Reklama

Reklama

Pronásledování právě začíná. Ethan Hawk se jako bývalý automobilový závodník Brent Magna snaží najít svou unesenou manželku. Společně se Selenou Gomezovou následuje v jejím nadupaném autě, Fordu Shelby GT500 Super Snake, záhadný hlas Johna Voighta a snaží se vyhrát napínavý boj s časem. (HBO Europe)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (234)

panMartin 

všechny recenze uživatele

Nejlepší výkon ve filmu podává Ford Mustang který neujede na rovince policejnímu Opelu. To je dost smutný. Žádný zvrat, žádné překvapení. Dost tuctový film, Příběh nepřekvapivě dementní až na půdu, akce i přes její obrovské množství naprosto nevýrazná a ničím nápaditá. Ethan Hawke se snažil ale marně. Selena to nehrála úplně špatně, ale doslova mě tam taková postava štvala a ty blbý kecy co měla. To šlo do kin? ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Film vám dá přesně to co očekáváte od akčních filmů typu fast and furious. Rychlé auto, bouračky, plky, honičky, bouračky, zase plky a tak dokola. Filmaři zjevně chtěli alespoň něco ušetřit, tak ho natáčeli v Bulharsku, když se zničí sem tam nějaký starý vrak, není to tak drahé a v bulharsku přeci jezdí jen hnusný auta že ? Takže shrnuto a podrženo 3* ()

Reklama

necisty 

všechny recenze uživatele

Ježiši, to mohl být tak dobrý film a oni to úplně domrvili. Fakt nevím, jestli na tom má podíl i režie, protože chvilkami mi to přišlo dobře poskládané a dost se mi líbil pohled z přední kapoty auta při poslední honičce. Kdežto scénáristy bych proliskal fest. To si ze mě už jako děláte prdel?! Se divím, že vám to Ethan neomlátil o ksicht, když si to poprvé přečetl. Selena to nehrála úplně špatně, ale doslova mě tam taková postava štvala a ty blbé kecy co měla, prej vzdělání. No ale co tu hraje negativní prim je stará známá logika, nebo řekněme v tomto případě fyzika... už kdybych se měl zarážet nad tím, jak trapné webkamery vydrží na autě, když ho permanentně demoluje nebo hlavně, že vyhodí do luftu elektrárnu, ale světla je všude kotel atd. Ještě jsem tomu v průběhu dával šance, protože námět se mi fakt líbil, ale když ta trapka jakože přepla kameru z uzavřeného okruhu na živé vysílání jen tím, že po ní chvíli šudlila prsty, tak to se na mě nezlobte, ale to je ta největší ch*jovina co jsem ve filmu viděl za poslední roky, ne-li vůbec. Vím, že je to béčkový akčňák,kterému se dá lecos odpustit, ale totálně se opomíjeli důsledky řádění po městě. Reakce policajtů, kteří ztrácí jedno auto za druhým, byly jak kdyby jste 6ti leté holce sebrali lízátko. Závěr ke všemu ztrácel pointu a to vyvrcholení poslední honičky bylo taky dost pochybné. ... SA ... Naprostý souhlas s TeeAge ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Ach jaj. Človek by chcel veriť, že sa z toho niečo bude dať vytrieskať, no ak máte príbeh, ktorý má len ústrednú myšlienku a nič viac, tak potom to nefunguje. A na tom "Getaway" zlyháva. Je to jeden tupý, nudný príbeh bez žiadnej myšlienky bez žiadneho príbehu. Len treba zachrániť manželku a splniť želania šialeného týpka z telefónu. A ideme na to. A bude kopec búračiek, explózií a naháňačiek. A máme tam Ethana Hawka, ktorý nevie filmu nič dať a Selenu Gomez, ktorá exceluje v tom, že je Selenou Gomez. Čo viac k tomu dodať? V skratke je to asi všetko čo sa k tomu dá povedať. Vizuálne je to kopec roztrasených záberov, že miestami neviem čo sa deje, postavy nemajú v sebe nič zaujímavé, a najmä v nich nevidím reálne postavy ani nič podobné. Človeka to nepohltí, nezaujme, nedostane to ničím. Je to proste len prázdny príbeh o ničom. Nie otrasný, ale dosť špatný a neodporúčam vidieť. Hodnotenie: D+ ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Akční film, který má jednu velkou vadu - je až moc akční. Více klidných scén a pasáží by rozhodně nevadilo. Divák v podstatě 82 minut sleduje jen automobilové honičky, které však časem omrzí. Také mi občas vadily rychlé prostřihy kamer přímo z kabiny auta. Ale tak...nehaňme jen a oceňme snahu Amíků a Bulharů o film o rychlých autech. V poslední 10-ti minutovce mě navíc potěšil dlouhý nepřerušovaný záběr stíhající jízdy z kamery umístěné těsně nad zemí. 60% ()

Galerie (42)

Zajímavosti (21)

  • Filmaři používali 70 kamer VIOS, které umisťovali do prostřed silnice, odkud pořizovali dynamické záběry aut, které přes ně přejížděly. Několik těchto kamer natáčení nepřežilo. (Cheeker)

Reklama

Reklama