Reklama

Reklama

The Last Voyage of the Demeter

  • Velká Británie The Last Voyage of the Demeter (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Již několikátá variace Stokerova "Drákuly", tentokrát zaměřená na onen neprobádaný úsek cesty přes moře do Anglie. Děj se odehrává na palubě obchodní lodi Demeter během její plavby z Transylvánie do Anglie a sleduje osud nešťastné posádky této lodi, která převážela rakev hraběte Drákuly. (akisha)

Diskuze

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Škoda, první půlka byla super a pak se to rozpadlo. Ve chvíli kdy věděli kde spí, když našli tu rakev ale najednou já to během dne zapomněli a už to netěšili, to začalo upadat. Škoda. To ten třídílný seriál Dracula byl mnohem lepší. Tam druhý díl je pouze o plavbě na Demeterovi a má to přes hodinu. 

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Vcelku slušná zábava na jeden večer, ke které se možná někdy, při správné náladě, rád vrátím. Co se mi fakt hodně líbilo byl ten epilog na samém konci s tím šťouchnutím ala "vím o tobě".. 💯

Ronan

Ronan (hodnocení, recenze)

dehtak

Temátika vlkodlak, upír nie je zlá, ale prakticky stále opakujú jeden a ten istý motív. Ako hovoríš trebalo by to nejaký nový motív. Krásny príklad je podľa mňa  Vampire hunter D.

Kombinuje klasiku (úpiry) a do toho pridáva vlastne nápady a je to aj trochu scifi. 

Uživatel spider74 smazal svůj příspěvek.

spider74

spider74 (hodnocení, recenze)

Asi bych to normálně nechal být ale Dracula od Bram Stokera je moje oblíbená literární postava takže jsem se maximálně těšil na Poslední plavbu lodi Demeter jak se o ní v románu zmínil Bram Stoker........ovšem teď nevím jestli mám být nasraný a nebo se smát. Chudák Bram Stoker, ten musí v té rakvi vzteky přímo rotovat. Proč proboha musejí všude cpát černochy. A hlavně tam několikrát nezapoměli zmínit jak jsou všichni rasisti jelikož ti zlí bělouši ho nenechají léčit(nadruhou stranu ho ti samí rasisti nechali vystudovat na prestižním Oxfordu, kde na to vzal prachy čert ví). To jako jeden ze sponzorů bylo BLM nebo co ?? A tu holčinu která všechno práskla aby ti méně chápavý byli hned v obraze si taky mohli odpustit. Proč proboha se nedrželi knižní předlohy ?? Nebýt těhle prasáren tak to mohl být super film........ten konec ani raději nekomentuji. Jonathan Harper a Van Helsing zřejmě nebyli pro filmaře dost IN tak se lovu v Anglii ujmul utiskovaný a neohrožený afroameričan, který všem vytře zrak a vydává se po stopě lovit Draculu................do toho bratře držíme ti palce. Kolem a kolem mohlo to dopadnout hůř...Dracula mohl mít afrokouli a nebo dreddy a být čokoládový. Třeba příště 😂🤣😂.

na příspěvěk reagoval Jaeger

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

dehtak

A že jsem tak smělej, jakej je rozdíl mezi milionkrát obehranýma upírama, kterým dáváš odpad a milionkrát ohraným vymítáním ďábla, kterýmu dáváš v případě Papežova vymítače 5 hvězdiček?

dehtak

dehtak (hodnocení, recenze)

Upirove vlkodlaci zombici, to uz je tak obehrany a 1000000000000000000000x omylany tema. To nemuze nekdo prijit s necim novym. Staci mi popis filmu vidim, zombik, drakula, upir, nebo vlkodlak. Tak to je hned na jasnej odpad aniz bych to zkouknul.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp, Ronan

Wez

Wez (hodnocení, recenze)

Vzhledem k tomu,že v knize Dracula B.Stokera(kterou znám prakticky na zpaměť,protože jsem ji x-krát četl)byla dané věci věnována jedna kapitola,docela mě zajímalo,jak se s tím režisér popere-no,podívat se na to určitě dá,i když z knižní předlohy si film vzal pouze motiv,ale atmosféru to má dobrou,výprava perfektní a udělaný je to taky dobře.Co mě ale opravdu vadilo-když pominu věci,o kterých se v knize vůbec nepíše jako negr,žena a dítě na palubě,stejně jako mnohonárodnostní posádka lodě a hlavně podoba samotnýho Draculy(kdy je v knize popisován jako dlouhá,vyzáblá postava s orlím nosem,nikoliv jako nějaké monstrum)bylo totálně nelogické chování posádky-v knize totiž posádka Demeter vůbec nevěděla proti čemu stojí a došlo to tomu zbytku až když bylo pozdě,ve filmu to ví asi od půlky,navíc se na lodi nachází holčina,která onu bytost zná prakticky od narození,ale přesto se posádka vesele nechá vyvražďovat,místo aby se pokusili udělat něco pro svou záchranu...Je to taková jednohubka na jeden večer a i přes výtky se mi to celkem líbilo,takovej průměr,ale v poslední době jsem viděl i horší filmy

Uživatel Wez smazal svůj příspěvek.

Ronan

Ronan (hodnocení, recenze)

TheSlezy

Nie, nie. Je to síce smutné, ale ten film si nenašiel českého ani slovenského distribútora, a preto to do kín ani nepôjde. 

na příspěvěk reagoval TheSlezy

TheSlezy

TheSlezy (hodnocení, recenze)

Kvůli Kazmovi nedávají v kinech tenhle film jo? :D No LOL díky Kazmo :D 

na příspěvěk reagoval Ronan

Makaveli92

Makaveli92 (hodnocení, recenze)

Takže do českých kin se to nedostane, s tím jsem počítal, co VOD a podobné služby, nějaké bližší info? 

na příspěvěk reagoval Ronan

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Takže jsi projížděl všechny jeho komentáře, až na šesté straně, jsi našel to co jsi hledal a aby jsi ho mohl, za to cepovat ? Hmm dobrá a přitom hodnotí filmy, tak že by jste si mohli sednout a ty vykročíš takhle špatnou nohou. 

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Ronan

Ses měl zeptat, on by ti někdo odpověděl. A nebo to můžeš udělat, ještě jednodušeji, dát do youtube název filmu a song a ono ti to vyjede. 

Klajnik

Klajnik (hodnocení, recenze)

Co to je zase za trailer? Proč tam hraje vysamplovaný rockový hit Smashing Pumpkins - Bullet With Butterfly Wings? Takto to nelze brát jako suveréní horor. Film se v mých očích stává trapně přeefektovaným pseudo-hororem. Mimochodem - znal jsem jednoho Demetera. Byl to takovou šiblej cigoš. Mnohem radši bych viděl sociologickou satiru o posádce, kterou vyžírá a otravuje mazanej cigi, načež posádka dospěje k tomu, že se ho musí zbavit, jenže on by se furt vracel a nebyl by od něj klid. 

na příspěvěk reagoval Ronan, vegetol.mp

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

Solrac

Velmi unáhlený závěr, vždyť jednání s distributory ještě pořádně ani nezačala a do premiéry zbývají téměř tři měsíce.

na příspěvěk reagoval Solrac

Související novinky

Plavba s Drákulou našla režiséra

Plavba s Drákulou našla režiséra

02.10.2019

Po takřka dvou dekádách příprav to vypadá, že se Drákula konečně vyplaví směr Londýn. Hororový snímek The Last Voyage of Demeter totiž nejspíš našel režiséra. Tím by měl být André Øvredal (Noční můry… (více)

Neil Marshall vypluje s Bayovými piráty

Neil Marshall vypluje s Bayovými piráty

04.09.2012

Tvůrce Pádu do tmy, Soudného dne či Centuriona si loni odskočil do televize a bitevní epizodou Blackwater si vystřihl zdaleka nejlepší hodinku druhé série Hry o trůny. Není divu, že o jeho služby v… (více)

Neil Marshall a smrtící náklad z Transylvánie

Neil Marshall a smrtící náklad z Transylvánie

14.05.2012

U filmu The Last Voyage of the Demeter je situace taková, že v jeho realizaci uvěříme až u závěrečných titulků hotového filmu v kině. Bragi Schut (Hon na čarodějnice) napsal scénář už před deseti… (více)

Režisér Zatmění restartuje Daredevila

Režisér Zatmění restartuje Daredevila

17.03.2011

Nebo půjde spíš o pokračování, ale bez Bena Afflecka? Tak nebo tak, studio 20th Century Fox chce, aby se druhé filmové šance slepého superhrdiny ujal David Slade (foto). Ten se prosadil thrillerem V… (více)

Reklama

Reklama