Reklama

Reklama

StarDance aneb když hvězdy tančí

(pořad)
TV spot 1
Taneční / Hudební / Soutěžní
Česko, 2006, 63x75 min

Režie:

Roman Petrenko

Účinkují:

Marek Eben (moderátor), Tereza Kostková (moderátor), Aleš Háma (moderátor), Mahulena Bočanová, Jan Čenský, Jana Švandová, Roman Vojtek (více)
(další profese)

Známé české osobnosti pod vedením profesionálních tanečníků pilně trénovaly, aby zaujaly nejen porotu, ale především diváky. Předváděly brilantní taneční kreace, které byly v mnoha případech vykoupeny desítkami bezesných nocí, litry potu a modřinami. Těšit se můžete na skvostné taneční výkony, světové hity v atraktivním podání Martina Kumžáka a jeho Moondance Orchestry, luxusní zábavu, výroky nesmlouvavé odborné poroty i hlášky pohotových moderátorů! (Magic Box)

(více)

Videa (5)

TV spot 1

Recenze (255)

Zagros 

všechny recenze uživatele

Ze StarDance jsem nikdy neviděl v kuse celý díl, přesto si dovolím hodnotit. Protože jsem viděl spoustu jednotlivých fragmentů, obě naše babičky to rády sledují a občas o tom mluví. Také jsem viděl mnoho rozhovorů v různých talkshow, kde se k tomu stočila řeč. Jde o osvědčený koncept ze zahraničí, který se velmi dobře podařilo přenést k nám na obrazovky. Formát pořadu dokáže napnout, Marek Eben jako moderátor je extra třída a známé osobnosti přitáhnou diváky. Vcelku je to velmi dobrý a úspěšný mix. Za mě je tu jeden zásadní problém, moc mě nebere tanec, proto zůstávám na dvou hvězdách. Koho tanec baví a rád jej sleduje, může si připočítat další dvě hvězdy. ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele

První série byla celkem povedená. Byla to nová soutěž s celebritama, která byla alespoň na určité úrocni. Bohužel s dalšími sériemi nepřicházely žádné inovace a soutěž se stala velmi stereotypní. Také mi neseděl v roli moderátora M.Eben, který tvořil moderátorský pár s neprofesionální T.Kostkovou, jejíž vykání M.Ebenovi působilo jako pěst na oko, respektivě zde na ucho. ()

Reklama

KASUGI 

všechny recenze uživatele

Vykašlete se na tenhle typ soutěží. V česku toto nemá smysl! Slavíka vyhraje vždycky Gott i kdyby byl v kómatu, Talent vyhrála ze soucitu malá holka, do první pětice nejlepší zombie masky v prvním Zombiewalku se dostala ubohá maska mnicha, protože slíbil striptýz a třetí místo Stardance získal tydýt z reklamy, protože je to "ten tydýt z reklamy", byť jeho taneční kreace připomínala dřevěnou loutku. Ani se nedivím Taclíkovi, že po vyřazení ani nečekal na společné foto a nasraně se vytratil. ()

Billie777 

všechny recenze uživatele

Konečně jeden z mála českých pořadů, který má kvalitu a úroveň. Dívám se na něj už od první série a neumím pochopit, jak to, že hodnotím až teď. Ale začala nová řada a ta je stejně dobrá, jako ty předchozí. Skvělá moderátorská dvojice, která se krásně doplňuje a nepokouší se o žádné trapné vtipy, kvalitní porota a různorodý výběr soutěžících. Elegance každým couvem, inteligentní humor, nádherné kostýmy a krásná hudba, na tento pořad se prostě krásně dívá. Právě proto dávám tak vysoké hodnocení a docela se divím, že má tento pořad tak málo procent. Pro mě minimálně 70%. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Příšerně uhlazená snobská show. Nemám nic proti tanci a vlastně ani proti většině soutěžících celebrit, ale ta laskavost, vlídnost a nafintěnost, jimiž je to nasáklé, mě prostě neberou. Možná bych na to příležitostně koukal v případě, kdyby to uváděl nekompromisní hláškující bourák typu Zdeňka Pohlreicha, který by tomu snad aspoň trochu dodal na šťavnatosti... ()

Galerie (2 343)

Zajímavosti (44)

  • „Coby nová posila poroty na svoje hodnocení půjdu od lesa a přes husí kůži. A jelikož jsem minulý rok trpěl mezi soutěžícími, mám v plánu být letos výrazně hodnější než ostatní porotci,“ prohlásil v roce 2019 Genzer. [Zdroj: Novinky.cz] (Duoscop)
  • S úpornými bolestmi zad bojoval Tomáš Dvořák. (SONY_)

Související novinky

Tvůrci Samotářů natočili kontroverzní seriál

Tvůrci Samotářů natočili kontroverzní seriál

24.04.2017

Produkční dům Davida Ondříčka Lucky Man Films má za sebou práci na celovečerních trhácích, jako jsou Samotáři, Jedna ruka netleská nebo Anthropoid. Novinkou v už tak pestrém portfoliu je seriál… (více)

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama