Reklama

Reklama

VOD (1)

Připravte se na opravdovou noční můru! Gigantičtí a nenasytní krokodýlové vylezli z jezera a terorizují nedaleké městečko. Podaří se obyvatelům přemoci krvelačné bestie? Biolog Nathan Bickerman (Colin Ferguson) se s rodinou přestěhoval k jezeru. Dříve se zde objevilo několik úmrtí po napadení krokodýlem, ovšem místní obyvatelé vědce ujistí, že nebezpeční obojživelníci jsou dávno pryč. Jeho syn však najde několik krokodýlích mláďat a začne je krmit. Z roztomilých ještěrek velmi rychle vyrostou krokodýlí bestie gigantických rozměrů a začnou ohrožovat nejen biologovu rodinu, ale celé městečko. (HBO Europe)

(více)

Recenze (99)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Abych tenhle film rovnou nehodil do popelnice spolu s ostatními odpady a nedoufal, že popeláři, tedy jak říká Homer "ty smrduté pytle hnoje", tu budou co nevidět, zkusím předstírat, že se nejedná o horor, ale spíš komedii.. V tom případě jsem se totiž celkem příjemně pobavil, jen Jezero 3 neberte příliš vážně !! Mimochodem účast Michaela Ironsidea mě mile potěšila, už dlouho jsem ho v žádném filmu neviděl.. ()

vesper001 odpad!

všechny recenze uživatele

„Jednou po mě šel nahatej transvestita s mačetou.“ Škoda, že tvůrci nenatočili tohle, místo hrdinského eposu o komplikovaném vztahu mezi člověkem v plísni a hravými ještěrkami. A co víc, tahle hysterická krokofobie už začíná být přehnaná. Každý dnes ví, že útoky na lidi jsou vždy dílem psychicky narušených jedinců, stačí se semknout, obarvit profilovku na fejsbuku na zeleno a láska zvítězí. Ostatně většina krokodýlů je mírumilovných. PŘECE! ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jednotku povazujem za velmi zabavny komedialny horor. Dvojku som pre istotu preskocil a na trojku ma nalakalo slusne herecke obsadenie a zabavny trailer. Bohuzial film dopadol mizerne. Sice je evidentne, ze ani tvorcovia ho nebrali nijak vazne a snazili sa o rozne vtipky, ale je ich strasne malo a prilis vela casu tvori nudna dialogova omacka medzi nejakou tou akciou. Samotna akcia je mizerne natocena, s podfinancovanymi TV trikmi, ale tym je zaroven zabavna. Ale ako som spominal je jej pomenej. A ani slusna porcia nahych koziciek filmu nevynesie druhu hviezdicku. ()

Stocki odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečná debilita, u které jsem se však náramně bavil. Neuvěřitelné, co je možné dnes všechno natočit. Jednička byla opravdu zlatá, ale tento skvost přesahuje všechny meze. Mám snad u tohoto snímku trnout hrůzou a rvát si vlasy? Nebo mám obdivovat tu úžasnou animaci, kterou by zvládli i v Bohnicích? Nejspíše asi zatleskám geniálně propracovanému scénáři... A jak by řekl pan profesor Syřiště „Ze mě si nikdo srandu dělat nebude, koukej mazat holomku, marš!“. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tohle vymyslel chlap, který má až na jeden den v měsíci pořád noční a když si chce zrovna v ten jeden jediný volný den užít se svou krásnou přítelkyní, tak ta mu oznámí, že to právě dostala. Pokud chcete znát v jakým duševním rozpoložení se takový chlap těsně po tomto oznámení nachází je tento film krásnou vizitkou, pokud vás to nezajímá, rádím vám jediný, vemte nohy na ramena a utíkejte před tímhle filmem co nejdál můžete. Jednu hvězdičku za kouzlo nechtěného. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama