Reklama

Reklama

Pronásledování právě začíná. Ethan Hawk se jako bývalý automobilový závodník Brent Magna snaží najít svou unesenou manželku. Společně se Selenou Gomezovou následuje v jejím nadupaném autě, Fordu Shelby GT500 Super Snake, záhadný hlas Johna Voighta a snaží se vyhrát napínavý boj s časem. (HBO Europe)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (234)

panMartin 

všechny recenze uživatele

Nejlepší výkon ve filmu podává Ford Mustang který neujede na rovince policejnímu Opelu. To je dost smutný. Žádný zvrat, žádné překvapení. Dost tuctový film, Příběh nepřekvapivě dementní až na půdu, akce i přes její obrovské množství naprosto nevýrazná a ničím nápaditá. Ethan Hawke se snažil ale marně. Selena to nehrála úplně špatně, ale doslova mě tam taková postava štvala a ty blbý kecy co měla. To šlo do kin? ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Scénář a logika v tomhle filmu neexistuje (takže tu dostává hodně napřesdržku) ... ale upřímně, tohle by mě sralo u filmu, kde se v 80% kecá a zbytek je nějaká ta akce. Tady je to ale naprosto naopak ! Já si film zapl z toho důvodu, že jsem chtěl vidět spoustu honiček a tudíž i spousty demolice a světe div se, přesně tohle jsem dostal. Teď jen doufám, že se podobně na scénář vysrali i v připraovaném Need For Speed filmu a budou se soustředit hlavně na auta ! ()

Reklama

schizmo 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nebyl z těch, co slintali nad sinými vozy, nefandil tuningu ani dalšímu buranskému takyznalectví problematiky automobilového průmyslu - naopak, vždy jsem si potrepěl na efektivnost, účelnost a nízkou spotřebu. Proto jsem poměrně zaskočen, kolik dílů si vybrečela série Rychle a zběsile, Need for speed a podobné macho nesmysly, takže z dalšího filmu, jehož problematika je svěřena do rukou, které celý film drží volant, rozhodně nejsem nadšen. Bohužel autor zašel asi příliž daleko, když ladné děvy, které mohou poutat pozornost v případě, že máte rychlé káry na háku, nahradil přechytralou teenkou s mastnou hubou a nablízkanou produkci nahradil záběry z průmyslových kamer. Děj je plochý a předvídatelný až hanba, napětí nulové a takové špeky, jako že veškeré překážky v cestě jsou prázdné plastové barely a krabice, v jednom záběru utržené zrcátko je v dalším opět na svém místě a podobné perly - to už je asi moc. Inu, je to z těch filmů, který je čistě ztrátou času... ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Jsou prázdný výplachy co pobaví a jsou výplachy, co akorát naserou, jako třeba tohle, od začátku mě strašně vadil ten trapák na telefonu a jeho strašný hlášky jako :"Tohle nestíháš" nebo "Přidej" nebo "To sis myslel, že už jsme skončili?" a podobný hovadiny. Dabing Voightovi taky dvakrát nepomohl teda, nejvíc mi přišlo, že je to jen nějakej dement, co nutí Hawka lítat po městě zbůhdarma jen pro vlastní potěchu a aby měl důvod tunit to fáro, páč tak to nejvíc vypadá. A kdo to totálně zabil je neuvěřitelně otřesná Selena Gomez, hned jak poprvý promluví se člověku srst naježí a je mu jasný, že tam bude smrdět až dokonce a neumře, no to bylo pro mě nejhorší zjištění, vlastně ani nechápu, jak jsem to mohla dokoukat až do konce. Ech... ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Mustang, námět a Hawke. Co jsem očekával?! Non-stop akci napříč celým městem s minimálními přestávkami. Hawke je naprostý sympaťák, s volantem to umí a vlastně všechno tam do sebe bourá, tohle já prostě žeru! Kor, když miluju Flatouty, o to víc jsem si film užil. Byl to nářez, adrenalin, akce, akce, akce, Mustang k zulíbání. Gomézova cajk, slušný záporák i když o něm nic nevíme a ten konec mi přišel geniální, to by mne nikdy nenapadlo :-)) ()

Galerie (42)

Zajímavosti (21)

  • Selena Gomez (The Kid) šla v aute s kaskadérom, aby zistila, aký je to pocit. Bola vystrašená, no nie tak, ako keď šoféroval Ethan Hawke (Brent Magna). (Tony DiNozzo)
  • VIOS sú malé kamery, ktoré predstavovali väčšinu kamier namontovaných na autách a dostali prezývku "crash cams". Tím mal uprostred ulice namontovaných asi 70 VIOS kamier, aby získal dynamické zábery, keď po nich autá doslova prechádzali. Niekedy vydržali, no niekedy nie. (Tony DiNozzo)

Reklama

Reklama