Reklama

Reklama

Megažralok versus crocosaurus

  • Česko Megažralok vs. crocosaurus (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Poté, co se utkal Mega žralok s Obří chobotnicí a oba se potopili do hlubin, si všichni mysleli, že obě dvě monstra zahynula. Mega žralok však znovu na hladinu vyplul a znovu začal zabíjet a ničit. Do cesty se mu však připlete pradávný Crocosaurus, který má však jednu "výhodu" - je to totiž suchozemský tvor. A tito dva vyrovnaní soupeři proti sobě válčí a zanechávají za sebou hotovou spoušť. A je jen na lidech, aby rozhodli, který z dvojice vyhraje.... (StrYke)

(více)

Recenze (169)

vesper001 odpad!

všechny recenze uživatele

„Vodprejskni vod mý lodě ty jeden zmetku!“ huláká na megalodona hrdinný admirál plynnou pražštinou. Z prvního útoku krokyho se zachrání černoch. Z prvního útoku žrakyho se zachrání… kdo myslíte? :) No ano, milí čuníci, máme opět co dělat s vysoce kvalitní filmařinou. Neherci jsou vybráni s láskou a péčí, aby přesvědčivě ztvárnili postavy s charakterem na bodu mrazu a nechutného vzhledu, triky se jistě najdou i horší, ale v jiné realitě, a scénář… jaký scénář? Tenhle film jen tak něco nepřekoná, nasadil totiž laťku proklatě nízko. ()

Lachtaan odpad!

všechny recenze uživatele

Zápletka: Alá Pojďme světu ukázat, co všechno si můžeme ve "filmu" dovolit. Monstra: Krokouš byl fajn, žralok byl useless. Herci: Doufám, že oni platili studiu a ne obráceně, protože opravdu nebylo za co. ()

kurcatovium odpad!

všechny recenze uživatele

Slovo odpad dostává ve spojení s tímhle průjmem zcela nový význam! Crocosaurus je naprosto toporný film, který je snad ještě tragičtější než jeho předchůdce, což už samo o sobě je obdivuhodný výkon. Vše je opět potopeno ošklivými levnými efekty, přítomna zůstává i recyklace stejných záběrů a naprostým vrcholem pak je asi u dvou recyklovaných záběrů jejich zrcadlové převrácení - asi aby divák nepoznal, že je vidí již podruhé (potřetí, ...). Fujtajbl. ()

Jennifer.S odpad!

všechny recenze uživatele

Co je Indiana Jones mezi dobrodružnými filmy, Star Wars mezi Sci-fi, Harry Potter mezi fantasy, Maltézský sokol mezi Film-Noir, Terminátor mezi akčními, Vojín Ryan mezi válečnými to je Megažralok versus crocosaurus mezi - - - ? ... Ne pouhá slova nestačí, to se musí prostě zažít. ()

corbeau odpad!

všechny recenze uživatele

Pohled do zákulisí tvorby filmu: "Jacku už máš ten scénář hotovej?" "Tak ze dvou třetin, šéfe" "Ty se s tím patláš... vždyť už na tom děláš skoro dva dny! Navíc lidem je příběh stejně ukradenej, chtěj vidět netvory, jak ničej všechno kolem sebe" "Šéfe, vy si fakt myslíte, že ty ubohý animace, co dělá váš syn někoho nadchnou?" "Neurážej mýho syna! na to, že je mu 6 je velice nadanej... No nic, nemám čas se s tebou dohadovat, musím ještě stihnout ten casting" "Casting?" "Chybí nám hlavní ženská postava, tu blonďatou pornoherečku jsme podle tvýho báječnýho nápadu nechali sežrat a vod tý doby nemůžem nikoho sehnat..." "Ale na co cansting? Vždyť je úplně jedno jak hraje, jedinej náš požadavek vždycky byl aspoň metr kolem hrudníku" "No vo tom právě mluvím, jenže to z fotek nepoznáš, takže si ji stejně musíme prohlídnout naživo." "A co ten Stretch?, už ví, že jeho honorář bude asi tak 35$?" "Jsme domluvený, že dostane 20% podíl z tržby, kolik to dělá si už musí spočítat sám... ostatně pochybuju, že jako profesionální homeless si za tři dny vydělá víc. Hej, kde to vázne s tou umělou krví? Cože, to jste ji na Megapiraňa spotřebovali všechnu? No, co se dá dělat, hlavním hrdinům plácněte na obličej trochu tempery, ostatní se bude muset natočit bez krve - a šetřete s tím, barvy jsou dneska drahý jak ďas..." ()

sellsakul odpad!

všechny recenze uživatele

Čoho som sa najviac obával, prišlo v plnej paráde. "Úspešný" mega film Mega Shark vs. Giant Octopus sa dočkal svojho pokračovania, ktoré nemohlo dopadnúť inak ako jasným odpadom, ten odpad je tak jasný, ako keď traja králi išli do Betlehema a ako znamenie zbadali na oblohe betlehemské svetlo. Tento film, tak podobne svieti medzi odpadmi a myslím, že ešte jedno storočie bude svietiť, kým sa nenájde nejaký ďalší idiot, ktorý bude chcieť rýchlo zbohatnúť a natočí film Dementosaurus vs. Kokotosaurus alebo Mega Snake vs. Tyranosaurus Rex. Verím tomu, že aj to raz príde, ale prajem si, aby som sa toho nikdy nedožil. ()

SG-1 odpad!

všechny recenze uživatele

"Lásko, buď hrábni hlouběji a řekni, že mě miluješ nebo mě zbav těch pout a já to najdu sám." -Nigel Putman- ()

Melios odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z veľa pokusov Asylumu ako spraviť podobnú sračku ako Sharknado ,no narozdiel od Sharknada je to len trápne ,nezaujímavé a absurdne zlé. Zatiaľ ,čo Sharknado sa má brať s humorom a nadhľadom toto sa nedá brať ani ako nepodarený vtip (a celá trilógia sa nedá zhliadnut bez toho aby vás to psychicky poznačilo). Ak sa radi trýznite odporúčam. 15% - za Řiťka video 😂 ()

Ragdoll odpad!

všechny recenze uživatele

Když se naskytne nový film, respektive film, který jste ještě neviděli, chcete si o něm přirozeně zjistit příslušné informace. Tudíž například v jakém roce vznikl, kdo ho režíruje, koho uvidíme v hlavních, popřípadě vedlejších rolích, a jak byl přijat odbornými kritiky a masovou komunitou. Jelikož já jsem stálý návštěvník a věrný uživatel této stránky, tak je v této situaci mou primární reakcí kontrola hodnocení onoho filmu, dále například čtení různých názorů, zhlédnutí upoutávky či obrázkové galerie právě zde. Tím pádem vždy vím, do čeho jdu a co mám očekávat. Což nás konečně přivedlo k té zásadní, nevyhnutelné otázce: proč se na tyhle snímky lidi koukají, já totiž výrazně pochybuji, že jsem jediný, kdo dělá tyto průzkumy. Navíc v komerční televizi se s tím opravdu nesetkáte, a jestli ano, tak hodně zřídka, proto je jediný způsob, jak se k těmhle skvostům přiblížit, stáhnutí z internetu. U mě je ten důvod velmi prostý, u něčeho jiného se takhle nepobavím, žádná komedie nemá podobný účinek, já tady normálně uchcávám! Při založení mého účtu jsem také přemýšlel, jestli budu hodnotit srdcem, nebo rozumem, a rozhodl jsem se pro druhou volbu, proto jsem přihodil odpad!, ale být to naopak, nasázel bych jasných pět hvězd! To je mé vysvětlení, pro bližší recenzi filmu si myslím stačí přečíst název a popis, obrázek už si uděláte sami. 0%. ()

Roman Albach odpad!

všechny recenze uživatele

Náhodou jsem viděl 20 minut tohoto díla a nevěřil jsem svým očím. Nejdřív jsem si bláhově myslel, že je to recese ve stylu Scary movie, ale pak jsem s vyděšením pochopil, že to "tvůrci" mysleli vážně. Katastrofa, úpadek, děs... toto nemělo vzniknout.... ()

Milan25 odpad!

všechny recenze uživatele

Konečně jsem měl tu čest vidět tento "filmový" počin, a nutno podotknout, že něco tak strašně špatného, se nevidí denně :-) ()

Crackonosc odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že existuje horší film, než Megažralok versus obří chobotnice, protože už jsem se bál, že jsem se dočkal dna kinematografie. Naštěstí mi druhý díl tohoto skvostu ukázal, že je pořád kam klesat. Každopádně na párty plný opilých či jinak omámených individuí jen těžko seženete něco lepšího ;-) ()

vander19 odpad!

všechny recenze uživatele

Nenormálne príšerné hovno vysrané tvorcami tejto sračky sa nedá porovnávať s ničím iným ako so sračkou. Doma s fotrovou kamerou by som to asi lepšie spravil. ()

Wienczaa odpad!

všechny recenze uživatele

Tak zde není co řešit, tady jsem ten odpad dal s naprosto klidným svědomím. Jo a pro fanoušky prvního dílu, žraloka trošku borci z Asylumu potunili a teď už dokáže vyskočit z moře a rozkousnout stíhací letoun (v jedničce to bylo dopravní letadlo). Bohužel zde chybí ta dekadentní stupidnost jako v jedničce. Tohle je prostě jen nekonečná nuda. ()

Reklama

Reklama