Reklama

Reklama

Borci z Blue Mountain State

(seriál)
  • USA Blue Mountain State
Komedie / Sportovní
USA, (2010–2011), 14 h 29 min (Minutáž: 21–29 min)

Hrají:

Darin Brooks, Alan Ritchson, Chris Romano, Ed Marinaro, Meghan Heffern, Leah Renee, Denise Richards, Tod Fennell, Kelly Kruger, Sinqua Walls, Alex Weiner (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Obsahy(1)

Rozjařená komediální série o americkém fotbalu sleduje tři mladíky, kteří se snaží protlouct programem školní fotbalové ligy amerického Středozápadu.  Alex je talentovaný rozehrávač, spokojený se svojí pozicí na střídačce a rozjetými mejdany se školním maskotem Sammym. Na druhé straně je Craig, kterého plán na rychlou kariéru do profesionálního sportu kontroluje jeho přítelkyně. Povede se těmto čerstvým zelenáčům vybalancovat fotbal, holky, školu a nonstop buzeraci? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (117)

Santino7 

všechny recenze uživatele

"Prcičkovská" podoba nesporná, tínedžersky cielená humorná zložka až prekvapivo nadpriemerná (z mnou dosiaľ videných častí sa len málokedy stalo, že by som natrafil na nejakú vyložene nevkusnú trápnosť, tvorcovia tu balansujú na hrane s bravúrou), formát dvadsaťminútoviek akurátny, neprepálený. No skrátka fungujúci seriálový úlet, ktorý, kebyže mám o nejaký ten rôčik menej, pravdepodobne žeriem ešte o poznanie viac. Tak či onak mi však partička okolo Alexa Morana dokáže poľahky vyčariť úsmev na tvári, hoc sa k pozeraniu dostávam len veľmi sporadicky (nie je to totižto žiadna "must see" záležitosť, a keď už mám chuť na nahláškovaný sitcom, preferujem skôr moju veľkú srdcovku Entourage, ktorú dokážem pozerať v podstate dookola). 80% ()

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Srovnání s prcičkami vůbec není na místě. BMS jde mnohem dál. Chlast, sex, kozičky, zadečky, drogy, znovu sex a fotbal. Takovýhle nářez televize snad nikdy nezažila. Proklínám šéfy Spike, že čtvrtou řadu už nepovolili. BMS je hotový skvost. Nejlepší seriál o americkém fotbalu, kde se americký fotbal ani jednou nehraje. ()

Reklama

xxSmoldaxx 

všechny recenze uživatele

Ten kdo se BMS odhodlá sledovat ,nemůže být vyložene zklamán. Nelze totiž nic extra čekat. Musím říct , že já po 9 dílech viděl lehký nadprůměr u kterého se ani nestihnete nudit. Samozřejmě se nejedná o kulturní umění, ale jako zabíječ času to funguje dobře. Plus na některé "studentky" se kouká opravdu hezky :) 67% ()

kolik27 

všechny recenze uživatele

Co jsem tak četl, tak tady pár lidí přirovnává tento výborný seriál k Prcičkám .... Chyba !!! I Přes to, že Prcičky jsou pro mě srdcová záležitost. Je to, myslím si, sice příbuzný žánr, ale to je to jediné. Je zde vidět obdobný humor, ale absolutně jiná doba. Pro někoho možná nevkusné, ale to jen pro to, že se to týká zmíněné doby. Pro mě určitě nejlěpší seriál, co jsem za poslední dobu shlédl. Nechybí zde bravůrné herecké výkony, příbeh, kamera "happy end" a spoustu dalších plusů. No jestli někdo hodnotí záporně, by měl asi koukat na nějakej vaginální výtok v podobě dramatu a být soudný, čemu nerozumim, do toho se nese.. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Tak mam za sebou první sérii tohohle podivně úchylného seriálu. A zatím jsem i přes četné nechutnosti docela spokojen. Parta kolem Alexe docela funguje a postava kapitána Thada je úplně nejvíc bizarní. Dokonale k tomu pasuje i znělka. *** Druhá série se veze na stejně perverzní vlně jako ta předešlá a já jen musím kroutit hlavou a říkat si "To jsou volové." Obyčejně se mi tento druh humoru nelíbí, ale tady mi to vše sedlo a dobře se bavím, pořád. Postava Thada Castla je naprosto dokonalá a už jen kvůli němu to stojí zkusit. Ten jeho jekot! A příběhy? Co asi tak čekat od celibátu, řešení těhotenství nebo prstu v řiti od téhle party. A závěrečné šílenství, to byla taky jedna velká lahůdka. *** A závěrečná třetí sezóna? Kdo by to byl čekal, že BMS nám nakonec přinesou skutečný zápas a opravdové emoce. Já tedy rozhodně ne a proto mě to víc než příjemně překvapilo. A tak nezbylo než naposledy zapařit s Alexem a Thadem, kteří pod vedením kouče Martyho Danielse došli až k nálepce "Guilty pleasure se vším všudy". Go Goats, Blue 16! ()

Galerie (45)

Zajímavosti (1)

  • V několika dílech si lze všimnout, že Coach Marty Daniels (Ed Marinaro) má po odklopení zatmavených skel na svých brýlích prázdné obroučky pro dioptrická skla. (karda1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno