Reklama

Reklama

Děsnej dupák

Trailer 1

To, co Wayansové udělali pro Scary Movie, zopakovali i u povedené parodie na taneční a muzikálové filmy Dance Flick. Megan se namísto taneční konzervatoře nečekaně ocitá na úplně obyčejné střední škole a její naivní sny o studiu baletu jsou ty tam. Seznámí se tu s hiphoperem Thomasem, který ovšem pochází z úplně jiných poměrů než Megan. Dokáže na sobě tahle mladá tanečnice bez zkušeností z ulice zapracovat a splnit si s partou nových kamarádů své sny? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (155)

tom88 

všechny recenze uživatele

Mierne stupidná paródia na tanečné filmy. Wayansovci to pekne roztočili, ale myslím, že to až prehnali. Väčšina vtipov bola trápna, zasmial som sa iba zopár krát, aj to len tak aby sa nepovedalo. Samozrejmosťou je slabý dej, priemerné technické prevedenie a podpriemerní herci. Hudba a zvuk na úrovni. Toť vše. 35% ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Klan Wayansovcov, ktorý pred niekoľkými rokmi začali filmovú revolúciu "desnými" filmami sa vrátili k svojim začiatkom. ich pokračovatelia robili odporné filmy, kde si nahrabali hercov podobných predlohe a viac-menej opakovali hlášky v dementnom poradí. V tejto paródií je to však iné. Akože parodujú sa veci čo boli v iných filmoch, ale nepríde mi to tak nasilu strojené. Celkom som bavil aj napriek tomu, že som predlohy nevidel. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

Net/// Obsazení 7/10 Děj 8/10 Hudba 9/10 Choreografie 6/10/// +skvělá hudba, bratři Wayansové to znovu rozjeli, výborná parodie a zábava, není to tak nechutné jak by člověk čekal -mohla být propracovanější choreografie, která je tady skoro až na posledním místě/// V hlavní roli Nežádej svůj poslední tanec, doplněn parodií na Muzikál ze Střední a Hairspray. Pozornému divákovi neujde Superman a Stmívání. Jo je pravdou, že kdo má nakoukáno má zároveň i vyhráno a bude se dobře bavit. Podmínkou je i to, že musíte mít v oblibě filmy od této bratrské rodinky. Plus jestli že máte rádi taneční filmy budete z tohoto snímku nadšeni. Je dobře, že někdo udělal parodii na tento žánr. Už dost bylo těch hororových, tohle bylo příjemné osvěžení. Chvílemi jsem se opravdu hodně smál. Konečně film na který jsem se dlouho těšil a ke všemu se povedl./// Celkem 76%/// ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Sourozenci Wayansové si kdysi usmysleli, že mohou zparodovat všechny možné současné populární filmové hity, ať už z oblasti klasických hollywoodských áček a béček, či televizní patosy pro teenagery z odnože Disney. Let's Dance, Step Up a další podobné záležitosti mě nikdy nelákaly a Děsnej dupák člověka může jedině utvrdit v tom, že je není třeba dohánět. Uráží je samozřejmě nesmyslným způsobem, ale i tak může kdekomu dokázat, že není nutné je zpětně vidět. Protože jedna z věcí, kterou Dance Flicku nelze vytknout, je ta, že důstojně paroduje přespříliš ohrané mladé, často patetické lásky ve středoškolních filmech. Zbytek 'snímku' jsou už jen zvrácené pokusy o vtip, které musí odvážlivý zvědavec zkusit na vlastní kůži. Nebo v tom lepší případě na Děsnej dupák zapomenout a věnovat onen čas opravdovému filmu. ()

Jino 

všechny recenze uživatele

Oddechovka v režii rodiny Waynsových dopadla vcelku očekávaně. Spoustu trapných fórků, jimž jsem se odmítal smát, sem tam vystřídají občasné záseky, u nichž jsem se uculoval rád a s radostí. Jen je možná škoda, a proto jsem si asi ten film moc neužil, že tato komedie paroduje taneční filmy, které jsem vůbec neviděl (maximálně z ukázek nebo reklam) a ani se na ně dívat nehodlám.... v tomto směru si vystačím s Hřísným tancem. Slabých 30%. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • V jedné ze scén se v malé roli objevuje Christopher Scott, který na sobě má dokonce stejné oblečené jako ve filmu Let's Dance 2 (2008). (Terva)

Reklama

Reklama