Reklama

Reklama

Mupeti

  • USA The Muppets (více)
Trailer 7

Walter, největší fanoušek Mupetů na světě, jenž je na dovolené se svými přáteli Garym (Jason Segel) a Mary (Amy Adams) z amerického městečka Smalltown, odhalí zákeřný plán ropného magnáta Texe Richmana (Chris Cooper), který se chystá srovnat se zemí Mupetí divadlo a těžit ropu, nedávno objevenou přímo pod tímto bývalým působištěm Mupetů. Aby Walter, Mary a Gary mohli zorganizovat největší televizní mupetí maraton v dějinách a pokusili se tak získat deset milionů dolarů, potřebných na záchranu divadla, musejí společně s Kermitem nejprve znovu sjednotit všechny Mupety, kteří se mezitím vydali za vlastním štěstím: Fozzie v současné době vystupuje s revivalovou skupinou Moopeti v casinu v Renu, Miss Piggy pracuje jako editorka módní rubriky pro plnoštíhlé v pařížském Vogue, Animal je pacientem kliniky v Santa Barbaře, která svým klientům pomáhá zvládat návaly hněvu, a Gonzo je bohatým podnikatelem v oboru instalatérství a kanalizací. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (235)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Už nikdy nechci vidět odpadový zvon !! Vyhodíme to tady do vzduchu !!" ;) Tak neskutečně, možná až zlomyslně, sebevědomý muzikál, či spíš svérázná dospělácká pocta Mupetům ze Sezam Street, snad ani nemohl natočit nikdo jiný než šílený James Bobin, jehož jméno okamžitě připomene jiného cvoka, totiž Sachu Barona Cohena a jejich projekt Ali G Show.. Tvůrci skriptu James Bobin s Jasonem Segelem dokázali nemožné, výborně i chytře pobavit v jednadvacátém století pomocí na první pohled odkecaných hrdinů druhé poloviny toho předešlého, ačkoliv tihle Mupeti, to je hodně velký bizár..;) Jen nechápu, jak vlastně Mupeti mohli unést největšího z Mupetů Jacka Blacka.. Toho by přece nikdo neunesl !! ;) [ Dabing 1/10 ] Tohle je neskutečné zlo !! Dost dobře nerozumím Studiu Virtual, co je vlastně vedlo k podobně nesmyslné diletanštině.. Jeden z učebnicových případů, jemuž by zkrátka slušelo pouze originální znění s titulky.. ()

Avalon820 

všechny recenze uživatele

Je jasné, že jsem zcela mimo cílovou skupinu diváků a stejně tak je zřejmé, že jakožto ne-Američan nemám příliš velkou šanci docenit kouzlo Mupetů v celém jeho rozsahu. Takže proto ty průměrné 3*. Na druhou stranu - být dítětem (a ideálně dítětem americkým), nepochybně bych se bavil královsky. Tento film je totiž stručně řečeno povedený. Pěkný příběh s happy-endem, vtipné scénky, sympatičtí mupeti a kupodivu poslouchatelná hudební čísla činí tento snímek ideální volbou pro dětské publikum. Navíc si cením toho, že tvůrci eliminovali na nezbytné minimum onu pro americké dětské filmy typickou nesmyslnou a bezhlavou řežbu postaviček (které bychom se asi měli smát a která dokonale zazdila filmové Šmouly). Takže ano, tento film za zhlédnutí stojí - děti pobaví a ty starší donutí k tomu, když nejvtipnější z celého filmu jim příjde vystoupení Kamily a drůbežího sboru, že by se měli nad sebou zamyslet :) ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Mimo nahodne videnych jpgs som ich poznala len z Mah Na Mah Na, takze o nejakom sentimente sa hovorit neda, ale je to v podstate mile a camea podarene (hl. Emily Blunt a Jim Parsons, zvlast kedze som o ich obsadeni nevedela). ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Úplný dvojčata......... DIALOG: WALTR - Kdo ví, třeba potkáme Kernitta. GERRY - V to bych nedoufal brácho. Mupeti už se na pódiu neobjevili léta. Jejich studio je už jen muzeum. WALTR - Ale to je určitě jen internetový drb. Stejně jako, že polívka je herec. GERRY - Bráško, Polívka je Český herec............ Není to stejné jako seriálové grotesky, ale jinak povedený pokus oživit Mupety. ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Já nemůžu jinak, ale musím dát plný počet. Muppets se mi líbilo od začátku do konce pro svůj velký optimismus, určitou (zdravou) naivitu, pohodové písně a skvělé postavičky, které mě mile pobavily. Herci však také nezklamali, naopak, do svých rolí se skvěle hodili. Velmi příjemné překvapení. ()

Terez.S 

všechny recenze uživatele

Výborný, pozitivní, chytrý film. Tak jako mě nabili energií Muppeti, mě v posledních měsích nenabil žádný jiný film .. Soundtrack dokonalý! :) .. a scénu s písní "Man or Muppet" si budu pamatovat ještě hodně dlouho! ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně čisté a milé. Ta správná facka celé te umělohmotné teen-kultuře Bieberů, Minajů a podobných plastových píčovin. Nope! The Muppets are as one-dimensional as they've always been! ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Milé a příjemné retro, které pobaví jak dospělé tak i malé diváky. Někdy vtipy pochopí více dospělé publikum. Po celou dobu se však člověku dostanou milé písně (soundtrack se povedl), dobře napsané vtipy (Segel nezklamal) a hlavně Muppeti. ()

phoebess 

všechny recenze uživatele

Všestranný Jason Segel ukázal, že ani psaní scénářů mu není cizí a já se díky němu dobře bavila. Muppeti jsou vděčné téma jak pro děti, tak i pro dospělé a za ta léta jejich existenci si zaslouží takové ocenění... ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Na loutkový film nečekaně povedená magořina s několika dobrými vtipy. Jen bych uvítal trochu zkrácení (dvě hoďky je hodně) a odstranění hudebních zpěvo-čísel. Ale chápu, že právě ta k Muppetům patří. Z Jasona a Amy na mě sálalo, jak prostě "jen hrají" a to v některých scénách tak moc, až mi jich bylo i líto. ~ ** za vtipné nápady, máte-li doma děcko, co rádo loutky a ustojí dvě hodiny, přičtěte si hvězdičku. ()

pools 

všechny recenze uživatele

Po této taškařici jsem se rozhodl, že svůj život zasvětím lovu českých dabérů. Dokud budou ty zrůdy na tomto světě, nebudu moct spát! Ale něco k filmu. Jako největší problém vidím to, že náš divák vůbec netuší co jsou Muppets, kdy vznikly, neví nic o jejich stylu humoru ani jaké jsou to v americe ikony, takže se nedivím, že tady má film který staví právě na znalosti Muppets takové hodnocení. Nebylo to nějaké převratné dílo, ale účel to splnilo a nenudilo to... 76,8% ()

Lamiczka 

všechny recenze uživatele

Jsou sametově heboučcí, plyšoví, ztřeštění a se srdíčkem na správném místě. Je nutné snímek brát jako zábavný a milý příběh především pro dětské diváky, které stále mupeti na celém světě baví. Potom si to celé užijete, společně s celou řádou cameo rolí celebrit (v čele s například Jackem Blackem, Whoopi Goldberg, Jimem Parsonsem či NPH). A teď už si jen zbývá zazpívat Mahna Mahna - http://www.youtube.com/watch?v=1bJxYRtGUM4. ()

O.Peta 

všechny recenze uživatele

Abych řekl pravdu, tak jsem Mupetům moc nevěřil. Čekal jsem, že to půjde ve stylu jako před půl rokem Šmoulové. Naštěstí jsou Mupeti o jeden stupeň lepší a ne tak dětský. Nadprůměrné písničky. Doufám i v Oscara za "Man or Muppet". Výborné cameo roličky, mohly být v některých případech i delší. Rapující Chris Cooper? Se zbláznil? :) Překvapivá spokojenost. 65% ()

numi 

všechny recenze uživatele

Výborné písničky, perfektní gagy, chytré zapojení diváka. Čtyři a půl a titul mojí osobní guilty pleasure 2011. ()

Macejko 

všechny recenze uživatele

Hviezdne cameá sú perfektné a film je sám o sebe naozaj veľmi milý. Prišlo mi však, že zostal viac-menej na polceste. Piesní mohlo byť viac a mohli byť trochu premyslenejšie, rovnako ako gagy a hry s klišé. Ale ako vravím, je to príjemné. A navyše - Mahna Mahna! ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Spousta skrytých i vyloženě do očí bijících fórků. Film pro všechny věkové kategorie. Spousta cameo roliček známých herců opravdu potěší. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

O těchto maňáskách jsem slyšela, ale nikdy jsem jimi nebyla nijak zvlášť zasažená. K filmu jsem proto přistupovala s velkou dávkou nedůvěry. Považovala jsem ho za jednoznačnou ztrátu času a samozřejmě za pěknou blbost. Ona to samozřejmě blbost je. Ovšem, malým dětem se to bude určitě líbit a budou nadšením bez sebe. Na filmu je vidět, jak byli tvůrci zapáleni pro věc a jak nešetřili nadšením. Jen škoda, že dabing to všechno zabil. ()

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

Príjemné. Herecky, spevácky aj bábkarsky bezchybne zvládnutý feel-good movie roka. A to ma k Muppetom neviaže ani jediná nitka nostalgie. Hoci príbeh funguje podľa jednoduchej schémy, všetky piesne, tanečné choreografie a hviezdne cameá mi na tvár vyčarovali veľký úsmev, raz som bol dokonca dojatý (Man or Muppet). Je mi ľúto, že si to nenašlo viac fanúšikov. (8/10) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

"Mupeti" zrovna nejsou něco, co by bylo u nás příliš známé a oblíbené. Spíš ještě známe "Sezame, otevři se", což je ovšem pořad kanadský. Mupeti nejsou o moc jiní. V Americe je to televizní poklad, nás to moc nezasáhne. No dobře, mě to zasáhlo. Film mě bavil i díky tomu, že tam hrál Jason Segel, který je prostě skvělý a bude ještě lepší. Ale hlavně nenucené propojení světa našeho se světa Mupetů funguje, navíc je to vše doplněné skvělou hudbou a písničkami, které jsou chytlavé. Jestli Američani něco umí, tak jsou to muzikály. V tomhle máme ještě obrovské mezery. Chvílemi hloupé, chvílemi zábavné, pro děti, ale hodně i pro dospělé. Hezký příběh, který neurazí, ale u nás asi opravdu ani tolik nenadchne. Tady se projevila moje obliba americké kultury. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/04/diar-milovnika-filmu-c-0003-eastwood.html ()

Související novinky

Oscar 2012 - výsledky

Oscar 2012 - výsledky

27.02.2012

84. udělování zlatých sošek, ke kterým se po letech vrátil Billy Crystal jako průvodce, bylo ve znamení tradice. Jedna z nejočekávanějších a nejsledovanějších televizních show roku se vrátila ke svým… (více)

Oscarové nominace 2012

Oscarové nominace 2012

24.01.2012

84. udělování výročních cen Americké filmové akademie se blíží. Ať už se vám to líbí nebo ne, pořád jde o nejsledovanější a z jistého pohledu i nejprestižnější filmové ceny na planetě. Takže, kdo se… (více)

Reklama

Reklama