Reklama

Reklama

V den svatby je Sára zatčena federály za vraždu Michaelovy matky a zavřena do ženské věznice. Generál Krantz, který v mužské části vězení čeká na popravu, vypíše odměnu 100 000 tomu, kdo Sáru zabije. Michael nemá jinou možnost než jí dostat ven… (liquido26)

Recenze (169)

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Final Breakom sa skončila jedna éra, éra seriálu, ktorý mal nakročené ku kultovosti ale neschopnosťou skončiť v pravý čas sa o ňu pripravil a očakávané zrušenie po 4 rokoch bolo pre neho skôr vykúpením. Hlasy producentov, že radi skončia v najlepšom, už azda nebral vážne takmer nik. Final Break je v podstate zbytočným a vykonštruovaným dovetkom, bez ktorého by sa seriál zaobišiel ale aj napriek halde logických chýb a nezmyslov mu nemožno uprieť po dlhšej dobe konečne svižné tempo a občas veľmi príjemné závany nostalgie, pričom pochváliť možno aj samotné uzavretie príbehu. Najviac určite poteší skalných fanúšikov, ktorým stačí vidieť starú zostavu v úlohách, ktoré im najviac sedia, zvyšok prahnúci po skutočnej kvalite si radšej pustí takmer bezchybné začiatky. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Tak až po dalším zkouknutí celýho séroše jsem zjistil, že tenhle film byl vlastně ty dva dodatečný díly o Sáře. To už trochu dává smysl. Ale bylo to hlavně pro fanoušky, taková rozlučka se všema hrdinama, objasnění pár situací. Útěk absolutně podceněnej od federálů, zmáknutej za dva díly. Plus ta oběť na konci. Zbytečnost, ale v tu dobu, v tý éře, to muselo potěšit asi každýho skalního fandu. Nicméně, co se tak dozvídám, tak se má točit pátá série. Možná totální sračka, možná něco novýho. Kdoví, ale já se těším už jenom na ty herce. ()

Reklama

Yoss 

všechny recenze uživatele

Tvorcovia Prison Breaku porodili koniec serialu. Lenže ide o pôrod s výraznými komplikáciami a rozhodnutiami na poslednú chvíľu v štýle: len aby sme to už mali za nami, divákov nám ubúda. Mám pocit, že by sa nič nestalo, keby Prison Break zakončili po prvom Michaelovom úteku z väzenia a vtedy by to bol jeden z mojich najobľúbenejších seriálov vôbec. ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Hodně uspěchaný závěr po všech stránkách. Pochopitelně nebylo více prostoru, ale když už se do toho pustili, mohli si dát záležet alespoň na závěrečné pěti minutovce - ta pro mě nebyla nikterak emocionální, což je rozhodně škoda, jelikož jsem čekal podobný zážitek jako při posledních deseti minutách čtvrté série...Přesto ale těch pět minut je docela dobrých, a dávám trošku nadsazené čtyři hvězdy. ()

Martinibaby 

všechny recenze uživatele

Věděla jsem, že to tak bude, že seriál neskončí podle mých naivně optimistických představ a přání, ale i přes to jsem pořád doufala, co kdyby? Ne. A možná je to dobře. Ale i tak se mi nelíbilo, že se to všechno odehrálo tak ráz na ráz, působilo to tak nějak ne-prison-breakově a moc prvoplánově.. To je ale jediná věc, kterou bych zakončení PB vytkla a více méně si za to můžu sama, protože podvědomě bych pořád a pořád chtěla vidět nějaký další díl :) ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Film sa skladá z dvoch posledných častí štvrtej série - "The Old Ball and Chain" a "Free". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama