Reklama

Reklama

Jurský masakr

  • Velká Británie The Dinosaur Project
Trailer 1

Výprava zoologů pod vedením Jonathana Marchanta se vydává po stopách bájné africké příšery Mokele Mbembe. Jeho syn se k nim potají přidá a ukryje se ve vrtulníku, který i s celou výpravou havaruje. Brzy se ocitnou v zapomenutém pralese, kde budou bojovat o přežití nejen s dinosaury, ale i s jedním členem týmu, který chce všechnu slávu pro sebe... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (94)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Kecy, kecy, kecy, dinosaurus, kecy, kecy, kecy, kecy, dinosaurus... Těžká nuda ještě podpořená vskutku dementní kamerou. Od dob prvního Jurského parku mám pro diny slabost, ale pokud se chcete vydat na vyjížďku za vyhynulými veleještěry, raději sáhněte po prověřené Cestě do pravěku ;-) Ty dvě hvězdy za docela slušné efekty a za hezké dinosaury. ()

Chundys 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdičku dávám za celkem dobrý nápad, ale pro mne jako milovníka dinosaurů, je to obrovské zklamání, je jasné, že Jurský park je jenom jeden a tam jsou dinosauři dokonalí :-). Z jiného žánru je Godzilla a ta je také bezva oproti tomuto snímku. Ještě musím zdůraznit otřesný foundfootage, díky kterému jsem myslel, že to každou chvilku vypnu a o postavách ani nemluvím!!! ()

Reklama

Facerr 

všechny recenze uživatele

Rozkejklaná kamera a netradiční zwiřátka uprostřed odlehlé exotiky. Tak se dá popsat tohle dílko. Přestože můžeme konstatovat, že filmaři mohli z tohohle kousku vytřískat o hodně víc, není to špatnej nápad, nekonaj se tu žádný nudný dialogický prodlevy a triky jsou dost povedený. I když si tenhle film hraje na realitu už v úvodních titulcích, kde se hlásá, že "tento snímek je natočen podle skutečných událostí", moc diváků tenhle fakt asi nesežere. Spíš mi to připomnělo zemanovu Cestu do pravěku. Kdyby se ale tvůrcům dostala tahle klasika do rukou před tím, než natočili The dinosaur project, mohla to bejt dobrá inspirace a možná by se před "found footage kamerou" objevil i T-rex, kterej by nějakou tu hvězdičku v hodnocení určitě přidal:) ()

vanadium 

všechny recenze uživatele

Klišovitá kaše, ale když se na to člověk snaží dívat optikou malého kluka, který má rád dinosaury, je možné tomu dát i ty tři hvězdičky. Mnohé vážně míněné scény ("Liz is gone" atd.) vyzněly směšně či trapně či obojí. Ale kryptozvířata byla ztvárněna působivě. Potěšila i hejna kongamat. A že tam nelítají střeva vzduchem a nejvíc krve jde vidět na škrábanci na obličeji, což někteří považují za negativum? To já považuju naopak za pozitivum - nejsem zvrácenec abych se na filmy díval kvůli těmto scénám, navíc je díky absenci úchylných scén ala "játra se rozplácnou přímo do kamery" tento film vhodný i pro menší diváky, kteří jsou patrně cílovou skupinou. ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

No tak tohle už nikdy více .. Po 20 minutách jsem měl sto chutí atakovat TV obrazovku. Záběr kamery je pouze pro otrlé jedince a když to asi po padesáty úplně zhasne a pak střih jinej..... uf. 83 minutová nekoukatelná natřesená NUDA a přitom nápad dobrej, takhle promarněnej a podělanej. Jedna hvězdička za toho malého dinotvorečka a max 15 % ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Jižní Africe. (Pod)

Reklama

Reklama