Reklama

Reklama

Resident Evil: Zatracení

  • Japonsko Biohazard: Damnation (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Zvláštní americký agent Leon S. Kennedy proniká do malé východoevropské země, aby tu ověřil zvěsti, že místní vláda využívá ve válce bio-organické zbraně. Jen chvíli po překročení hranice ale dostává rozkaz k návratu zpět. Leon s odhodláním odhalit pravdu ignoruje nařízení a vstupuje do válečné zóny, aby ukončil řetězec tragédií způsobených bio-organickými zbraněmi. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (168)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak sice ne tak dobré jako předchozí cgi film, ale i tak si myslím že tahle animovaná série má co nabídnout. Film se dost podobá hernímu dílu 6. Který jsem dohrál za věechny postavy. A i v tomhle filmu mě nevadila akčnost která tu je fakt velká, ale postava Ada Wong já ji prostě nemusím. Nicméně jako výplň pro hru je to dobré, jen stejně jako u hry postrádám klasický zombie. Ale těch se už asi nedočkám. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Ty vole, tak toto bol výstrel odzadu. Toto sa nepodarilo snáď vo všetkých merateľných úrovniach. Dávam 2 hviezdičky aj keď som sa preriekol, že tejto sérii nedám pod 5 hviezd, ale to len z toho dôvodu, že to beriem ako odnož, ktorá aj tak filmovo s Alicinými dobrodružstvami nemá spoločné vôbec nič. Keď to beriem ako pokračovanie skvelej prvej časti, tak je to naozaj hanba Resident Evil série ako takej. Škoda. ()

Reklama

okkac 

všechny recenze uživatele

No určitě lepší, než 4 díly filmového Residenta, ale jelikož jsem nikdy nehrál žádnou hru, tak jsem se tady v příběhu ztrácel, bo jsem nechápal motivace a pohnutky postav. Ale slušná animace, zasazení do fiktivní post-sovětské republuky a spousta krvavé akce to vynahrazuje. A i obři na konci byli fajn, i když jsem vůbec netušil, co tam vůbec dělají. Hráči her asi budou mnohem spokojenější. 7/10 ()

LiborGondek 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem, že uvidím pokračování s Millou Jovovich... Poté, co jsem zjistil, že se jedná o cosi, co vypadá jako ukázky z nové hry, se mi už tento "zázrak" vidět nechtělo. Nakonec jsem si to ale pustil a do dnes jsem nic podobného neviděl. Je to film složený spíše z počítačových herních ukázek, ale překvapivě se na to dá dívat. Konkrétně v tomhle případě, kdy Resident Evil vznikl nejprve jako PC hra to není vůbec špatný nápad. 60% ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Hru jsem nikdy nehrál, filmová série je moje oblíbená. Na základě tohoto tvrzení se ptám proč se to jmenuje Resident Evil? To co se tam vyskytuje (pod taktovkou "včelaře") navíc vůbec zombie nejsou... taky si nějak nevybavuju odkaz na zlotřilou "Umbrella Corporation"... Takže dívejte se na to jako na zajímavě vizuálně zpracované Sci-Fi inspirované Resident Evilem (tedy už teď víte o čem to asi bude - akce - a o čem to rozhodně nebude - hluboká zápletka) a bude to celkem v pořádku (a možná si jednu hvězdičku přihoďte). Jinak je to běžný průměr... max 3 1/2. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (8)

  • Druhý celovečerní CGI – obraz zcela generovaný počítačem – film „Skrytého zla“, jehož děj se odehrává před událostmi ve hře Biohazard 6 (2012) pro PS3. (Perth)
  • Součástí závěrečných titulků je trailer na šestý díl videohry. (JackBurda)
  • Parazit Las Plagas, zde nazývaný jako Plaga, který se ve filmu objevuje, pochází ze čtvrtého a pátého dílu stejnojmenné videohry. (JackBurda)

Reklama

Reklama