Reklama

Reklama

Skupina policistů se rozhodne pomstít smrt svého kolegy. Banda zločinců, která jej má na svědomí se ukrývá ve výškové budově na předměstí Paříže. Tam se po zuby ozbrojení policisté vydají. Trestná výprava se ale nezdaří a všechny navíc začnou ohrožovat zombie, kteří se zničehonic vyrojí. Policisté a zločinci tak musí spojit své síly, pokud chtějí přežít. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (194)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Po kratkym uvodu se da dohromady skupinka drsnejch poldu se skupinkou drsnejch zabijaku a rozhodnou se dostat ven z panelaku plnyho potvor pripominajicich neco mezi zombikama a upirama. Vse je to radne temny, syrovy a krvavy, takze jsem se docela tesil, co bude nasledovat. Jenze misto toho, aby se furt masakrovalo, tak vetsinu casu zabiraj nekoncici hadky a rev, kdy se postavy neustale o necem dohadujou, chovaj se jak kreteni a neni tu ani jedna, ktera by byla cloveku sympaticka nebo mu na ni zalezelo. Nejbliz k tomu ma asi tlustej, nechutnej dedek s kulometem a sekerou, kterej hazi hlasky a masakrovani si uziva. Takze nebejt toho, ze vic jak pulku filmu vyplnujou pouze otravny hadky, byla by to prijemna jednoducha brutalni jizda s desitkama mrtvol a litrama krve, ale takhle jen 3*. ()

karlik4801 

všechny recenze uživatele

Ach jo! Proč jen tak rychlé záběry a špatné zvukové efekty. Zvuky zombie mi nepřišli přesvědčivé, znělo to jako když se dusí člověk bez krku. A ty záběry kdy banda zabíjí nebo zombie mlátí jsou tak rychlé až nepřehledné. Jinak nápadu si cením, venku zombie apokalypsa a dva "gangy" v jednom baráku musí splnit síly. Najde s hrdina, borec, kráva, blbec a blázen. Zvenku film hezky vypadá, obsah už je ale nic moc. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Film má všechno, co má správná řežebná zombiárna mít - temnou noirovou atmosféru, absenci soucitu s hlavními postavami, dostatek krvavé akce a třeba i rajcovní sexy amazonku v přiléhavém nátělníku. Ale má i vypatlaného kameramanského retarda záměrně co nejvíc třesoucího ruční kamerou, ačkoliv už tehdy profi kamery jistě musely mít slušnou stabilizaci obrazu, když jí má dneska už i každý jen trochu lepší mobil. Takže ze spokojených silných čtyř jsou znechucené slabé tři. Škoda. ()

chaometic 

všechny recenze uživatele

Neříkám, že ten film byl kýč, ale žádná velká sláva to taky nebyla. Film budí celkovým dojmem velmi zmateně hodně blbých hlášek, zvlášt té ženské ( tu bych nechal sežrat hned na začátku). Mimo jiné dal bych plus navíc díky bitce na tom autáku. Zapoměl jsem zmínit jistou podobu s filmem Left for dead(pc game) Ptám se, kdy na točí zase nějaký pořádný Zombie horrory? La horde mezi ně určitě nepatří. ()

fmash 

všechny recenze uživatele

Překvapivě docela nálož, scénář si sice neláme hlavu s vysvětlováním původu vzniku nákazy (že by záření z Venuše? :)) a počáteční akce lehce neschopných policajtů nedává divákovi moc nadějí, ale postupně se na malém prostoru (z hlediska lokace i děje) rozvine struhující akce. Podle některých postav se sice v předměstském paneláku situace oproti normálnímu soužití s místními gaunery příchodem zombií zase tolik nezhoršila, ale berme to jako sociálně kritickou nadsázku. Až na nepříliš časté technické nedostatky patří rvačky, přestřelky a hlavně řešení vztahů mezi přeživšími k tomu nejlepšímu, co jsem v žánru viděl. Napínavé, akční, brutální a jsem v pokušení vysolit žánrovou pětihvězdu. Na závěr vzkaz autorům místních kopírákových komentářů, stěžujících si na mávání pistolemi a sprosté nadávky: buďto si a) film pusťe celý, nebo b), což doporučuji, pokud vám tolik vadí nadávky, vyhněte se filmům o masakrování lidí. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Ve filmu hraje Čech v roli gangstera. V původním znění má i svoji českou hlášku "tak zavři ty dveře, dyť to teče až sem". Tu můžeme slyšet ve 14 minutě. (zdenda0)
  • Promítáno jako závěrečný film na mezinárodním filmovém festivalu s hororovou tématikou v Leedsu "Day Of The Dead" 7. 11. 2009. (facojurka)

Reklama

Reklama