Reklama

Reklama

Vetřelec: Covenant

  • USA Alien: Covenant (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Snímkem Vetřelec: Covenant se režisér Ridley Scott vrací do vesmíru, který sám stvořil ve Vetřelci, prvním filmu věnovaném nejstrašnějšímu mimozemskému monstru filmové historie. V nejnovější a ještě děsivější kapitole se připravuje posádka vesmírné lodi Covenant kolonizovat vzdálenou planetu na druhé straně galaxie. Nový svět, který nečekaně objeví, se jim z počátku zdá být dosud nezmapovaným idylickým rájem. Ve skutečnosti je to ale temný a brutální svět, jehož hrůzy si nikdo z členů posádky nedokázal představit ani v těch nejhorších představách. Když se tito vesmírní poutníci ocitnou tváří v tvář smrtícímu monstru, nezbývá jim nic jiného než se aspoň pokusit o zoufalý únik z tohoto zdánlivého ráje proměněného ve skutečné peklo. (Cinemart)

(více)

Diskuze

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Pod

Proti rakovině taky nic nemáme... A lidi nevytvořili AIDS ve slinách opic.  Jako  přišlo z Jungle jako 89% nemocí co postihuje lidstvo... 

Uživatel Prometheus69 smazal svůj příspěvek.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Kincl

Z té látky se Xenomorfy nerodí... Jde spíše o Metamorfózu nedokonalou... Musí se ještě dál spojit z jiným DNA

A přetvořit se v jiném prostře-dí... třeba v člověku, Ale postačí i zvíře. 

Jinask je to pořád jen podřadný mutant... i Protomorf a Neomorf.. nejsou plnohodnotní Xenomorfové.... Jsou to spíš takový zmetky co vzešli z toho když se stuní příbuzní a spáří... 

Nechápu proč zrovna člověk musí být právě tím nejlepším inkubátorem...? 

Aby vznikl 100% Xenomorf/Vetřelec... Takovej nedokonalej povl.. jako je člověk. :D

Přitom z Engenýrů lezou ty zubatý groteskní delfíni... O.o

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Pod

Ale tak nestvořili ho úmyslně ne? :) Beztak to nechápu odkud se všude může "narodit" vetřelec, bud z té letající látky nebo z těch "vajíček" nejsem do toho moc zasvěcený.

na příspěvěk reagoval konvicce, Prometheus69

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

A chápu dobře, že stvořitelé vytvořili vlastně všechno kolem Vetřelců? Tak přece musí mít nějaké brnění proti té létací infekci :) 

na příspěvěk reagoval Pod

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

někteří tvrdí že David ty "stvořitele" zahubil a další lidi nevěří tomu, že by byli tak primitivní a nechali se lehce dostat. Nadruhou stranu přece museli mít víc měst a víc té planety obydlených ne_?

na příspěvěk reagoval Pod

Castrator

Castrator (hodnocení, recenze)

konvicce

Ptám se tě, jako svého kolegy, mohl bys mi sdělit, co zajímavého zde padlo na posledních 80 stránkách za měsíc a půl, co jsem tu nebyl? Určitě se tu vedla diskuze k nějakým tématům, například SPOILER proč nebyla planeta obydlená, kde byli všichni ti vetřelci apod.SPOILER KONEC a možná několika dalším. Rád bych si ty minidiskuze přečetl, nebo výcuc aspoň, ale procházet 80 stránkami balastu, kde označuje dav každého, kdo je aspoň trochu originální a zajímavý, trollem či multem, to jsem si vytrpěl u Twin Peaks - The Return, a znovu to absolvovat nechci. Když se ti nebude chtít, tak beru, mně by se asi taky nechtělo, ale když mi budete věnovat pár minut času a pár řádků, budu vám vděčný.

 

Abych se vyjádřil k tomuto snímku - extra mě nenadchl. Jako by Scott nevěděl kudy kam, furt se to točí kolem života (shodou okolností podobné téma v Blade Runnerovi mnohé vede k tomu,že jde o silně filosofický film v hábitu filmu noir, a jsou z BR na větvi) a prakticky za dva filmy víme stejné nic, jako při sledování jeho prvního filmu o vetřelcích. Jsou tu vetřelci z vajíček, jsou slizcí a nebezpeční, a víc vám nepovím.

na příspěvěk reagoval konvicce, Prometheus69

Uživatel Prometheus69 smazal svůj příspěvek.

Související novinky

Fede Alvarez natočí nového Vetřelce

Fede Alvarez natočí nového Vetřelce

05.03.2022

Zatímco plánovaný vetřelčí seriál pro kanál FX je stále v přípravách a jeho natáčení by mělo začít v roce 2023, kolem vzniku nových celovečerních filmů této franšízy panuje složitá situace. Stále se… (více)

RoboCop přišel o režiséra

RoboCop přišel o režiséra

16.08.2019

Režisér filmů Elysium a především chváleného District 9 Neill Blomkamp se té smůly nezbaví. Jeho pokračování Vetřelce se Sigourney Weaver bylo zaříznuto poté, co se Ridley Scott rozhodl pokračovat ve… (více)

Chystá Ridley Scott dalšího Vetřelce?

Chystá Ridley Scott dalšího Vetřelce?

01.06.2019

Vetřelec minulý týden oslavil 40. výročí a v rámci oslav došlo i na rozhovor se samotným tvůrcem ikonického hororu Ridley Scottem (Černý jestřáb sestřelen, Konzultant). V něm pak Scott mimo jiné… (více)

O čem by byl další Vetřelec?

O čem by byl další Vetřelec?

15.11.2018

Pokud jste viděli poslední filmy z vetřelčí série od režiséra Ridleyho Scotta (Marťan, Gladiátor), pak je vám nejspíš jasné, že měl slavný tvůrce pro svoji temnou sci-fi ságu ještě velké plány. V… (více)

Reklama

Reklama