Reklama

Reklama

Pronásledování právě začíná. Ethan Hawk se jako bývalý automobilový závodník Brent Magna snaží najít svou unesenou manželku. Společně se Selenou Gomezovou následuje v jejím nadupaném autě, Fordu Shelby GT500 Super Snake, záhadný hlas Johna Voighta a snaží se vyhrát napínavý boj s časem. (HBO Europe)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (234)

zbyshek 

všechny recenze uživatele

Jakmile jsem viděl pod názvem filmu jméno Selena Gomez, začal jsem se na tento film těšit. Trailer nevypadal špatně a tak jsem očekával pořádnou podívanou. Jenže toto bulharské Rychle a zběsile moc úspěchů nenadělá. Celý příběh je postavený na hlavu. Trhliny v příběhu a neobjasněné důvody jednání padoucha, které by stejně asi nikdo nepochopil tu z příběhu dělají lacinou frašku. Je to celé nelogické, postavy jednají a mluví nelogicky, rozhovory jak kdyby mluvili děti okolo 8-10 let. Bohužel Selena tu hraje vzhledově a chováním holku v pubertě a najednou ví vše o bankovnictví a jak hacknout každý server. Do nebe volající nesmysly. 2 hvězdy jen za Selenu. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

To byla parádní podívaná! Peckovej nápad. Ethanu Hawkeovi unesou manželku a on musí poslouchat pokyny únosce. Tudíž nasedne do auta a spolu se Selenou Gomez plní různé úkoly, které mu únosce zadává. A že to jsou teda fakt peckový úkoly, občas si připadáte, že se koukáte na video ze hry Need for Speed. Na autě jsou i umístěny kamery, takže divák má možnost zhlédnout parádní záběry z auta při honičkách. A Ethan Hawke je fakt parádní řidič. Většina filmu se odehrává právě v autě, ale to vůbec nevadí, je to fakt hodně dobře natočeno. Mnohem, mnohem lépe než například Štvanec 19. Jenom mě opravdu udivuje, že to má tak nízké hodnocení. ()

Reklama

Jordan odpad!

všechny recenze uživatele

tento film má iba 80 minút naplnených naháňačkami na autách v rôznych zaujímavých lokalitách (denná sofia, nočná sofia, opustený sklad, park...), kopec výbuchov, "búračiek", prestreliek, kaskadérskych kúskov - navyše sympaťáka a hviezdu v hlavnej role, mladučkú krásku ako jeho sekundanta, geniálneho záporáka a prekvapivú pointu... ach, aké úžasné by to bolo, keby všetko, čo som napísal, nebolo myslené ironicky... akcia je nudná, zmätená, zle zrežírovaná, ani ten lacný efekt tu nefunguje, lebo je to otrava... hlavná postava je suchá, plytká, prázdna, nezaujímavá a hawke nemá charizmu a karmu na to, aby takéhoto hrdinu utiahol (na porovnanie ponúkam hlavných hrdinov fimov CRANK a Drive), "kráska" je otravná nezaujímavá a iritujúca pipka, záporák je slabý až chabý, prekvapivá pointa vycucaná z prstu a o ničom, nič tu nefunguje, je to nemožne spreneverených 18 miliónov amerických dolárov, áno?! ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Film vám dá přesně to co očekáváte od akčních filmů typu fast and furious. Rychlé auto, bouračky, plky, honičky, bouračky, zase plky a tak dokola. Filmaři zjevně chtěli alespoň něco ušetřit, tak ho natáčeli v Bulharsku, když se zničí sem tam nějaký starý vrak, není to tak drahé a v bulharsku přeci jezdí jen hnusný auta že ? Takže shrnuto a podrženo 3* ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Jednoduchoučké, bez nějakých složitostí. U béčkových Direct-to-DVD videí je zjevně výhodné nebo módní natáčet v Bulharsku, Rumunsku a podobně. Po ulicích, skladištích a opuštěných továrnách tam poslední dobou potkáte se poflakovat Van Damea nebo Lundgrena. A teď tohle. ~ Z nějakého důvodu žije v těchto končinách bývalý americký závodník. Manželku mu unese jeho "největší fanoušek" a vyžaduje od něj několik nesmyslných úkolů s poskytnutým obrněným a kamerami prolezlým autem. Do toho se naprdí o ještě něco nesmyslněji teeny hvězdička Gomez, která si tu střihne dcerušku bohatýho tatínka, náhodou také neskutečně nadanou hackerku, co hackuje propojením iPadu, uf. ~ Příběh sepsaný během letu do Sofie, rádoby autentické záběry "palubních" kamer dávají znát velikost rozpočtu a výsledkem je právě takové to Direct-to-DVD. Do kin to nikdo rozumný nedá, ale takhle se to uchytit může. Je to totiž podobně přitroublé jako takové ty über-cool děje z počítačových/konzolových her. Vzpomněl jsem si během koukání na takové ty thrillerové ( :D ) zápletky ze série Need for Speed, kam by tohle pasovalo dokonce určitě víc, než to, co nám dosud připravovaný NFS film dávkuje v ukázkách :) ()

Galerie (42)

Zajímavosti (21)

  • Film se začal natáčet v květnu 2012 v hlavním městě Bulharska v Sofii. V září 2012 bylo natáčení zahájeno v Atlantě v americkém státě Georgia. (Neffy)
  • Film byl uveden do kin pod názvem Speed Demon. (Cheeker)
  • Väčšina filmu bola natáčaná v noci v Bulharsku pri teplotách -8°C a nižších, pričom niekedy aj snežilo. (Tony DiNozzo)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno