Reklama

Reklama

Lucifer - Série 1

(série)
Trailer 2
Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, 2016, 9 h 12 min (Minutáž: 42–44 min)

Tvůrci:

Tom Kapinos

Hrají:

Tom Ellis, Lauren German, Kevin Alejandro, D.B. Woodside, Lesley-Ann Brandt, Scarlett Estevez, Rachael Harris, AnnaLynne McCord, Bailey Chase, Kayla Ewell (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Charismatický, šarmantní a tak trochu ďábel. Lucifera nebavilo tvrdnout věčně v pekle, a tak se usídlil mezi námi smrtelníky. Jednoho dne se připlete do vraždy své známé a rozhodne se to vyřešit za pomoci detektivy Chloe. Jenže ještě netuší, co ho vlastně čeká... (Varan)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (52)

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předem musím říct, že jsem komiks Lucifer nečetl, ale možná si na něj nějaký ten volný čas udělám, neboť seriál se mi velmi líbil a komiks je prý ještě lepší. Nejvíce se to podle mě svou odlehčenou atmosférou podobalo seriálovému Constantinovi, který byl taktéž dobrý. O Tomu Ellisovi jsem doteď vůbec neslyšel, ale udělal na mě obrovsky kladný dojem. Jeho ďábelské vtípky se mnohokrát povedly a vystupování coby detektiv na mě někdy působilo komicky. Lauren German ho skvěle doplňovala. Sice by některé díly mohly být lepší, ale konec to podle mě zachránil na výbornou. Uvidíme, co přinese druhá série. Hodnocení: 80% ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Po výborných dílech ze stratu série lehkej sešup dolů. Postava Lucifera je skvělá, i její podání hercem, ale zbytek je těžkej průměr až břečka. Má to šablony klasických buddy seriálů, budiž, ale někdy se vedou až moc stupidní dialogy a řeší až moc stupidní případy. A taky mi tam chybí víc pekla. Na další sérii nemám chuť. ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jasně, je to jen lehce na motivy a předloha je někde úplně jinde, ale určitě jsem u pilotu netrpěla. A konečně tu člověk má Lesley-Ann Brandt v roli, na kterou čekala od odchodu ze Spartaca. Bohužel ale přes všechny klady jsou tu všechny mínusy, které se váží k fenoménu case of the week. Takže seriál je to příjemný, ale vždycky je nutné odignorovat +- 20 minut nutné krimi, aby to celé drželo pohromadě. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Toma Ellise a jeho Lucifera jsem si hned zamilovala. Některé díly jsou lepší, některé horší. Škoda, že ty detektivní případy nejsou více promyšlené, protože od třetího dílu jsem vraha uhodla hned od začátku a takhle to šlo s každým dílem. Pořád se opakuje ten stejný vzor, mohli na tom trochu víc zapracovat. ()

MIMI.kry 

všechny recenze uživatele

Pilot zábavný, pak už se začaly nápady opakovat. Občas dobré průpovídky. Líbil se mi charismatický herec Tom Ellis, jenž má opravdu ďábelské charisma. Jinak nenáročný seriál, kterému jsem dala slabší počet už kvůli tomu, že satana si tak svým způsobem zranitelného, lidského a spravedlivého (baví ho trestat jen viníky) nepředstavuji. Kouknout se na to dá. ()

Galerie (172)

Zajímavosti (11)

  • V epizodě je zmíněn televizní pořad Masterchef (od r. 2010). (SONY_)

Reklama

Reklama