Reklama

Reklama

Titanic II

  • Česko Titanic - historie se opakuje (více)
Trailer

Obsahy(1)

Představte si, že o 100 let později po havárii slavného Titanicu vyplouvá jeho přímá kopie a co dramatického jej čeká? Bude to stejný osud? Opravdu nelze zabránit tomu, aby se historie opakovala? (ČSFD)

Recenze (200)

topi80 

všechny recenze uživatele

Za mě docela dobrý. Natočit dvojku Titanicu asi tak v 15 lidech je hodně slušná machrovina a já se bavil docela dobře. Hlavně se Shane Van Dyke nezdržoval nějakými milostnými zápletkami a šel, jak je u Asylum zvykem, rovnou na věc. Jakožto grafickému slepounovi mi nevadí ani kritizované laciné efekty. Na jedno zhlédnutí jsem se bavil dobře, ba i nějaké to napětí se dostavilo. ()

Knor odpad!

všechny recenze uživatele

Už název filmu mě zaujal, přesněji řečeno rozesmál :-) , stálo ta za to ? Kurva ani omylem. Pokud můžete, vyhněte se tomu jak ledovci uprostřed oceánu. Chtěl jsem se pobavit, ale tohle nebylo ani vtipný. ()

frxXx odpad!

všechny recenze uživatele

Ak toto pustíte 3 ročnému dieťaťu do konca jeho života to bude mať následky, v podobe retardácie. ()

LucTheGreat odpad!

všechny recenze uživatele

Abych byl upřímný, dlouho, opravdu dlouho, jsem byl na vážkách, zdali považovat za zdařilejší počin Titanic pana Camerona či tento Titanic pana Neumimtočit... Pak však začaly úvodní titulky... A nutno konstatovat, že již ony mne rozesmály. V tušení, co se bude následujících 90 minut odehrávat, mě zkrátka rozesmál jen samotný název snímku. Film jsem si zpočátku vychutnával ve fullscreenu (jak je mým dobrým zvykem), nicméně po 5 minutách jsem od toho upustil, poněvadž jsem se musel začít z naprostého nadšení dělit se svým kolegou (jenž mi toto veledílo „doporučil“) o čerstvě nabyté dojmy... Suma sumárum být to myšleno z prdele, byly by to dvě hvězdy za pár vtipných scén (za všechny stewardka jako klín do dveří), bohužel tvůrci jsou nejspíše nedostudovanými žáky některé z pomocných škol a tváří se zde naprosto vážně... To znamená (přestože mi to trhá koule): Odpad! ()

tailguner odpad!

všechny recenze uživatele

Aha, takže chi chi, cha cha, chu chu. Teď vážně, to je fakt nejhorší děs a běs co jsem za poslední dobu viděl. Čekal jsem hrůzu ale ne takovou. Panika na lodi, kde z povzdálí ječí tisíce lidí a na scéně jsou několikrát jen ti samí herci, asi 10 lidí. Nová loď a už má omlácené dveře. Celý film kulisy a když ne kulisy, tak trapné počítačové zobrazení. Zalepit ránu platební kartou. Voda hrozně studená, ale od pusy žádný kouř. No dost už, bylo by toho určitě více. Děkuji mám to zadarmo, naštěstí. ()

MaxForValue odpad!

všechny recenze uživatele

Myslím, že pri tomto filme by výraz "snaha vyrovnať sa originálu" by bolo dehonestáciou tejto (povedzme si úprimne) paródie. A bola by to tiež dehonestácia všetkých pokračovaní pri iných filmoch. Klišé, za klišé, zmätená kamera, neistí komparzisti a preto s hodnotením neváham. Hoci baviť, som sa bavil. Ale to asi nemal byť účel tohto filmu. ()

KateW 

všechny recenze uživatele

Navzdory děsivému očekávání to nebylo až tak hrozné. Popravdě je to perla mezi braky, když opomeneme to, že by to mělo mít něco společného s Titanicem a taky to, že to vykrádá původní Cameronovo dílo, jak v rámci kulis, tak i ve většině scénáře... Zkrátka když toho opomeneme hodně,tak si to jednu* zaslouží. Druhou dávám za nepřekonatelný konec- hrdina neobživl! Uznejte, že taková věc se v amerických filmech nevidí často ( Propast, Matrix, Constantine,..jsou to nesmrtelní zmetci ) Tak proto dávám 2*. Upřímně mé příjemné překvapení plyne z pouhého zklamání- těšila jsem se, jak se budu smát té absurdní splácanině a ono toho zas tolik k smíchu nebylo, pokud si dovedete místo názvu Titanic 2 domyslet třeba Sněhurka (což je mimochodem další potvora, které se nechce umřít ;)), tak z toho vnikne celkem dobrý béčkový film s nízkým rozpočtem a špatnou kamerou. ()

Mire 

všechny recenze uživatele

Práve som si to pozrel zo záznamu z JOJ-ky. Uff. Čo k tomuto povedať :) Keď už povedať slušne, tak úplne nezvládnuté po všetkých stránkach - debilný príbeh, takmer žiadne emócie, trápne efekty. Na katastrofický film navyše trochu krátke, nie? Jednoducho strašne jalová idea (koho mohlo napadnúť natočiť pokračovanie niečoho tak veľkolepého??), ktorá nemá ani poriadny potenciál, ani odpovedajúce technické spracovanie. Prečo tá hviezdička navrch? V scéne kde sa v zatopenej miestnosti lúči Hayden s Amy, dúfajúc že ho obživia, je aspoň trocha emócie, alebo romantiky, na ktorú tento film zvysoka sere. A ráta sa aj to, že nakoniec neožil, lebo nejeden divák, súdiac podľa amerických filmov, by to čakal. Ale tu k tomu nedošlo a takto sa film aj skončil. Žiadne zachraňovanie posádky, ani potápanie lode sme videli (ona sa totiž nepotopila), tak myslím že s týmto si trochu námahy mohol ešte Van Dyke dať. Po stránke nejakých hereckých výkonov, nie je sa tu o čom baviť, úplne neosobné sú tie postavy. Akurát len Marie Westbrook mi bola aspoň trochu sympatická, inak tam nebol nikto. Celkovo, ide o katastrofálny film, kde absentuje všetko čím disponoval jeho slávny "predchodca", aj keď takéto označenie je prepísknuté aj v úvodzovkách. ()

warhammer odpad!

všechny recenze uživatele

Tak pěkně popořadě. Speciálni efekty - model Titanicu plovoucí v akváriu, za vydatného deště z konve a uragánem z ventilátoru made in China. Strhující herecké výkony připomínající těžce postižený pořad Na plac a okouzlující stupidita děje mě nenechala klidným. Odpad! ()

Alex696 odpad!

všechny recenze uživatele

Ešte že sa nájdu televízie, čo sú ochotné, toto kúpiť, napríklad Barrandov. Možno to však dostali zadarmo, neviem. Ja len v skratke : réžia katastrofa ale niet sa čo čudovať, Shane Van Dyke a jeho Ďalšie výtvory sú toho dôkazom, herecké výkony? Tak ja som tam žiadne nevidel, a myslím si, že decká z ulice by to zahrali lepšie. To ručkovanie po vodovodnej rúrke ponad nejakú elektriku tak to bol ozaj výkon !!! Viac k tomu ani netreba písať. ()

MatyTM

všechny recenze uživatele

Zkráceně bych toto velmi nepodařené "pokračování" Titanicu nazval tou nejhorší parodií historie.Nejen že tento film nemá nárok nést v názvu slovo Titanic, ale už vůbec není hoden být s Titanicem srovnáván.Zkrátka naprostá ztráta času a úsilí, které vynaložíte na sledování této hrůzy! ()

CrazymanM odpad!

všechny recenze uživatele

Musel jsem vychladnout,jinak bych asi byl hodně vulgární,takže to hodnotím s jednodenním odstupem,přesto musím říci,že tak hroznou slátaninu jsem už dlouho neviděl.Tak zbytečnej,dementní a ubohej film,to se jen tak nevidí!Pro případné masochisty mohu doporučit filmy podobného rázu,jako například Dračí klon nebo Krvežíznivé opice,to si fakt pošmáknete!!! ()

Reklama

Reklama