Reklama

Reklama

666 Park Avenue

(seriál)
  • Slovensko Diablov advokát
Drama / Fantasy / Mysteriózní / Horor / Thriller / Sci-Fi
USA, (2012–2013), 9 h 10 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

David Wilcox

Předloha:

Gabriella Pierce (kniha)

Hudba:

Trevor Morris

Hrají:

Rachael Taylor, Dave Annable, Robert Buckley, Samantha Logan, Mercedes Mason, Erik Palladino, Helena Mattsson, Vanessa Williams, Terry O'Quinn, Lucy Walters (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Mladý pár zo stredozápadu, Jane Van Veen a Henry Martin, prichádzajú do New Yorku pracovať na kariére a snáď aj nájsť lepší život. Obaja sú unesení možnosťou stať sa správcami historickej budovy. Ponuku im dá Gavin Duran, ktorý je spoločne so svojou ženou Olíviou majiteľom domu. Čoskoro je však jasné, že v hre sú úplne iné sily a mladá dvojica to nebude mať ľahké... (TV Markíza)

(více)

Recenze uživatele Jaxx84 k tomuto seriálu (1)

666 Park Avenue (2012) 

Naprostá naivita, až hloupost chování většiny postav ubíjí seriál k naprostému průměru. Ač námět, příběh i prostředí Draku samotné má neskutečný potenciál. Scénář se po pár dílech dostane do smyčky, kdy jsou podobné scény donekonečna předsouvány divákovi, kterého v pozornosti drží už jen touha poznat, kdo je sakra Gavin Doran a co se v Draku stalo. Kopírování lekavých scén s holčičkou v pyžamu a medvídkem v ruce, která se zčistajasna zjevuje, netřeba komentovat. A když už napětí upadá moc, prostě se tam hodí konec dílu, aby to jako diváka hnalo se podívat na další. Asi už nikdy nespočítám, kolikrát mě absurdní chování postav nebo nesmyslnost děje donutila vykřiknout: "Proboha co to je?!" I přesto solidní průměr, především svým námětem (průměrováno s těmi ostatními výkaly, které jsou nám předsouvány). 5/10. ()

Reklama

Reklama