Reklama

Reklama

Vetřelec: Covenant

  • USA Alien: Covenant (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Snímkem Vetřelec: Covenant se režisér Ridley Scott vrací do vesmíru, který sám stvořil ve Vetřelci, prvním filmu věnovaném nejstrašnějšímu mimozemskému monstru filmové historie. V nejnovější a ještě děsivější kapitole se připravuje posádka vesmírné lodi Covenant kolonizovat vzdálenou planetu na druhé straně galaxie. Nový svět, který nečekaně objeví, se jim z počátku zdá být dosud nezmapovaným idylickým rájem. Ve skutečnosti je to ale temný a brutální svět, jehož hrůzy si nikdo z členů posádky nedokázal představit ani v těch nejhorších představách. Když se tito vesmírní poutníci ocitnou tváří v tvář smrtícímu monstru, nezbývá jim nic jiného než se aspoň pokusit o zoufalý únik z tohoto zdánlivého ráje proměněného ve skutečné peklo. (Cinemart)

(více)

Diskuze

SsgtJira

SsgtJira (hodnocení, recenze)

Rypicong

SPOILER ¡!!!!!!!!!¡!!!!!!!!!¡!!!!!!!!! Jen pro ty co to uz videli: Smrt ve filmu: posloupnost-, Branson smrt v krio, Ledvard smrt vylihnuti 1. nemorf, Karin ukousana 1 neomorfem, Farisova uhorela po vybuchu Landeru, 1 Hallet smrt vylihnuti 2 neomorf, Cole zabit v psenicnem poli neomorfem (useknuta spodni celist ocasem), Rosenthalova sezrana neomorfem, Oram zabit facehuggerem pri vylihnuti xenomorfa, Cole, zabit xenomorfem, SgtLope, zabit pri vylihnuti vetrelce na palube Covenantu, Ricks zabit ve sprse xenomorfem, Upworthova zabita ve sprse xenomorfem, Tennesse a Daniels ulozeni do kriostaze, Walter? Osud neznamy..?! ( Vyrazen z provozu Davidem?)

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Yoshitsune

SsgtJira

SsgtJira (hodnocení, recenze)

Mr.SelfD

Odpovedel ti uz kolega, a treba proto ze chtel mit klid a origae6 mu ho poskytne vic nez planeta strujcu a pak 7 let na pokusy se vsim zarizenim... ;)

Rypicong

Rypicong (hodnocení, recenze)

SsgtJira

kdo byl ten druhej pár ? Jako já vůbec nevím, jak ten film uchopit. Nejradši bych tomu dal odpad, ale něco ve mě vrtá, že je tam něco geniálního. Já nevím proč, mi to přijde jak film zobrazující myšlenkový pochody Gigera...

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, SsgtJira, SsgtJira

Mr.SelfD

Mr.SelfD (hodnocení, recenze)

SsgtJira

SPOILER asi jsem se nevyjádřil přesně.. proč odletěl od té planety? mohl tam přeci zůstat na orbitu nebo nějak přistát a použít ty své výsledky pokusů na té konkrétní planetě. nemusel kvůli tomu letět někam do tramtárie.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, SsgtJira

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

já sem v pohodě, já nikoho neupaluji..............upalovat možná budu u........mno teď nevim přesně u čeho, ale určitě budu 

SsgtJira

SsgtJira (hodnocení, recenze)

Mr.SelfD

SPOILER.. Treba proto, ze na Covenantu bylo neco kolem 2000 spicich kolonistu a embrya.. oproti tomu na planete uz nebylo koho testovat :! A pokud vim androidum vaakum nevadi..

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Mr.SelfD

Rypicong

Rypicong (hodnocení, recenze)

tak jsem se vrátil z kina a, no, ty vole co na to říct. Já jsem snad nebyl ze žádnýho filmu tak zmatenej jako z tohodle. Úvod - rozhovor Petera a Davida byl geniální. Pak klasika začátek alá Prometheus, ale pak se to zvrtlo v bizarní, úchylně-morbidní film. Já vůbec nevím, jestli to chci někdy ještě vidět a ani nevím, jak to ohodnotit... Technicky velmi dobrý. Fassbender hraje výborně, ale zbytek né že hraje špatně, ale je mi nesympatickej. btw všiml jsem si dobře homosexuálního páru ?

na příspěvěk reagoval SsgtJira

Mr.SelfD

Mr.SelfD (hodnocení, recenze)

ten film je plný nelogičností ach ouvej SPOILER proč David vůbec odletěl pryč z té planety? z jeho laboratoře? plné černé hmoty, výsledků jeho pokusů  a experimentů, kulis jeho úspěchů ... někam do neobydlené pustiny kde třeba není a nebude atmosféra?  SPOILEREND

na příspěvěk reagoval Rypicong, Yoshitsune, SsgtJira

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

jako to jak ji zavře na té ošetřovně a běží pro zbraň, taky bych to udělal, né rozhodně tady se postavy neztrácejí, nebloudí a nechovají se hloupě 

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

on tenhle vetřelec nepůsobí tak složitě nebo wtf jako Prometheus, tam jenom to s tím Davidem a jeho potřeba, je taková samostatní etapa 

Související novinky

Fede Alvarez natočí nového Vetřelce

Fede Alvarez natočí nového Vetřelce

05.03.2022

Zatímco plánovaný vetřelčí seriál pro kanál FX je stále v přípravách a jeho natáčení by mělo začít v roce 2023, kolem vzniku nových celovečerních filmů této franšízy panuje složitá situace. Stále se… (více)

RoboCop přišel o režiséra

RoboCop přišel o režiséra

16.08.2019

Režisér filmů Elysium a především chváleného District 9 Neill Blomkamp se té smůly nezbaví. Jeho pokračování Vetřelce se Sigourney Weaver bylo zaříznuto poté, co se Ridley Scott rozhodl pokračovat ve… (více)

Chystá Ridley Scott dalšího Vetřelce?

Chystá Ridley Scott dalšího Vetřelce?

01.06.2019

Vetřelec minulý týden oslavil 40. výročí a v rámci oslav došlo i na rozhovor se samotným tvůrcem ikonického hororu Ridley Scottem (Černý jestřáb sestřelen, Konzultant). V něm pak Scott mimo jiné… (více)

O čem by byl další Vetřelec?

O čem by byl další Vetřelec?

15.11.2018

Pokud jste viděli poslední filmy z vetřelčí série od režiséra Ridleyho Scotta (Marťan, Gladiátor), pak je vám nejspíš jasné, že měl slavný tvůrce pro svoji temnou sci-fi ságu ještě velké plány. V… (více)

Reklama

Reklama