Reklama

Reklama

Epizody(4)

Obsahy(1)

Freddie (Tom Hardy) je zrovna propuštěn z vězení, kde udržoval vztah se svým mafiánským šéfem Ozzym (Brian Cox). Před věznicí ho čeká jeho nejlepší kamarád z dětství Jimmy (Shaun Evans) a společně se vydávají do spárů londýnského podsvětí, které ovládá mafie, drogy a zbraně. (Cliff Booth)

Recenze (190)

Sonnik 

všechny recenze uživatele

He's got family, he's got power, but he's got issues. Pokud jste viděli Warriora a Hardy vám přišel excelentní. Tak jeho Tommy ve Warriorovi je proti tomuhle narušenému gansterovi Freddiemu slabý čajíček. Tohle měli být britští Sopranos. Pecka. Jenom tak pro zajímavost sem postnu jeden koment z IMDb pod který se podepíšu. "Hollywood is being flooded by a tsunami of English talent, and Tom Hardy is surfing it naked." ()

Triple H 

všechny recenze uživatele

Hardy si týmto seriálom mohol uhnať rovno rakovinu pľúc. Ani si nepamätám, že by som niekedy videl postavu, ktorá by permanentne fajčila ako tu. Hrá dobre, ale je to evidentne jeho už klasická poloha, ktorá začína byť opozeraná - psychicky nevyrovnaný, komplikovaný nervák/čudák. Celá story má rozmer pomaly antickej tragédie, ale v druhej polovici už ma tie vykonštruované vzťahy prestávali zaujímať. Škoda aj, že neboli prachy na lepší make-up/masky a na lepší vizuál, lebo na to, že pokryjeme 10 rokov sa opticky skoro nič nemení (vrátane postáv). ()

Reklama

jhrasko 

všechny recenze uživatele

Sociopat Tom Hardy niekde na pomedzí Tommyho deVita a Begbieho, britsky geniálny cast, scény, pri kt.bolelo brucho, potrebný nádych&výdych medzi dielmi, ukážková gradácia. A tak akurát škoda línie s malými Jimmym a Freddiem, ktorá je určujúca pre záverečný diel a pre mňa je príliš vykonštruovaná a tým nie uveriteľná. Každopádne spoločnosť, do ktorej sa tak skoro nevrátim (čo nech je kompliment). BETTER NOT BALLS IT UP ! ()

okkac 

všechny recenze uživatele

No tak takového magora, kterého tady skvěle ztvárňuje Tom Hardy moc v jiných filméch nebo seriálech nenajdete. Možná tak ještě Bronson, kde...oh, wait..toho taky hraje Hardy :-D, kde vlastně zúročuje svoji spratkovskou minulost. Sice mne v prvních dvou dílech dost zaskočily ty velké časové skoky v letech, ale naštěstí poslední dva díly ze čtyř se už ustálí a dostaneme jednu velkou rodinnou tragédii takové trochu "fucked up family", kdy je překvapivé, že děj je vlastně spíše sledován z pozice manželek hlavních hrdinů. 8/10 ()

KR4T4S 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavý britský miniseriál - drama z prostředí londýnského drogového podsvětí během 80. a 90.let. Příběh se točí kolem dvou sester (Maggie a Jackie) a jejich manželů (Jimmy a Freddie). Tom Hardy opět exceluje, jde vidět, že mu tyhle vyšinuté postavy sedí. Kromě něj ale dobře hrají všichni. Club Foot od Kasabian do hlavních titulků byla dobrá volba, ale radši je přeskočte, protože obsahují spoilery. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Tom Hardy hraje v seriálu švagra Charlotte Riley, ve skutečnosti však byla dvojice zasnoubená. Herci se poznali v roce 2009 během natáčení seriálu The Take (od r. 2009). Setkali se také během natáčení snímku Emily Brontëová: Bouřlivé výšiny (2009). (Cliff Booth)
  • Seriál je natočen na motivy literární předlohy „The Take“ od britské detektivní spisovatelky Martiny Cole. (Cliff Booth)
  • Hlavné natáčanie seriálu sa konalo v Dubline. (Arsenal83)

Reklama

Reklama