Reklama

Reklama

Vražedná hra

Šest vysokoškolských studentů se přihlásí do nové reality show. Chtějí vyzkoušet své štěstí a také zažít slávu. Brzy ale zjistí, že jsou chyceni v pasti smrtící hry, která se tváří velmi nevinně. Pravidla jsou jednoduchá – sedm lidí, šest židlí. Jakmile přestane hrát hudba, všichni se posadí. Vždy až na jednoho. Ten zemře. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (72)

MareT. 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrý nápad (ne však ani zdaleka originální), který dopadl asi jako, když hrajete stoličkovou po celý čas nějaké oslavy. Ze startu se vám líbí, poté nudí a pak už jen čekáte kdy bude konec. A pointa (jestli se to tak dá nazvat) je neuspokojující vzhledem k tomu, že to mohlo být něco, co by film aspoň trochu ozvláštnil. ()

Junglista odpad!

všechny recenze uživatele

Obal dvd tvrdí: "Film vražedná hra je přitažlivou studií psychologického teroru, kterou ocení fanoušci hororu. Nabízí také překvapivé a šokující rozuzlení." A teď mi jako někdo vysvětlete, KDE se cokoliv z tohohle v týhle parodii na parodii na horor nachází? Takhle nudnou sračku sem neviděl ani nepamatuju, na konec sem to přeskočil jenom proto, abych se dočkal tak šokujícího rozuzlení, že i konec Včelky Máji má větší koule. Kde má tohle dvd autodestrukční tlačítko? A můj mozek by ho potřeboval taky, abych na tohle fofrem zapomněl. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Ono to vůbec nemá špatný nápad. No vážně - vemte tuhle dětskou hru a udělejte z toho boj o život. No, jenže to provedení, to je problém teda. Sedm debilů ve složení nějaký unname chlap, který umře první, neschopná holčina, nemluvný podivín, namachrovaný debil z Hollywoodu, Betty z Mulholland Drive, agresivní nabušenec, kterého vyhodili z armády a mladá a úplně blbá režisérka jsou zavření kdesi ve sklepě. Šest židlí, je jich sedm. A začíná hra. Oni ti lidi fakt působí jako z Vyvolených, takže to má ten pocit reality show. Bohužel, není pak komu fandit, nakonec už jsou teda ti poslední symptičtější, ale trvá to. Nic moc se neděje, vždycky jen ten co prohraje někam zmizí (a tam umře), nijak se to nerozvíjí a pak přijde strašně nečekaný ending. No, nečekaný, ale možná tak pro hodně pomalé diváky. Ten film začíná scénou, ze které je úplně jasné, kdo za to může a co bude následovat. Když už jsme ve sklepě, je celkem rychle jasné, jak to celé skončí. Vzhledem k tomu, že to tady někdo nepobral (co?), tak prosím: SPOILERY Matka má v domě jakési retardované démonické dítě a o to se stará. O 12 let později si unese několik študáku, se kterými si hraje hru a pak je zabíjí. Vítěz dostane odměnu - další rok v té hnusné místnosti ve tmě, dokud se nenajde další skupina. KONEC SPOILERŮ. No, to je všechno. Nápad dobrý, občas je to celkem fajn, ale má to nelogičností až běda. A těch děr ve scénáři! Ach jaj, já mám na tyhle horory prostě slabost, o to horší je, že za řeč stojí jenom Kostka. 2* ()

hero_bk 

všechny recenze uživatele

Možná se někdo bude divit, co to v tom hledám, ale já v tom našel feministickou propagandu! Hnusnou, podprahovou feministickou propagandu! Když si uvědomíte: Krom Nathaniela se do TOP3 dostanou dvě nejhorší postavy, a to "správné poctivé holky", hlavně Lynn je postava, kterou jsem si přál, aby umřela co nejdřív... A ona tam straší až do konce! Prachsprostá vykrádačka zejména Sawu 2 s infantilní zápletkou se židlemi, postavami zralými do blázince a nulovou pointou. Komu tohle nebylo jasné od prvopočátku, nemá na poli hororu nakoukáno vůbec nic. P.S.: Kdo nechává Lucku Vondráčkovou dabovat ty ubrečený role? Začínám na ni být alergickej! P.P.S.: K té feministické propagandě: Všimli jste si, jak vzorná hospodyňka Lynn musí okamžitě utřít tu krev, jinak by byla celá nesvá? Tu jednu hvězdičku dávám za dobře odsýpající první polovinu, ale jak postupně umírají zajímavé postavy a zbývají ty iritující, stává se veskrze iritujícím celý film. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Nesnáším horory. Je to hloupé a v dnešním světě plném násilí a magorů i zbytečné. Nicméně občas mě někdo na něco ukecá, nebo jako v tomto případě stáhnu omylem něco jiného a když už to mám.... .Takže musím říci, že myšlenka nebyla vůbec marná a docela dlouho vydrželo i to napětí. Jen mi chyběla nějaká pointa, vysvětlení, nebo tak něco. Ale jako celek působivé. Asi nejsem moc objektivní hodnotitel, neb tento žánr opravdu není můj šálek kávy. Nicméně mne atmosféra filmu docela dostala. Znova se na to už nepodívám. Tři hvězdy. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Postavy ve filmu mají stejná křestní jména jako herci, kteří je hrají. (Soundtrack)
  • Natáčelo se v Bostonu (Massachusetts, USA). (GASTON73)

Reklama

Reklama