Reklama

Reklama

Hadí král

(TV film)
  • Česko Bazilišek: Hadí král (více)

Univerzitní archeolog Dr. Harrison „Harry“ McColl a jeho partner nalézají uprostřed lybijské pouště starodávný artefakt nevyčíslitelné ceny, vytvořený v prvním století před Kristem a odkazující na legendu o tzv. Hadím králi. Proto to, co by snad mohlo být soškou draka, okamžitě nakládají do letadla a odvážejí k bližšímu prozkoumání domů. Jenže tajemnému stvoření se ve výstavní vitrínce muzea v Pueblu Springs vůbec nelíbí. Jedná se o zkamenělého baziliška, který se již brzy, jakmile dojde k zatmění Slunce a Měsíce, probudí k životu. A pak začne chtít vládnout novému území. Proti stvoření z časů mýtů nemá šanci ani policie, ani armáda, a začíná být jasné, že zbraň proti dokonalému zabijákovi lze hledat znovu pouze v legendách. Pokud neuspěje Harry McColl, čeká lidstvo poslední boj, v němž nejde zvítězit. Temný akční fantasy horor natočil v roce 2006 Stephen Furst. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (52)

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Tak komlikovaný děj nevymyslí ani banda přiopitých filmových nadšenců. Z hadího krále se vyklube těhotná královna, které vlastní krásné červeno-modré oči, nemá ráda drahokami a mezi její záliby patří flusání. Dokonalé [3. PFF Čakovická Be(´)čka] ()

Djoker odpad!

všechny recenze uživatele

Po pěti minutách jsem měl chuť to vypnout, ale nakonec jsem rád, že jsem to neudělal. Kdy se totiž člověku podaří vidět paskvil mezi německým romantickým filmem a na koleni udělaným hororem? Jedná se o jeden z největších braků, který jsem viděl a to nejen v tomto žánru. Myslet si, že film se dá postavit na jedné podprůměrné animaci, je opravdu k smíchu. ()

paascha

všechny recenze uživatele

Sobotní noční horror je poslední dobou opravdu adrenalinová akce, zvláště poté, co jsem z dvd přešel na TV. Tento skvost byl opravdu zábavný kousek, který jsem dlouho směřoval někam do Bulharska nebo Rumunska. Pak jsem ale viděl hasičskou Karosu abylo jasno.. Doporučuji všem, kterým se nelíbí filmy, které se líbí mně, a kteří slintají nad céčkama - nemyslím céčka z uh:-) Přestože jde o nedozírnou kokotinu, své fandy si to našlo, ajk vidno. Třeba takový Agamenon (zajímalo by mě, jestli ví, kde je chyba:-)) tomu dal 3*, to je síla. ()

hippyman odpad!

všechny recenze uživatele

ssssssssstrašššná ssssssssraššššššškaaaa sssssssssss bassssssssilišššššššššššššška... odpad! [3. PFF Čakovická Be(´)čka] ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ale jo takový další film pro Sci-fi channel, efekty mi zase nepřijdou tak hrozné a bazilišek je cool sráč(až na ty malý nožičky či co to bylo), film krásně ubíhá a pár scén bylo opravdu zábavných. Herci v čele s Londonem jsou fajn a hrají to co mají, a Griff Furst je celkem zábavnej chlapík(vždy mě zajímalo jaké to je natáčet s tímhle chlápkem), což mi jen tak mimo řádky připomíná že film natočil jeho otec Stephen, Griff ne ten tu jen hrál. Pro mě průměrné béčko se kterým jsem byl jakž takž spokojen. ()

bassator odpad!

všechny recenze uživatele

Nic HORŠÍHO jsem roky neviděl. Scénář stupidní, triky ještě horší. Počítačového "baziliška" bych označil za "trik století". To snad nemohli tvůrci myslet vážně - to bylo tak nepřirozené (umělé)... - 23. 5. 2011 - 0% ()

Stanislaus odpad!

všechny recenze uživatele

Přiznávám se na rovinu, že jediný důvod, proč jsem tento film zhlédnul, byl chtíč dát nějaký odpad!. A ono to nakonec vyšlo. Byla to naprostá komedie a vydávat něco takového za akční sci-fi horor je čisté bláznovství. Další z paskvilů na entou, který nebyl k mému šokujícímu zjištěný plodem mistrů z Asyla. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak a máme zde další monster horor od společnosti Sci-fi Channel. Každý už asi dopředu tuší jakou může mít asi kvalitu. Na svědomí ho má céčkový herec a režisér Griff Furst společně se svým otcem Stephenem, který kromě toho, že je velmi podprůměrným hercem z narušenou psychikou ještě fušuje i do natáčení filmu a obklopuje se bandou amatérů. Tentokrát musím říct, že ač je film opravdu bídný a špatně natočený, tak jsem se u něho docela pobavil. Což je dost divné, protože pokud se u hororu nebojíte, ale bavíte tak je něco špatně. A tady je toho víc než dost. Samotný scénář ještě nějakou tu kvalitu má a určitě by se z něho dalo vytřískat mnohem více, kdyby se toho ujal jiný režisér, ale Furst to udělal prostě po svém. Ti z vás kdo ho neznají věřte, že na jeho filmy se nemá cenu vůbec dívat. Ve většině případů u podobných filmů dost často používám rychlé přetáčení, ale tentokrát jsem to vydržel až dokonce. Už dlouho jsem se tak nezasmál. Ne že by ty scénky byly bůhvíjak směšné, ale jejich trapné zpracování a laciné hlášky typu ( Ten bazilišek žije--- Ne, děláš si srandu?) mě prostě nenechali v klidu. Navíc nám režisér / herec v jedné osobě udělal i malou reklamu, když ve filmu probíhal v tričku s nápisem Superstar. Film je naprostá kravina, kterou vám rozhodně doporučovat nebudu, ale pokud se chcete pobavit tak se na to mrkněte. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ale to se podívejme. Takřka přesný levný televizní produkt. Na vlastní poměry tomu filmu nic nechybí a na rozdíl např. od S.S. Doomtrooper, který jsem viděl nedávno, je to slušné pokoukání. Se zápletkou si samozřejmě hlavu nikdo moc nelámal, ale i přesto to není hloupé. Postavy jsou překvapivě v normě, nejsou naprosto stupidní a dementní (i když i taková se najde, ale Yancy Buttler – i když teda klesla hodně hluboko - ji podala velmi příjemným způsobem). Má to akci, má to humor, má to nevtíravou romantiku, postavy jsou v pohodě, herecké výkony v rámci možností také. Prostě, takhle nějak si představuji televizní mix fantasy, sci-fi a horroru ve stylu za málo peněz docela dost muziky. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Samozrejme, kravina. Ale taká, čo má akési zvláštne kúzlo, nejaké neopísateľné. Magické, až rozprávkové. Samozrejme, že píšem hovadiny. HADÍ KRÁĽ má obrovskú dávku humoru, z ktorých niektoré hlášky majú to svoje a určite nepôsobia nehumorne. To, že Bazilišok vyzerá ako niekoľko bitová postavička, sa hlavne vďaka svižnosti a už spomínanej komičnosti deja dá prehliadnúť. Budme radi, že to dopadlo takto. Predsa len SyFy ( v minulosti Sci-Fi Channel ), je na tom ešte stále lepšie ako The Asylum. ()

sssssycak 

všechny recenze uživatele

Pří "sledování" tohoto filmu musíte brát vše s nadsázkou. Nesmíte to brát jako horor, ale spíš jako parodii na filmařinu celkově. Pak je velká šance, že se na to i dodíváte, i když víte, jak to skončí ještě dřív, než se na scéně objeví hl. postava. Se stejným nadhledem musíte brát i efekty, protože ty jsou příšerné. Vypadá to, jako by v těch scénách s hadem byla použita nějaká zmršená plyšová hračka. ()

hans500 

všechny recenze uživatele

Tento film je opravdu neuvěřitelně špatný, ale z nějakého důvodu to zkrátka funguje. Mizerný scénář, špatná režie, přehrávající herci, špatné triky... nakonec ze samých záporů vychází velice zábavný a překvapivě svižně plynoucí snímek = 1,5*. ()

LordSnape 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla parádní B jízda! Bazilišek byl solidně trikově udělaný a valstně jediné co mě na celém filmu trošku evokovalo, byla amatérsky zahraná a udělaná Národní garda USA. ()

Lachtaan odpad!

všechny recenze uživatele

Zápletka: Inspirace tajuplnou regionálně jednoznačně neurčenou mytologií se příliš nedaří zužitkovat ani v seriózních filmech, natož aby s ní uspěl prachsprostý céčkový horůrek. Monstra: Jedna velká monstrózní hrůza. V prospěch tohoto filmu bohužel v tom špatném slova smyslu. Herci: V typu těchto céček si jen přejete, aby všichni co nejrychleji zmizeli z obrazovky. ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

Možná to bylo v ultra bé pozitivní atmosféře, ve které jsem to viděl, ale neskutečně jsem se bavil. Tvůrci věděli jakou hroznou srágoru točí a ani se to nesnažili maskovat. Na diváka tak čeká nepřeberné množství absurdních scén (za všechny třeba jmenujme skonání hlavní záporačky - které bazilišek napřed server šaty, aby se mohla předvést ve spodním prádle (velmi pěkný pohled), zakroutit se jak na přehlídkovém mole a pak skonat). Navíc velmi příjemná Wendy Carter. Při správné situaci velmi dobrá volba. ()

herr_carter odpad!

všechny recenze uživatele

Eeeeej,třikrát sláva další megasračce z pozdních hodin tamních komerčních televizí.Bazilišek vypadá jak hračka z dětského stacionáře.............moje hodnocení = 0 z 10. ()

Haymar odpad!

všechny recenze uživatele

V Coloradu běhá had, kterej nemá lidi rád - kdo se na něj koukne, toho ten had kousne - a kdo nedá znamení, tak ten rovnou zkamení - jen ten, kdo má zlatou hůl, jedinej je tady cool...... :-) Jasně, odpad! jak vyšitej, na druhou stranu je to přesně ten typ filmu, co je tak neuvěřitelně špatnej, až je i (trochu)vtipnej ()

Reklama

Reklama