Reklama

Reklama

Normální lidé berou svět takový, jaký je. Jiní tento svět mění. Steve Jobs, spoluzakladatel světoznámé počítačové firmy Apple, patří vedle Billa Gatese mezi nejznámější osobnosti moderní historie. Díky jeho vizionářskému způsobu myšlení, schopnosti vyjednávat a díky jeho prozíravým obchodním strategiím vznikla nejen veleúspěšná firma, ale především se změnil způsob, jakým lidé do té doby počítače vnímali. Steve Jobs při vývoji kladl důraz na jednoduchost používání a na design. Americký film režiséra Joshuy Michaela Sterna líčí život Stevea Jobse (Ashton Kutcher) od jeho chudých začátků na vysokoškolské koleji přes založení Applu v garáži rodičovského domu a nucený odchod ze společnosti až po její znovuovládnutí v roce 1997. Geniální vizionář je zde ztvárněn také ze své odvrácené stránky, jako nezodpovědný otec i jako egocentrický, netolerantní a náladový manažer, jenž nesnese sebemenší odpor. Je ovšem nepochybné, že i tyto vlastnosti se podílely na jeho fenomenálních úspěších… (Česká televize)

(více)

Diskuze

martess

martess (hodnocení, recenze)

Hoonza

Neviem ktorý ako druhý mysliš.... myslíš linux? lebo myslím, že celodenna inštalacia tisicok baličkov nie je zrovna najlahšia a všetko len preto aby ti podporaval formaty ktore sú vo windowse samozrejmostou, nemysli si ja mam rád linux teda mal som dokial Canonical nezačal s Ubuntu vymyšláť a GNOME neobmeil všetko čo šlo a Mac OS je síce na použivanie temer rovnako jednoduchý (hovorím o bežnom uživateolovi) ale cenovo si nemylsim že je až tak dostupny ako Windows

na příspěvěk reagoval Hoonza

Hoonza

Hoonza (hodnocení, recenze)

martess

V čem je prosím tě Windows jednodušší? Používám oba systémy zároveň už dlouhá a příjde mi to přesně naopak. Tím nechci zase začínat diskusi co je lepší - oba systémy mají své výhody i nevýhody

na příspěvěk reagoval martess

PotterMan999

PotterMan999 (hodnocení, recenze)

martess

Hmmmmmmmm, ještě v tom pokračujte :-D

 

Jde o to, že tato stránka není na diskuzi o operačních systémech, ale má sloužit k diskuzi ohledně filmu jOBS!!!

na příspěvěk reagoval martess

eugeene

eugeene (hodnocení, recenze)

PotterMan999

no, přesně to jsem nechtěl, nicméně mě dokáže naštvat, když někdo napíše kokotinu typu "Jujqy, Microsoft je piiiicoviinaaaaa"  - z toho mrte cisi inteligence

eugeene

eugeene (hodnocení, recenze)

hellstruck

ano, v tom případě hned napíšu, že je to píčovina... Microsoft má absolutně nejhorší operační systém na světě, proto třeba radši používám linux a os x a taky o Microsoftu neříkám, že je to píčovina. Apple je gigantická firma, co prostě umí a prachy má a říct, že je to píčovina mi prostě smrdí ignoranstvím nebo neznalostí. 

na příspěvěk reagoval PotterMan999, martess

hellstruck

hellstruck (hodnocení, recenze)

eugeene

A proč? Třeba to myslel jen tak, že je to předražené nic a dají se pořídit lepší věci za menší cenu, které toho umí víc, proti applu je spousta lidí a nejsou to nutně hateři googlu nebo microsoftu..

na příspěvěk reagoval eugeene

eugeene

eugeene (hodnocení, recenze)

Rict, ze je Apple picovina (navic s nabalenym poctem mekkeho i) muze rici patrne jen ignorant.. Picovna je pak podle tebe patrne i Google, Microsoft i dalsi, co...

na příspěvěk reagoval hellstruck

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

Apple je piiicovina, ale ano - Jobs bol vizionar, zmenil svet, mozno by ho zmenil este viac, keby mal viac casu.

Caanigia

Caanigia (hodnocení, recenze)

dagondrive

Když si chtějí připlácet za značku tak je to jen jejich věc ne? Když si budu kupovat např. auto za milion tak se taky nebudu hnát jen za výkonem vozu, ale zohledním i to jestli mi vyhovuje, líbí se mi a bude se mi v něm dobře jezdit a bude jedno jestli to bude Dacia nebo Audi.

dagondrive

dagondrive (hodnocení, recenze)

,,Proč se uznává bůh ? Nechci se opakovat, ale právě proto, že si ho někdy někdo vymyslel a s ním i spoustu nesmyslných pravidel a pověr. K čemu to je ? K tomu, že pak byli války a náboženství zchráblo i to málo, co lidé měli. Co dělá Apple ? Za jejich výrobky platíš hlavně za značku. Udělali si jméno a to je vše. Znám lidi, kteří nemají moc peněz na elektroniku a když si ty peníze našetří, tak nekoukají na kvalitu, ale na značku, aby byli cool. A proto si koupí Apple. I přesto, že za tu cenu by mohli mít např. notebook mnohem výkonější. Všechno jen o zfanatizovaném davu, do kterého očividně patříš i Ty."

na příspěvěk reagoval Caanigia, hellstruck

dagondrive

dagondrive (hodnocení, recenze)

,,Ano, to je. Náboženství je totiž jen banda zfanatizovaných jedinců, kteří se řídí nesmyslnými názory a pravidly, které někdo někdy vymyslel a ostatní je provozovali jen proto, že se to řeklo a dělali to všichni. A v přenesém kontextu do této doby a aplikujeme-li to na Apple, musím říct, že je to to samé. Někdo "řekl", že Apple je boží a stylový. A dnes ? Banda zfanatizavných jedinců si to kupujou a "uznávají" a ani neví proč. Nakouslé jablko není styl. Styl je nebýt ovcí v davu."

na příspěvěk reagoval Kubrickon

Uživatel dagondrive smazal svůj příspěvek.

Související novinky

Hledá se nový Steve Jobs

Hledá se nový Steve Jobs

04.10.2014

Biografie jOBS s Ashtonem Kutcherem rozhodně nebyla posledním filmem o slavném zakladateli Applu. Ostře sledovaný další pokus chystá Danny Boyle (Milionář z chatrče, Sunshine) a dlouho to vypadalo,… (více)

Christian Bale jako Steve Jobs?

Christian Bale jako Steve Jobs?

23.03.2014

Není to ani měsíc, co se začal David Fincher (Sedm, Klub rváčů) zajímat o biografii Stevea Jobse. Pro studio Sony ji sepsal Aaron Sorkin (seriály Západní křídlo a Newsroom), jenž si práci s Fincherem… (více)

David Fincher natočí „Apple Network“?

David Fincher natočí „Apple Network“?

27.02.2014

Anebo nějak podobně nazvaný životopis. Jak už jste se možná dovtípili z titulku, režisér facebookového dramatu Social Network, jehož portfolio se honosí filmy jako Sedm, Klub rváčů nebo Zodiac, začal… (více)

Reklama

Reklama