Reklama

Reklama

Ted a spol.

(seriál)
USA, (2009–2010), 9 h 4 min (Minutáž: 20–21 min)

Tvůrci:

Victor Fresco

Hrají:

Jay Harrington, Portia de Rossi, Andrea Anders, Jonathan Slavin, Malcolm Barrett, Isabella Acres, Rizwan Manji, Maz Jobrani, Geoff Pierson (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Společnost Veridian Dynamics dělá prostě všechno. Ted Crisp je vedoucím výzkumného a vývojového oddělení a svojí práci miluje. Se svým týmem vyrábějí všechno, co po nich chce šéfka Veronica. A proto můžeme slýchat hlášky jako: "Potřebujeme vyzbrojit dýni" ... "Potřebujeme myš, která odolá teplotám do 195 stupňů." Ted se při tom všem ještě snaží zůstat etický, v čemž mu pomáhá dceruška Rose a přitažlivá kolegyně Linda. (Swarley7)

(více)

Recenze (69)

Phical 

všechny recenze uživatele

V každé minutě sledování tohohle seriálu jsem se opravdu skvěle bavil. Humor vycházející ze střetu názorů zlé nadnárodní korporace, která dělá zbraně ze všecho, z čeho může, případně tvoří věci, které by napadlo vytvořit jen málokoho a morálně způsobilého vedoucího vědeckého oddělení Teda je prostě a jednoduše perfektní. K tomu připočtené reklamní spoty na Veridian, které dokáží logicky překroutit jakékoli použíté tvrzení tak, aby Veridian byl vždy "ten nejlepší". Doteď jsem se nesetkal s žádným seriálem, u kterého bych se zasmál jako právě u tohohle. Nesmírně zábavné dílko, které rozhodně stojí za zhlédnutí. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Proč jsou nám odpírány skutečně kvalitní seriály, a jsme ze strany našich televizních stanic zásobováni podobnými produkty jako je tento, to je mi Teda záhadou hodnou kreativního intelektu někdejšího Ředitele doktora Železného nebo současného Ředitele Zeměkoule, profesora Klause. V čem je problém? V tom, že Teda nemůžete mít rádi. To Dextera nebo House taky ne, ale ti jsou originální, a jejich postavám můžete věřit, že "to s vámi myslí upřímně". Ted nikoliv, a jeho banda se do praktik korporátního zmrdismu strefuje jen tak naoko, asi jako když se v TRONovi pár minut vedou řeči o tom, jak jsou ty velké softwarové společnosti VV (vyčůrané a vydřidušské). Ted a spol. představují ryzí průměr mezi komediálními seriály, a jako takový není nijak zvlášť vtipný ani originální. Z lidských úchylek si dělá daleko lépe srandu David E. Kelley, což mě přivádí k myšlence, že ačkoliv je Portia de Rossi stále hodna pomazlení, její za každou cenu cynická a chladná ředitelka je nesnesitelná právě tak jak tomu není u Gregoryho House. Dva tři díly zkrátka stačí, a jak tu kdosi poznamenal, "Lennyho" (jeden z dvojice vědců v úlohách podobných Lennymu a Carlovi ze Simpsonů) ječení není vtipné už ani podruhé. Diváci se se mnou sice v mém příkrém odsudku neshodli, ale nakonec se dvě série - a to ještě podle moderního vzoru jen třináctidílné - ukázaly jako maximum, co se dalo z téhle hroudy vytěžit. Pokud bych se nechal opít tím atakem na amorálnost byznysu, byl bych ochoten jít na 60%. Tak dejme tomu... ()

Reklama

IXOXI 

všechny recenze uživatele

Seriál o manažerovi výzkumného a vývojového oddělení mě naplňoval velkou nadějí na další skvělý seriál. První díly byly vynikající a zasloužily by si 5 hvězdiček, nicméně následující díly kvalitativně rychle upadaly. Celkově bych tento seriál zařadil mezi The Big Bang Theory a Eureku. První díly byly podobné prvním dílům TBBT, následně kvalita spadla k pozdějším sériím TBBT a poslední díly byly špatné jako Eureka, vůbec nelituji ukončení natáčení po druhé série. ()

Mimomisu 

všechny recenze uživatele

Zbytecne podkopane od nekterych mistnich odborniku, kteri hodnoti po prvni epizode (zminovane jeceni uz ve druhe epizode ani v dalsich neni...) tak jako sorry, ale to je jak hodnotit hudebni album po prvnim songu nebo film po uvodni pulhodine. Klasicky nesvar serialu na csfd. Kazdopadne, za me zaslouzenych 70%. Ma to spad, vtipne to je, postavy prijemne ujete (misty mi to pripominalo scrubs, ale to jsem spis jen ja).Dobre napsane absurdni postavy a dobry casting. Ted i Harrington tady davaji smysl, neni to hlavni postava, ale spise vypravec a stoji mezi dvema svety a je proste tim normalnim prvkem, moc nechapu je ho kritiku tady a postavy samotne. Dostal jsem se k tomu o dost pozdeji a ted me trosku zpetne mrzi, ze si to nevyslouzilo vic serii. Dobre zvladnuta oddechovka ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Milý úsměvný seriál o jedné bláznivé firmě. Jen tři hvězdy? Pročpak? Hlavní postava (Ted) je dost nevýrazná a taky nepříliš vtipná, jeho nevyřčené milostné city s kolegyní (Andrea Anders) vůbec netáhnou (nicméně ona sama jako postava vtipná je), a komická dvojka vědců á la Lenny & Carl (Lem a Phil) se strašně rychle okouká (hlavně to ječení už není vtipné ani napodruhé, natož napodesáté). Hlavní hvězdou je tedy Tedova šéfka Veronica (brilantní Portia de Rossi), která si standartně vychutnává roli dokonale ledové krásky sršící vtipem. ()

Galerie (131)

Reklama

Reklama