americký způsob reality show, vytratila se edukativnost, vytratil se evropský styl dokumentární zábavy, Ramsey tu na stříbrném podnose servíruje lapidárium lidských odřezků ve formě neúspěšných a po úspěchu toužících lidí, kteří si nechávají nadávat do shnilých šlupek z lejn, jen proto aby byli v televizi s tímhle hrubiánem. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Čtvrtá sezóna měla patnáct a šestá dokonce šestnáct soutěžících, namísto obvyklých dvanácti. (ČSFD)
  • Hosté v Pekelné kuchyni jsou ve skutečnosti komparzem. To dokládá i fakt, že vzhledem k Ramsayho obrovské profesionalitě, by si nikdy nedovolil být hrubý k hostům, čehož jsme zde několikrát svědky (HArna)
  • Kuchyně kde se vaří je umístěna v bývalém zpravodajském studiu KCOP a přilehlé obytné prostory pro soutěžící jsou vybudovány hned vedle restaurace. (ČSFD)

Reklama

Reklama