Reklama

Reklama

Živí mrtví - Série 10

(série)
Trailer 1
USA, (2019–2021), 16 h 59 min (Minutáž: 42–55 min)

Tvůrci:

Frank Darabont

Předloha:

Robert Kirkman (komiks), Tony Moore (komiks) (více)

Hrají:

Norman Reedus, Melissa McBride, Josh McDermitt, Christian Serratos, Seth Gilliam, Danai Gurira, Ross Marquand, Khary Payton, Samantha Morton (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Už je to několik měsíců, co Alpha způsobila masakr během komunitního veletrhu. Zima je pryč a nepřátelé tu pořád někde jsou a něco plánují. Hlavní hrdinové se musejí zaměřit na sjednocené komunity, které musejí vymyslet takový plán, aby ukončily hrozbu Šeptačů jednou provždy. Jenomže Šeptači nejsou jediní, kdo představují nebezpečí, protože je tu ještě něco dalšího. (HanzoBureshi)

(více)

Videa (41)

Trailer 1

Recenze (45)

Deyw 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

hodne top serie..negan je neskutecnej borec a serial tahne misto ricka skvele...negan s darylem jsou tahouni serialu..ten konec wow..tesim se na posledni sezonu! ten negan...jak ho maj za novou alfu a rekne typci mi prinesli zbrane :D a pak ten beta..vis kdo to byl vole ?:?D:D chcal sem blahem ! michone sem obulel :( ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vratké příměří s (konečně trochu hrozivými) Šeptači je oboustranně podrýváno a pomalu se schyluje k válce. A schyluje a schyluje a schyluje… větší polovinu sezóny. Po krátké bitvě bez šance na ubránění nicméně překvapivý zvrat namísto oslabení protivníků vynese do jejich čela ještě psychotičtějšího vůdce. V měsíce odložené finální epizodě bych tedy čekal větší maso a ne tolik nesmyslné scénáristické náhody, když se hodí (to jsem si za 10 sérií nezvykl?!?). Dodatečná šestice "covidových" dílů se pak zaměřila na hlavní postavy, přitom postupovala dál a nepřišla mi jako výplňová znouzectnost. ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Desátá řada pokračuje v krůčcích deváté a rozhodně nenudí. Změna některých charakterů prospěla, například kněz začíná být jedna z těch oblíbenějších postav. Naopak Carol šla o dva kroky zpátky, místo toho aby slavila smrt otravného Henryho jako většina fanoušků, tak začala být fňukna a nedalo se na ni koukat. Alfa byla zajímavá postava, ale za její smrt jsem byl rád. Nejsilnější postava této série je Beta a s ním Negan, oba desátou řadu táhnou o jeden level výš. Uvidíme co přinese poslední série celého seriálu, ale s Neganem nemám strach, že by nebyla zábava. (Názor do 16 dílu, kde jsem myslel, že je konec série) Tak a teď mi řekněte co mělo být to po 16 dílu? To tvůrci myslí vážně? Průšvih jak prase a pokud 11 řada půjde v těchto kolejích, tak se máme na co těšit. Tato série měla zaděláno na 4*, ale bohužel ta vata od 17-20 díl byla na odpad. Ani Neganovo 21 díl nemůže tuhle blamáž zachránit. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tam kde fantastická 9. řada bodovala na plný čáře, tam 10. série zdárně pokračuje. Za mě prvotřídní krvelačná krasojízda která jede na plné obrátky, a na kterou všichni fanoušci komiksové předlohy tak dlouho čekali už jen kvůli tomu, že tato řada právě čerpá ze své literární předlohy zcela nejpatrněji. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Desátá série rozhodně nezklamala! Po výtečné devítce naservírovala další porci zábavy, krvavosti, a lidských osudů. Sem tam se našla slabá místa a ne každá epizoda stála za to (opět se tu několik dílů řešily deluze, které nijak neposouvaly děj), ale i tak jsem zejména ke konci hltal díl za dílem a doufal, že nic jen tak neskončí a my se dozvíme víc! Ať už šlo o Eugenův románek, nebo o civilizaci nalezené Michonne. Některé postavy se zajímavě vykreslily, Negana jsem tu měl zase o velký kus radši, než předtím. Bohužel, vše skončilo opět v tom nejlepším a nám nezbývá, než opět jen čekat! Shrnuto, další super série TWD, kterou jsem si užil od začátku až do konce. ()

Galerie (953)

Zajímavosti (34)

  • „Poslední natáčecí den byl velmi emotivní, úplně mě ohromilo všechno to loučení, všechna ta láska. Když jsem se pak vrátila do svého karavanu, tak tam na mě čekalo 50 zombíků! Byli všude – leželi mi na gauči, v křesle, byli i v mé sprše. Byli prostě úplně všude!“ Tak popsala Danai Gurira (Michonne) svůj poslední natáčecí den. (Duoscop)
  • V epizodě zazní píseň „Care Of Cell 44“ od The Zombies. (Duoscop)
  • 10. série byla prodloužena z původních 16 epizod na 22. (Davidkkk)

Reklama

Reklama