Reklama

Reklama

Pekelná kuchyně

(pořad)
  • USA Hell's Kitchen (více)
TV spot

Obsahy(1)

Gordon Ramsay si vybírá pro svoji restauraci nejlepšího z dvanácti nastávajících šéfkuchařů. Kdo zvítězí? (oficiální text distributora)

Videa (1)

TV spot

Recenze (129)

phoebess 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem namátkou vždycky jen pár dílů série. Nikdy mě to nijak zvlášť neohromilo, ale co se stalo díky té (ještě stále probíhající) 9. sérii, to ani nedokážu popsat. Takovou pekelnou horečku jsem nikdy nezažila. Na každý další díl se těším, ať už na Ramseyho a jeho poznámky na adresu jídla a účastníků, tak i na trochu té rivality a soupeření o úžasnou výhru. Jen už začínám být alergická na srovnávání tohoto pořadu s českým Ano, šéfe!. Když už ho chcete s něčím srovnávat, srovnávejte ho s pořadem Na nože!, který skloubil Hell's Kitchen s MasterChefem, sakra! ()

spikey1 

všechny recenze uživatele

Kdo je Ramsay? Neúspěšný fotbalista, úspěšný hrubián a kuchař, v podstatě spíš asi hrubián, než kuchař. Neberu mu to, že vaří skvěle, ale to kde je, má zásluhu hlavně v jeho chování jako z fotbalového stadionu, je schopný hostovy ve své restauraci říct ať jde do hajzlu, když příjde se stížností, že na jídlo čeká již 45 minut a ještě urážet jeho fyzickou schránku(ženě nadává, že by měla spíš jít na liposukci než chtít jíst v jeho restauraci). Lidé se tímto způsobem zábavy baví, já čekám kdy někomu třeba natáhne pěstí, to je taky přece zábavné. oproti Kitchen Nightmares, jde v tomto pořadu už jen o americký způsob reality show, vytratila se edukativnost, vytratil se evropský styl dokumentární zábavy, Ramsey tu na stříbrném podnose servíruje lapidárium lidských odřezků ve formě neúspěšných a po úspěchu toužících lidí, kteří si nechávají nadávat do shnilých šlupek z lejn, jen proto aby byli v televizi s tímhle hrubiánem. ()

Reklama

Machtann 

všechny recenze uživatele

Gordon Ramsay je geniální, sprostý, temperamentní, vůbec ne britsky suchý, prostě takový, jakého tato reality-show přesně potřebuje. Jasně: Hell's kitchen obsahuje spoustu odporných amerických klišé, snaží se v každém dílu nalákat na "nepředstavitelné drama, které v hell's kitchen ještě do té doby nebylo" a přitom se nic vážného nestane. Ale... Prostě to funguje :) warning: pokud nemáte vztah k vaření, ani to nezkoušejte. ()

Deleatur 

všechny recenze uživatele

Celou jsem viděl pouze 12. sérii. Ale i tak - chápu, že se soutěžilo o místo šéfkuchaře dané restaurace, ale rychle mě znudilo, že se celou sérii vařilo jediné menu, různé a vlastní pokrmy jen při úkolech. Protože to bylo moje první setkání s Ramsayem, jeho hrubost mě nejdříve znechutila, ale pak jsem se s ní smířil, protože mi bylo dost nesoutěžících hodně nesympatických už tou typicky americkou velkohubostí. Hned v první epizodě bylo ostatně zřejmé, že nejméně polovina z nich neměla na to, aby kuchyni vedla. A samozřejmě Ramsay jako budoucí zaměstnavatel a majitel restaurace, kde bude vítěz pracovat, má právo na vysoké nároky tím spíš, že školení kuchaři dělali i školácké chyby. Ale neptejte se mě, jak teda mohli prolézt konkursem. Fandil jsem dvěma ženskejm, ale jedna si to pokazila chováním a druhá nedostatkem nápadů. Takže s vítězem celkem spokojenost. 59% (za 1 sérii) (To už jsem navíc věděl o lepších Ramsayho talentovkách.) ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Gordon je borec. Naprosto nenucené chování bez zbytečných gest. Někdo tvrdí, že jeho výlevy a vzteklé projevy jsou hrané. On sám to uznává. Dokonce řekl že celá polovina. Za prvé potřebuje zjistit jak si kuchaři vedou v enormním stresu a jindy je zase potřebuje dostat z letargie. Co mě baví je to, že ač se jedná o reality show, motá se z 90ti procent opravdu jen kolem vaření. Vztahy a další zbytečnosti tu dostávají jen minimum prostoru. Viděl jsem myslím řady 10+ a za ty 75 procent. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Kuchyně kde se vaří je umístěna v bývalém zpravodajském studiu KCOP a přilehlé obytné prostory pro soutěžící jsou vybudovány hned vedle restaurace. (ČSFD)
  • Čtvrtá sezóna měla patnáct a šestá dokonce šestnáct soutěžících, namísto obvyklých dvanácti. (ČSFD)
  • Hosté v Pekelné kuchyni jsou ve skutečnosti komparzem. To dokládá i fakt, že vzhledem k Ramsayho obrovské profesionalitě, by si nikdy nedovolil být hrubý k hostům, čehož jsme zde několikrát svědky (HArna)

Reklama

Reklama