Reklama

Reklama

Vetřelec: Covenant

  • USA Alien: Covenant (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Snímkem Vetřelec: Covenant se režisér Ridley Scott vrací do vesmíru, který sám stvořil ve Vetřelci, prvním filmu věnovaném nejstrašnějšímu mimozemskému monstru filmové historie. V nejnovější a ještě děsivější kapitole se připravuje posádka vesmírné lodi Covenant kolonizovat vzdálenou planetu na druhé straně galaxie. Nový svět, který nečekaně objeví, se jim z počátku zdá být dosud nezmapovaným idylickým rájem. Ve skutečnosti je to ale temný a brutální svět, jehož hrůzy si nikdo z členů posádky nedokázal představit ani v těch nejhorších představách. Když se tito vesmírní poutníci ocitnou tváří v tvář smrtícímu monstru, nezbývá jim nic jiného než se aspoň pokusit o zoufalý únik z tohoto zdánlivého ráje proměněného ve skutečné peklo. (Cinemart)

(více)

Diskuze

Xinn

Xinn (hodnocení, recenze)

Eratashi

"To se takhle sešel psychopat, vrah, mafián a úchyl...to není začátek vtipu ;-)"

Když vypustíme vraha (i když ani to se nedá vyloučit), tak se zbytkem jmenovaných se potkávám denně v práci :-)

na příspěvěk reagoval Crytic, Eratashi

Uživatel SsgtJira smazal svůj příspěvek.

kkarx

kkarx (hodnocení, recenze)

Eratashi

Jako David byl nejschopnější, kdyby měli takovýho borce na Nostromu, tak mohli rovnou vypnout celou Matku, David by si šel s Alienem zahrát třeba šachy a bylo by.

na příspěvěk reagoval Prometheus69, Eratashi

SsgtJira

SsgtJira (hodnocení, recenze)

Prostě androida bych v teamu nechtěl.. Nemohl bych věřit ani Bishopovi.. Jak byla ta hláška v southparku.. Never ničemu co týden krvaci a neumre to.. ;) :) ale tam to bylo směřováno na ženský.. Ale použil bych to i tady..

na příspěvěk reagoval Prometheus69, Eratashi

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Eratashi

Jestli se k ní dokáže dostat... ;)

 

V No Game no life.. byl dobrý šachový souboj.. jinak mi šachy absolutně nic neříkají... takže ti to nemůžu potvrdit a nebo přitvrdit.. :D

Eratashi

Eratashi (hodnocení, recenze)

SsgtJira

Asi bych to nedokázala seřadit od nejoblíbenějšího dílu k nejméně oblíbenému. Když se chci na to podívat, tak vždycky od začátku prvního. Vývoj děje se mi líbí tak, jak je. I konečné vyústění v naklonovanou Ripley. Možná že bych to hodnotila podle jiných okolností...nejsympatičtější android - rozhodně Bishop :-D následován kruťasem badass Ashem a Call je takový vtípek na závěr ;-) nakonec David jako klasika novodobých androidů, který bohužel není ničím sympatický, je to karikatura na arijský původ.

na příspěvěk reagoval Prometheus69, kkarx

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

kkarx

Tak nějak to vidim taky.... ale doktor mi byl simpatickej ze všech nejvíc... upřímně sympatizující s každým k do se někde snaží přežít a bojovat o život... tohle dost těžké takto říct, já je osobně neznal... jen z toho profilu který nám bylo představeno ve filmu... tedy jen materiál do velkého mlejnku na maso... Ale taky to byli lidi. 

Ale prostě... nechápu jak dospěli k tomu že od po zuby ozbrojených mariňáků přešli k vystrašeným "neozbrojeným vězňům... proti JEDNOMU JEDINÉMU VETŘELCI! 

Ano byli ti vetřelci dva, ten třetí byl ten voják... tedy Vetřel3... no klidně se to mohlo jmenovat i Vetřelec: Běh o život... 

Jako pořadové číslo to nemělo moc velký smysl když to prakticky ignorovalo původní načetnutou linii... 

No a aby se s postavou té holky, u které se Cameron velmi vynasnažil jí nechat přežít až do závěrečných titulek, nechali zemřít.. že se jako udusila, aby jí nemuseli v tomhle zcénarictickém debaklu o pejskovy kočičce a pejskovy jak vařily dort.. řešit ... Tak to byl opravdu vrchol amatérské neschopnosti ... Takže, když se to vezme kolem a kolem.. aSi máš pravdu... bylo uplně jedno kdo tam chcípne, hlavně že se ten děj přenese k té finální Sakrifice... kde se konečně jako by na povel když už bylo po všem objevily... týpci ze braněma a všechny přeživší vyvraždily... TAK KURVA CO TOHLE MĚLO ZA LOGIKU?! BXXXXX

na příspěvěk reagoval Eratashi

Eratashi

Eratashi (hodnocení, recenze)

kkarx

Asi se domnívali, že lidé bez zábran budou mít větší šanci přežít, když mají takové zkušenosti. Stejná myšlenka je uvedena i v Predátoři 2010. To se takhle sešel psychopat, vrah, mafián a úchyl...to není začátek vtipu ;-)

na příspěvěk reagoval Xinn

Eratashi

Eratashi (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Představa, že v roce 1979, tj. do té doby jako nejlepší horror sloužit Frankenstein a Dracula, uvidím na velkém plátně něco, co se prorve hrudním košem, vypadá jako mimoděložní těhotenství, pohybuje se jako nadupovaný had a během několik málo minut se promění ve tří metrovou robustní ještěrku, přitom má úchylnou degeneraci dvou čelistí, asi bych poblinkala přední řadu. K tomu zabíjí lidi jako použité hadrové panenky a zabít ji znamená nechat si rozpustit vesmírnou loď. Po útěku z kina nevím nevím kdo by mě dokázal utěšit, abych mohla v klidu usnout...

kkarx

kkarx (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Tak víš co, proč by mě měl vůbec zajímat osud vrahů, sexuálních násilníků, apod.? Jak s nimi můžu sympatizovat a mít o ně strach? V A1 jsem se bál o celou posádku lodě a každá smrt mě nějak zasáhla a to mě drželo v napětí. Zvlášť sympatickému kapitánovi (Skeritt) jsem smrt fakt nepřál. Chtělo to odvahu jít do šachet lovit Aliena s plamenometem. :) U těhle mi to bylo jedno. To už by bylo lepší, kdyby to byla normální "fabrika" s dělníkama.

na příspěvěk reagoval Eratashi, Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Eratashi

Ty tři lidi se nejspíš střídali ve škrtání... ve finále je to totiž dost znát...

Na druhou stranu, musím říct že 3 vetřelec byl víc horor ze všech dílů...

Druhá věc ale, ON TO OD DRUHÉHO DÍLU SNAD NĚKDO CHTĚL? BX

na příspěvěk reagoval Eratashi

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

kkarx

Tak to bych to viděl stejně... taky jsem nepochopil proč musel zemřít tak rychle, tedy proč vůbec musel zemřít... O_o

Mimo dalších tuny věcí které byli v tomhle dílu fakt špatně! 

na příspěvěk reagoval kkarx

SsgtJira

SsgtJira (hodnocení, recenze)

Eratashi

Nejsi.. Třeba mě se A3 líbila že všech nejvíc, samo ale jen v DC SE verzi s býkem.. Pak 2,1,4.. Tady prometheuse69 zklamu.. Ale on to kousne vid? ;)

na příspěvěk reagoval Eratashi

kkarx

kkarx (hodnocení, recenze)

Eratashi

Myslím, že motivací bylo mít nějaký překvapivý moment a pokračovat v nastolené atmosféře beznaděje, a to musím uznat, že se povedlo, i když to bylo takové Pyrrhovo vítězství.

Eratashi

Eratashi (hodnocení, recenze)

kkarx

Je pravda, to jsem taky nepochopila, proč ho zabili tak zhurta...čekala jsem srdceryvnou scénu, kdy on se obětuje za ní ve snaze jí dostat do bezpečí. On to nakonec zvládnul ten černoch...bůh ví kolikrát byl scénář mezitím přepsán.

na příspěvěk reagoval kkarx, Prometheus69

kkarx

kkarx (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Tak režijně to špatné nebylo, Fincher docela umí. Akorát nebyl dobrej nápad zabít jedinou trochu sympatickou postavu doktora někde v první třetině. Chápu, že to mělo být šokující (a ono i bylo), ale od té chvíle jsem úplně ztratil zájem o další dění. Už tam nebyl nikdo, čí osud by mě zajímal. A u Ripleyové bylo jasné, že to nemůže přežít, ale stejně mi přišlo otravné, jak zase všechny poučuje o alienovi a nikdo jí nevěří. Krom toho, takhle zabít Hickse je neskutečnej kopanec do fanouškovy zadnice!

na příspěvěk reagoval Eratashi, Prometheus69

Eratashi

Eratashi (hodnocení, recenze)

Prometheus69

No podle názorů, co tu čtu, jsem asi jediná, kdo má rád A3. Mě přijdou všechny čtyři díly ucelé, komplexní a předvídatelné ve vývoji. Myslím, že u některých to je asi vlivem, kdy vznikly.

na příspěvěk reagoval SsgtJira, Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Eratashi

A právě proto je podle mě třetí pokračování nejhorší díl.. s celé serie. 

koho sakra po tom všem co předvedla dvojka mělo zajímat nějaké vězení zase z jedním vetřelcem? 

Není divu že to vzkříšení tak dlouho na své vzkříšení čekalo... po tomhle MAZE fiasku... těžko uvěřit že ten toaletní scénář stvořily 3 LIDI!!! BX 

Prostě se vysere na původní scénář který vše přesně určil... a stvoříme si něco svého. 

Nechápu jak ten povl může být v červených číslech? ! O_o

na příspěvěk reagoval Eratashi, kkarx

Související novinky

Fede Alvarez natočí nového Vetřelce

Fede Alvarez natočí nového Vetřelce

05.03.2022

Zatímco plánovaný vetřelčí seriál pro kanál FX je stále v přípravách a jeho natáčení by mělo začít v roce 2023, kolem vzniku nových celovečerních filmů této franšízy panuje složitá situace. Stále se… (více)

RoboCop přišel o režiséra

RoboCop přišel o režiséra

16.08.2019

Režisér filmů Elysium a především chváleného District 9 Neill Blomkamp se té smůly nezbaví. Jeho pokračování Vetřelce se Sigourney Weaver bylo zaříznuto poté, co se Ridley Scott rozhodl pokračovat ve… (více)

Chystá Ridley Scott dalšího Vetřelce?

Chystá Ridley Scott dalšího Vetřelce?

01.06.2019

Vetřelec minulý týden oslavil 40. výročí a v rámci oslav došlo i na rozhovor se samotným tvůrcem ikonického hororu Ridley Scottem (Černý jestřáb sestřelen, Konzultant). V něm pak Scott mimo jiné… (více)

O čem by byl další Vetřelec?

O čem by byl další Vetřelec?

15.11.2018

Pokud jste viděli poslední filmy z vetřelčí série od režiséra Ridleyho Scotta (Marťan, Gladiátor), pak je vám nejspíš jasné, že měl slavný tvůrce pro svoji temnou sci-fi ságu ještě velké plány. V… (více)

Reklama

Reklama