Reklama

Reklama

Škola skončila, zkoušky jsou složené a nastal čas vrhnout se do opravdového života. Ale předtím než se 13 kamarádů z Mezinárodní střední školy v Praze rozuteče do světa, hodlají uspořádat večírek, jaký tady ještě nebyl. Nápad uspořádat nelegální párty v největším místním bazénu je přijat všemi a její přípravy jsou v plném proudu. Ale co začne jako noc všech nocí, se rychle změní v boj na život a na smrt. Tajemný maskovaný zabiják začíná svůj lov. Studenti panikaří a začíná jim docházet, že vrahem musí být jeden z nich... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (276)

venom14 odpad!

všechny recenze uživatele

Vážně prvotřídní sračka/horor.Viděl jsem to už dřív,ale dnes bych to nazval "Německou čepelí smrti" a to už je co říct. A velmi humorná je scéna ke konci,kdy se sebou holka švihne do vody jako leklá ryba a celé je to zpomalené s hrdinskou hudbou.Jo,taky u scény,kdy musí proplavat 100 metrů rourou a na půl minuty se zasekne,to jsem se také smál. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Je to trash, je to hloupost. Ale vrah mi přišel prostě.. "správně" ujetý a herec charismatický. Fajn kostým. Navíc originální prostředí bazénu je doslova delikátní, miluju indoor koupaliště. Rybková je sexy. A ještě ten wannabe hacker, nebo expert přes zámky byl fajn, zbytek postav mě nezajímal. Gore nějaké je, ale není to nic pořádného. Pár scén jsem nepochopil, naštěstí to jsou momenty, které nenarušují děj. X scén je zase komických, hlavně jak jedna buchta trénuje rekord pod vodou a bloncka na ní křičí. Scéna s tobogánem kultovní a může způsobit aj fobii z takové atrakce. Ale jinak tim, že bych tenhle film před lety neviděl, o nic bych beztak nepřišel. ()

Reklama

movieband 

všechny recenze uživatele

Průměrný film s nečekaně fungujícím napětím. Jednohubka, kterou si člověk pustí na pozadí a nevadí mu, když u toho usne. Pohled na mladého profesora Xaviera je úsměvný, stejně tak jako je překvapivě dobrý pohled na Vlasáka, coby detektiva. Ubrat blbostí (činky, nelogický vývoj událostí ve scénáři pro jednu z postav) a byla by z toho relativní solidní atmosféřina. Na druhý pokus bych ale klepal na hodinky, protože o žádný zázrak nejde. 35% ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Při prvním setkání s touhle stupiditou, někdy před 10-ti lety, jsem si ještě coby žák prvního stupně základní školy myslel, jak moc není Bazén brutálním a fakt "hustym" hororem. Dnes už můžu s klidem říct, že se jednalo jen o v dětských očích zkreslenou hovadinu. Nemá cenu se pouštět do hlubších rozborů, většina nedostatků tu už byla krutě avšak trefně vržena na pranýř posměchu a co se týče kladů, práci s jejich hledáním si dá snad jen opravdový nadšenec daného žánru. ()

Spock odpad!

všechny recenze uživatele

Někdy si po sledování filmu říkám, že jsem mohl tu dobu jeho trvání strávit nějakým jiným způsobem než jen nevěřícně kroutit před obrazovkou. Tento film je toho klasickým příkladem. „Herci a herecké výkony“ na úrovní napětím prošpikovaná atmosféra a nesmíme zapomenout a skvělé klišé, v podobě typizace maniaka a jeho motivů proč zabíjí ostatní. Takže jako vždy tady máme předvídatelné schéma děje. Uzavřený prostor ve kterém jsou všichni chyceni spolu s vrahem. Vážně mě ta „recyklace“ „klasických figur“ a skládání filmu s polotovarů, které byl úspěšně použity v jiném filmu moc nebaví. Kdyby bylo provedení alespoň takové jako v originále. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy jde Frank (John Hopkins) poprvé vraždit, nasedá do stříbrného auta značky Toyota, v jehož odraze je možné spatřit odraz kamery. (Pepy)
  • Přestože příběh filmu je zasazen do Prahy, interiéry bazénu se točili v Liberckém aquaparku a exteriéry v Příbrami. (x_silver)
  • Ve scéně, kdy vyjde Svenja (Linda Rybová) z bazénu a jde k tobogánu, má mokré vlasy. Při následné jízdě je má ale suché. (Sufferer)

Reklama

Reklama