Reklama

Reklama

Pronásledování právě začíná. Ethan Hawk se jako bývalý automobilový závodník Brent Magna snaží najít svou unesenou manželku. Společně se Selenou Gomezovou následuje v jejím nadupaném autě, Fordu Shelby GT500 Super Snake, záhadný hlas Johna Voighta a snaží se vyhrát napínavý boj s časem. (HBO Europe)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (234)

srnko 

všechny recenze uživatele

Myslím, že autori chceli, aby bol film, čo najpodobnejší hre, čo bola veľká chyba a väčšina filmu stála len na akčných scénach. I tie však boli častokrát prehnané a nepochopiteľné. Bezdôvodné ničenie mesta sa do filmu predsa len nehodí. Snaha o to aby bol záporák čo najdlhšie v anonymite u mňa vôbec nefungovala, keďže už od začiatku som podľa hlasu herca vedel, kto ním je, a teda ani nedošlo k žiadnemu prekvapeniu (je mi jasné že aj keby som nepoznal hlas tak k nemu nedôjde). Film teda vôbec neohúri, ale aspoň sa dobre pozeralo na krásny Ford. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Film vám dá přesně to co očekáváte od akčních filmů typu fast and furious. Rychlé auto, bouračky, plky, honičky, bouračky, zase plky a tak dokola. Filmaři zjevně chtěli alespoň něco ušetřit, tak ho natáčeli v Bulharsku, když se zničí sem tam nějaký starý vrak, není to tak drahé a v bulharsku přeci jezdí jen hnusný auta že ? Takže shrnuto a podrženo 3* ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ale ať nežeru je to docela sranda. Zkrátka taková zábavná akční jednohubka při který je dobrý mozek nechat ležet ladem a skladem a o to víc si to potom užijete. Ethan Hawke je celkem v pohodě. No mladá hackerka je teda hééérečka... Jo copak hééérečka kurva je to! Občas ta záplava nelogičností trochu irituje, ale je to naštěstí svižně a zábavně natočeno, takže nuda nehrozí. Stopáž je tak nějak zhruba odpovídající a tak musím konstatovat, že pokud je člověk zrovna v náladě a chce si pustit něco na odreagování u čeho netřeba velkého přemýšlení, jeví se k tomuto účelu tento film jako ideální volba. Za mě 60% ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Akční film, který má jednu velkou vadu - je až moc akční. Více klidných scén a pasáží by rozhodně nevadilo. Divák v podstatě 82 minut sleduje jen automobilové honičky, které však časem omrzí. Také mi občas vadily rychlé prostřihy kamer přímo z kabiny auta. Ale tak...nehaňme jen a oceňme snahu Amíků a Bulharů o film o rychlých autech. V poslední 10-ti minutovce mě navíc potěšil dlouhý nepřerušovaný záběr stíhající jízdy z kamery umístěné těsně nad zemí. 60% ()

okkac 

všechny recenze uživatele

Velké plus je, že ten film je vlastně jen jedna dlouhá honička bez zbytečného používání CGI, takže auta se tu demolují hezky postaru. Bohužel scénář tu ani není, Selena je otravná, logika dostává na frak a prostředí bulharské Sofie, bohužel tomu taky nepřidává a spousta kamerových záběrů ma celkem amatérský look. Ale pro bezmozkovou zábavu se to dá. 4/10 ()

Galerie (42)

Zajímavosti (21)

  • Shelby Super Snake Mustang je také zriedkavé auto, že Shelby ich muselo vyrobiť špeciálne pre potreby snímky. Pre film bolo zhotovených 7 áut Shelby. Veľa z nich bolo zničených niekoľkokrát a diely z nich sa použili na vytvorenie nového auta. Dokopy bolo vo filme zničených 13 Shelby áut. (Tony DiNozzo)
  • Při jedné z posledních akčních scén na vlakovém nádraží přijde Mustang o svoje jedno zpětné zrcátko. Následuje dialog mezi hlavní dvojicí a zrcátko je na svém místě. Ke konci při scéně v hangáru však opět zrcátko Mustangu shází. (Ouwen)
  • Film byl uveden do kin pod názvem Speed Demon. (Cheeker)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno