Reklama

Reklama

Paranormal Entity

  • USA Paranormal Entity

Hlavními postavami filmu natočeného v duchu úspěšné série Paranormal Activity jsou sourozenci (Samantha , Thomas) a jejich matka. Nedávno jim zemřel otec, a proto se jej pokusili kontaktovat. Po nějakém čase se v jejich domě začali dít neobvyklé věci... (TV Horor Film)

Recenze (112)

uiu 

všechny recenze uživatele

Pamatujete si, když na světlo světa přišla Záhada Blair Witch a pak ji každý začal parodovat (Závada Blair Witch) nebo dokonce natočili pokračování? Tak přesně o tomhle Paranormal Entity je. Jen vykrádání "úspěšného" Paranormal Activity a podobný název jim pomáhá k tomu, aby si jej lidé s tímto hororem pletli (já osobně jsem film stáhla pod názvem Paranormal Activity 2 :D). Opět se ocitáme v domě, ve kterém straší. Syn se rozhodne natáčet pokoj své sestry a matky a obývák, aby přišel na to, co se veskutečnosti děje a my jsme svědky nevysvětlitelného zavírání a otevírání dveří, rozsvěcování lamp a padání předmětů ze zdi, nemluvě o stopech z popele na stropě (Paranormal Activity měl stopy z mouky na zemi). A to "strašidelné" postávání v místnosti v tranzu už taky nikoho nevyděsí. Narozdíl od Paranormal Activity ale v Paranormal Entity uvidíte několikrát obří ženská ňadra a to už je velký důvod, proč se na to asi většina mužského pohlaví bude těšit. (Vlastně stejně jako v Záhadě Blair Witch 2 :)) ()

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

Priznám rovno že mňa ani originál s názvom Paranomal Activity v dobe uvedenia nedokázal zaujať a keď som si pozrel túto nehanebnú kopíračku, je výsledok rovnaký. Ako môže fungovať napodobenina už tak amatérského filmu? Hodinu a pol sledujeme ako sa sem tam zapne televízor, ako sa otvoria a hneď zas zatvoria dvere či uvidíme stopy chodidiel na strope. Jediné čo stálo za pozonosť, bola tá mladá sympatická cica, ktorá tu na záver ukáže svoje prednosti. Samotný záver nie je vôbec šokujúci, pretože už v úvode je nám ukázané ako to celé dopadlo a že sledujeme len zábery nájdené na povale domu. ()

Reklama

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Kupodivu nie až také zlé ako hovorí tunajšie hodnotenie. Atmosféra filmu je celkom slušná a vždy keď sa blížili nočné sekvencie naskakovala mi husia koža. Hlavné zlo bolo až neskutočne kruté a prenasledovalo hlavnú hrdinku kam sa len pohla. No chúďa dievča. Čo sa týka slabín snímku, sú to najmä nekvalitní, amatérski herci a chabá réžia. Ale viac sme zrejme od Asylum ani čakať nemohli. A mimochodom, Paranormal Activity som ešte nevidel... ()

manonfire 

všechny recenze uživatele

Vzhledem ke zřejmému čerpání z předchůdce je tahle Paranormal Parazity pochopitelně velice příkře hodnocená. Na druhou stranu za svým předchůdcem popravdě v podstatě nezaostává, a atmosféru si rozhodně udržuje velice podobnou a tudíž, alespoň pro mě, slušnou. Ani bych nečekal jméno společnosti pod filmem podepsané. 60% ()

oRi11 

všechny recenze uživatele

Found footage snímek, který používá všechno co fungovalo v Paranormal Activity a nepřináší nic nového, co by jsme už jinde neviděli. Kvalitu snímku zhoršují i slabé herecké výkony, odbytý závěr a u tohoto žánru už běžně se vyskytující nelogické chování postav. Přesto se pár scén, které dokážou strach vyvolat, najde. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (6)

  • Film má iba štyroch hercov. Sám režisér si zahral hlavnú úlohu kameramana Thomasa Finleyho. (BoredKid)
  • Vo filme je spomenutá postava Marona, démona zo starogermánskej mytológie, ktorý znásilňuje ženy počas spánku. V skutočnosti však Maron patrí do starogréckej mytológie a spomína sa len ako potomok boha Dionýza a ako kňaz boha Apolóna. (AxelWers)

Reklama

Reklama