Reklama

Reklama

Režisér Simon West uvádí strhující akční thriller, který se odehrává v New Orleans v době vrcholícího karnevalu. Will Montgomery (Nicolas Cage) strávil osm let ve vězení poté, co se při loupežném přepadení nechal podfouknout. Teď by nejraději hodil svou kriminální minulost za hlavu a znovu obnovil zpřetrhané vazby se svou dcerou (Sami Gayle). Montgomeryho staří parťáci i agent FBI Tim Harlend (Danny Huston) jsou ale přesvědčeni, že kořist v ceně deseti milionů dolarů Montgomery před uvězněním někde ukryl. Když mu unesou dceru a za její život žádají výkupné v hodnotě lupu, Montgomerymu zbývá jediná možnost. Musí uvěřit svým instinktům a spojit síly s krásnou, svůdnou a chytrou Riley Jeffers (Malin Akerman), se kterou se pokusí provést ještě jednu loupež, aby získal dceru zpět dřív, než bude pozdě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (203)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $304,318Tržby Celosvetovo $6,100,000Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ rutinná záležitosť s niekoľkými slušnými akčnými momentkami ale ako celok to nedosiahne ani na žánroví priemer /45%/ ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si stěžovat. Akce dobře natočená, West boduje, herci hrají dobře, tempo to má našláplé a u hudba je taky fajn. Popravdě nevím, co lidi od podobných filmů čekají, ale na tenhle film bych šel do kina radši, než na jiné zhovadilosti, co jsem v poslední době viděl. Pokud si Stolen za něco zaslouží krtiku, tak je to především hlavní záporák, který je svou vizáží poněkud přepálený a závěrečné akční vyvrcholení, které je příliš krátké. Jinak je ale Stolen skvělý odpočinkový film a špičkové řemeslo. PS: By mě jen zajímalo, kam se poděla stáda těch chytráků, kteří sebevědomě plácali, že tohle je to samé jako 96 hodin, aniž by film viděli. A ejhle, ono to vůbec stejné není. To je ale překvápko. ()

Reklama

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Filmek začíná loupeží, při které Will Montgomery (N. Cage) a kumpáni získají 10 mil. dollarů, Při útěku chce jeden z kumpánů, Vincent, zabít svědka, ale Will tomu zabrání a Vincenta postřelí. Díky tomuto incidentu Willa chytí a on jde na 8. let do vězení. Když se z vězení vrátí do běžného života, Vincent mu unese dceru a požaduje za ní peníze, které se při honičce s policajty vypařili..... Tento filmek podle mě patří k lehce nadprůměrné podívané, u které jsem se nenudil. Akce je dobrá a příběh ničím nepřekvapí. Za mě 60%. :) ()

jenik71 

všechny recenze uživatele

Neočekával jsem nic extra a vida - zjistil jsem, že Cage ještě úplně nepatří do hereckého důchodu. V ději to sice tu a tam trošku skřípe, přesto jde o poměrně zdařilý thriller. Akční scény jsou povedené a napětí je taky solidní, jen je škoda poněkud nedotaženého scénáře. Jinak by bylo moje hodnocení určitě lepší. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Další Cageův neskutečně debilní film, jenž svými kvalitami až nebezpečně začíná připomínat téměř současné seagaloviny. Je až neuvěřitelné, jak si někdo myslí, že natočí napínavý a svižný film jen z faktu, že hlavní hrdina vlastně jen furt běhá jak idiot, i když nemusí. Alespoň, že Cage se herecky tentokrát docela krotí. I když pak by to na druhou stranu bylo aspoň nějak zábavné. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama