Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Základní škola Sever je zdánlivě stejná jako ostatní. I tady je kolektiv učitelů, kteří dennodenně bojují, aby do hlav žáků vpravili alespoň nějaké vědomosti, a zároveň přitom sami nepřišli o nervy a o rozum. Výhodou je, že tu pracuje o něco víc mužů než jinde, takže síly jsou poměrně vyrovnané. Což s sebou na druhou stranu přináší řadu humorných situací, které učitelský sbor občas řeší nejen s patřičnou nadsázkou, ale hlavně s drobet sexuálním podtextem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (132)

Foma 

všechny recenze uživatele

Asi koukám na jinej seriál než většina hodnotících tady. Herci si to užívaj, na place nejspíš panovala hodně dobrá nálada, což je na obrazovce vidět. Ať se na mě nikdo nezlobí, pokud tady někdo napíše, že herci jsou podprůměrný, tak je spíš jeho inteligence podprůměrná, protože alespoň Langmajer a Medvecká jsou páni herci a ostatní jim míň či víc zdatně sekundujou. Nehledě na Klepla, kterej, když má dobrou chvíli, tak je neuvěřitelnej. A je to prostě vtipný, dost vtipný, taková crazy ulítlost. Nevím, nemyslím, že bych byl zrovna typ, co má lidovej vkus, ale možná, že bří Marxové ve svej době taky někomu přišli úplně mimo a přiblblý, i když samozřejmě Základku s Marxovejma nelze srovnávat, ale je to prostě až absurdní legrace, kterou je třeba brát s nadhledem. ()

Nathana 

všechny recenze uživatele

Pilotní díl mi utekl. A i když to není žádné veledílo, tak pokud mám srovnat to, co jsem zatím viděla s tou druhou slátaninou a to s Gymplem s (r)učením omezeným, tak za mě si toto zaslouží alespoň za nějaký ten humor jednu až dvě hvězdičky. Přenesu-li se přes jistou nadsázku, bez které se dívat není možné, tak jsem se i zasmála. Ale protože "odpadů" je tu víc než dost, dávám hvězdy 3, ať se tomuhle "dílku" trošinku zvedne reputace. Gympl mi stačil pilot do druhé reklamy (a to jsem ještě vydržela dlouho), na tuhle ptákovinku se pro odlehčení možná ještě podívám ;) btw: hudební doprovod jsem nepochopila a i když nic proti Zagorce, tak úvodní "znělku" nechápu ještě víc.. ()

Reklama

Lovin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady se sešla skvělá parta lidí a vytvořili skvělou podivanou. Nechápu tady to nízké hodnocení. Náhodou , odpočinkové vtipné proč tomu nedat šanci za mě plná palba baví mě to moc . Jo a Pardubice je jenom předměstí Hradce :-)))Výborná záležitost. Hrozně nechápu dementy jako je LUKICKK kteří jednotlivé epizody vůbec neviděli a dají si tu práci každou označit odpadem a ještě komentářem. Nebo pokud se jim to tak nelíbí proč na to vůbec koukají? ()

Havran007 

všechny recenze uživatele

No, zas taková hrůza to není, i když sledovat děj, tak z toho asi budu magor. Líbí se mi to jako řada scének, které herci hrají naplno. Žádné oddechové pasáže o ničem jako v ostatních českých seriálech. Něco jako Televarieté. Odpovídá tomu i délka. Je to stručné a zatím vtipné. Možná, že to později přehodnotím. ()

Guzo odpad!

všechny recenze uživatele

Nerad hodnotím seriál po prvním dílu, ale tohle bylo naprosto otřesné (pokusů o vtip je tu sice dost, ale ani jeden se opravdu nepovedl, naopak jsou dost trapné). Taky režie v čele s kamerou jsou na té nejnižší úrovni - chápu, že je to televizní tvorba, ale myslím, že jakýkoli zkušený kameraman nebo jen student by to natočili lépe. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (4)

  • Fotoaparát školníka (Ondřej Malý) je Kiev 60 – středoformátová filmová zrcadlovka vyráběná Arsenal Factory v Kyjevě na Ukrajině v letech 1984–1999. (sator)
  • Bob Klepl ztvárnění své postavy stylizoval po vzoru Homera Simpsona. [Zdroj: televize.cz] (hippyman)
  • Natáčelo se v reálném prostředí základní školy v Chodovci. Ředitelství přidělilo štábu část přízemí, v ostatních prostorách pokračovala výuka. Natáčení trvalo 1 měsíc. [Zdroj: televize.cz] (hippyman)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama