Reklama

Reklama

Spectre

  • Velká Británie Spectre (více)
Trailer 2
Velká Británie / USA, 2015, 148 min

Režie:

Sam Mendes

Hudba:

Thomas Newman

Hrají:

Daniel Craig, Christoph Waltz, Léa Seydoux, Ralph Fiennes, Monica Bellucci, Ben Whishaw, Naomie Harris, Dave Bautista, Andrew Scott, Rory Kinnear (více)
(další profese)

James Bond dostane záhadný odkaz z minulosti, který ho přivede na stopu známé zločinecké organizace. Postupně rozplétá složitou pavučinu lží, aby nakonec odhalil děsivou pravdu o SPECTRE. (Forum Film CZ)

Diskuze

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Příbuzný mají taky jak psa tak i kočky a vyjdou spolu bez problémů, ale jsou na sebe zvyklý od malička. Zkus dospělý kočce přinést štěně nebo psovi kotě a uvidíš ten mazec :-)

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Aj ja mam najradsej Picardovu posadku.

Potom Siskovu z DS9

Kirkovu z TOSky

Celkom sa dal vydrzat aj Voyager

Ale ta najnovsia z Enterprise bola na hovno.

 

A potom je tu remake Kirkovej posadky. Po hereckej stranke ich vybrali dobre, ale tie filmy su len tupy akcny vyplach, co Star Trek nikdy nebol.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

já nemusím ani starou, ani novu a ani tu uprostřed Star Wars trilogii, nebo co to je 

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Lacike

no né prostě Nová generace je lepší než původní posádka, co sem zpětně koukal, tak první posádka je taková nemastná a neslaná, Nová Generace je taková příjemná, odpočinková a přitom i napínavá, no viz Wáca 

na příspěvěk reagoval Lacike

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Ja ja to být dementní postava, to mně radši střelit do hlavy, než já vidět Jar Jar jak točí oči

 

 

no hele Nová generace se ke mně dostala v mládí, když sem byl fakt jako těžce nemocnej (chřipka, vysoký teploty atd asi to sám znáš) no a že jo tak co, no tak televize a už nevim na čem to dávali, ale už od toho prvního dílu "To je v pořádku, sem Jean-Luc Picard a ochráním vás" sem to žral a néé nejsme takovej ten typ fanouška že jedu na sraz romulanů a tam nedělám ty věci, nový Star Trek taky u měn boduje a nemám mu nic vytknout,  jo a Do temnoty je pecka hlavně ta brutální bitka ke konci 

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

Kolik stála reklamní kampaň na nového Bonda?

Kolik stála reklamní kampaň na nového Bonda?

09.10.2021

Nové bondovce Není čas zemřít se v kinech daří. Snímek s loučícím se Danielem Craigem má z mezinárodních trhů už přes 120 milionů dolarů, po druhém víkendu míří přes 150 milionů, a americká premiéra… (více)

Bond s Venomem vládnou kinům

Bond s Venomem vládnou kinům

04.10.2021

Po delší době je zase radost sledovat týdenní box office žebříček. Do kin totiž vstoupila poslední bondovka s Danielem Craigem, dlouho odkládaný snímek Není čas zemřít, a producenti i kinaři si nyní… (více)

Dvojka Na nože nabírá Davea Bautistu

Dvojka Na nože nabírá Davea Bautistu

11.05.2021

Tak se zdá, že si dvojce herců ze Spectre Daniel Craig a Dave Bautista zopakují svoji spolupráci. Bautista se totiž čerstvě upsal pokračování detektivky Na nože Riana Johnsona od Netflixu. Režisér… (více)

Reklama

Reklama